Prijave za 23. SD kup


Dragi naši,

Danas otvaramo prijave za 23. SD kup. Ciljamo naravno 16 ili 32 prijavljene ekipe kako bismo mogli da započnemo turnire sa “okruglim” brojem takmičara. U suprotnom ako broj prijavljenih bude između 16 ili 32 smislićemo nešto, sad ne mogu da razmišljam, na odmoru sam. Prijave će trajati dok se Jole ne vrati sa mora 🙂 a i potrebi ćemo produžiti dok ne skupimo dovoljan broj članova što je nekako najizvesnije. Sećate se da su kod Joleta uplaćeni krediti za turnire pa moramo da ga sačekamo 5-7 dana dok se ne vrati i još 1-2 dana dok dođe k’ sebi.

Ono što će od ovog SD kupa i na dalje da se razlikuje jeste to što će menadžeri koji su doprineli formiranju Fonda SD kupa imati povlasticu u smislu automatskog prijavljivanja za svaki naredni kup. Prostije rečeno, neće morati da se prijavljuju i uvek će učestvovati nezavisno od broja prijavljenih ekipa.

Dakle, automatski prijavljene ekipe su sledeće:

Fontana (1103911)
HOW MUCH (95116)
FK BMW NBG (619028)
Arapsko proleće (618330)
FC Zadrugar (617916)
Jole_Sd (8381330)
Papazovac-Konjarnik (1110748)
smezuljci (618800)

Ostali mogu da se prijave u komentarima na ovoj vesti ostavljanjem email-a (samo ako se prvi put prijavljujete za kup), username-a, imena i ID kluba.

I ne zaboravite! Odbijajte ostale pozivnice za turnir pošto za nedelju-dve krećemo sa igranjem!

Napomena: ako ste novi u SD kupu ostavite i validan email koji proveravate pošto najčešće tim putem obaveštavamo menadžere o aktivnostima vezanim za kup.

Spremni?


55 responses to “Prijave za 23. SD kup”

  1. VAZNA NAPOMENA: Sa FK Gnjide imamo 16 prijavljenih ekipa. Na tome cemo se zaustaviti sem u slucaju da ne stigne jos par prijava pa postane realna sansa da skupimo 32 ekipe.

    • Zbog čega se ne reklamirate na ht forumu, bilo u posebnoj temi za kup kao što je rađeno pre uvođenja turnira, bilo u temi za turnire? Ovako samo sa slanjem mailova, teško da će se stići do 32. A ne bi bilo loše i da svaki put napomenete da se učešće na turniru ne plaća ništa, za one koji to ne znaju, a sigurno će ih biti.

      • Ako budi bilo potrebe ostavicemo i tamo oglas. Ali bolje je da vratimo stare clanove i da pridobijemo nove “po preporuci” nego da dodju svakakve barabe 🙂

    • Ako sam dobro izracunao, sa tobom nas ima 32 😉 Taman..

      Ne trebaju vam krediti, kupili smo ih kada smo skupljali za “Fond SD kupa” i sad ih imamo za par godina igranja 😉

  2. Sinoc sam stigao sa mora. Vidim da se skupila cela ekipa – ima nas 32. Ocekujte danas, najverovatnije veceras, pozivnice za 23.SD kup. Prvo kolo igramo 8.10.2012.

  3. Dobio poruku sa pozivnicom za Turnir a kad odem na stranicu turnira citam ovu poruku :”Турнир на који сте позвани или је већ почео или је отказан. Или је оснивач отказао позивницу.” ?!?

Leave a Reply