22. SD kup – grupna faza


Postovani menadzeri,

Pre svega da pomenemo da je nas Fond nastavio da se puni – IvicaSD je donirao 500din. Transparentno sve uplate/isplate iz naseg fonda vodicemo na stranici: https://www.sdkup.com/fond-sd-kupa/ Jos jednom, hvala svim donatorima koji su prilozili koji dinar. Bez njih tesko da bismo ovako brzo poceli da igramo na turnirima bez bojazni da ce nam ponestati krediti.

Druga stvar koju bismo hteli da pomenemo jeste forum unutar naseg turnira na hettriku koji je napokon zaziveo! Za svega 3 nedelje koliko je trajala grupna faza “nagomilalo se” preko 100 poruka! Toliko nismo imali na sajtu za vreme trajanja jedne sezone kupa..

Trece, videli ste da vam na email ne stizu izvestaji nakon svakog kola kao sto je to bilo ranije. Mozemo se dogovoriti da postavimo nekog kao “novinara na sajtu” ako ima zainteresovanih da pisu rezime kola u kratkim crtama. Ne mora se pisati svake nedelje vec kad neko dobije inspiraciju nakon nekog svog/tudjeg meca da ostavi nesto na sajtu da se ne zaboravi.. Recimo, dvojica kumova je pre neku nedelju odigralo mec u SD kupu. Eto lepog povoda da u 3 recenice napisu kako su ni doziveli tu utakmicu. O tom potom, ima vremena. A zainteresovani neka se jave.

I na kraju, trudicemo se da nakon grupne faze i/ili celog kupa postavljamo slike kako bi trajno zapamtili tabelu/rezultate svake sezone kupa..

A mi cemo ponekad da vas podsetimo email-om da ponedeljak poopdne svratite na forum da komentarisemo utakmice 😉

Ziveli!

22 SD kup – grupna faza

13 responses to “22. SD kup – grupna faza”

Leave a Reply