Fond SD kupa


Dragi drugari,

Kao što vidite, stvari sa Hattrick Openom su se neplanirano iskomplikovale.

To nam je poremetilo planove pa sada na brzinu moramo da se organizujemo da nastavimo sa takmičenjem na popularnim “Turnirima”.

Ono što smo najavili u prethodnoj vesti kada smo otvarali prijave za ovosezonski SD kup, sada bismo pokušali da sprovedemo u delo – oformili bismo mali skroman budžet SD kupa.

Još jednom da ponovim računicu: 200 kredita staje 43.9 evra, tj. oko 5000din. Ne-suporteri plaćaju učešće u kupu 2 kredita. Sa 200 kredita bili bismo obezbeđeni da igramo turnire narednih par kalendarskih godina!

Ekipa koja organizuje turnir i koja se međusobno poznaje voljna je kao i do sada da odvoji sredstva da bi se ovo organizovalo. Ipak, bili bismo Vam veoma zahvalni ako bi još neko želeo da pomogne skromnim sredstvima. Sve finansije bi naravno bile transparentne na sajtu, osim ako neko ne želi biti anonimni finansijer 🙂 Računica je da nas 5-6 treba da odvoji po ~1000din. Ako je neko voljan da nam olakša skromnom donacijom od 300-500din sami možete izračunati koliko bismo mi uštedeli.

Plaćenje biste mogli da izvršite uplatom na račun ili biste se našli sa nama u Smederevu, Smederevskoj Palanci ili Beogradu 🙂 Poželjno je da sve obavimo do kraja nedelje da ne otaljavamo više..

Za sve informacije pitajte u komentarima na ovoj vesti ili u HT inbox.

Vaš SD kup tim


18 responses to “Fond SD kupa”

    • Jole_sd iliti Moravsko Predvečerje je blagajnik 😉 Javi mu se na HT mail, ili će cimati on tebe. Da ne ostavljamo račun na sajtu..

      I HVALA!

  1. AU, nezgodacija… Ja već učestvujem u jednom turniru… Danas sam igrao TEK drugo kolo… Imam lepu šansu da se plasiram dalje… Ali, ako se BAŠ potrudim, mogu i da izgubim sledećeg ponedeljka! :)))

    Za kada je planiran početak SD turnira?

    • Ja sad odbih dve pozivnice nekih drugih turnira..

      I to je zajebano da se svi poklopimo, ali možemo nedelju-dve da se “sačekamo” da svima odgovara.

      Dok skupimo pare, uplatimo, dok se okupimo.. 🙂 Ne znam..

  2. ja sam u beogradu i voljan sam da participiram sa 500 dindži i da nekom lično uručim te pare… mrzi me da uplaćujem… ne učestvujem ni na jednom turniru i mogu da čekam koliko god treba da se svi skupe…

  3. Kako stojimo sa kreditima? Da li treba da se kupuje još?
    Trofej za 25. kup koštao je 570 din (može da se doda na spisak), bilo bi lepo da i za 26. kup organizujemo nešto prikladno! 😉

Leave a Reply