Krecemo 22. put


Novi sajt, Hattrick Open, SD Open, turniri na hettriku, pa opet kup “sredom”.. Malo smo vas mozda zbunili ovih sezona gde se nalazimo, gde igramo, gde pisemo komentare itd itd.. U kratkim crtama hteli bismo da podelimo nase planove u narednih par sezona sa vama:

– trenutni 22. SD kup odigracemo na HT Openu posto nam je tamo ostalo nesto kredita od proslog puta
– nazalost, samo ce 16 timova ove sezone ucestvovati jer nemamo beskonacno HT Open kredita
– pocevsi od sezone 23. svaki naredni turnir igracemo na “Turnirima” koji su ove sezone integrisani u samom hettriku
– turnire cemo igrati sa 16 ili 32 tima, u zavisnosti od broja prijavljenih ekipa
– ne-suporteri za turnire treba da odvoje 2 hettrik kredita. Oni ne treba da se boje, organizatori ce im placati ucesce*

Nadam se da cete razumeti i nase vreme jer prebacivanjem na “turnire” oslobadjamo se obaveze da rucno azuriramo tabele 8 grupa svake sezone iznova i iznova.. Jednostavno, mucan je posao da svake nedelje racunamo rucno gol razliku, sto smo radili u proteklih ~7 godina. Ovime pojednostavljamo proces a izbegavamo sumnju u validnost zrebanja grupa 😉

Dakle, sve sto je potrebno za ovo izdanje SD kupa – prijavite se za ucesce u komentarima na ovoj vesti! Uz napomenu: prvih 16 prijavljenih ekipa ce igrati turnir! Pomnuh gore, nemamo mogucnosti da prosirimo igranje na 32 ekipe ovog puta..

Kako se ko bude prijavljivao dobijace pozivnice sa HT Opena i pocecemo sa igranjem turnira.

*Postoji plan formiranja “fonda SD kupa” kako bismo na duze staze bili obezbedjeni sa kreditima. Racunica je sledeca: Prodavnica >> Krediti “200 кредита EUR 43,90”. Za turnir od 32 ekipe po nekoj proceni prijavice se oko 20 ekipa ne-suportera. Tih 20 ekipa svake sezone “potrosilo” bi 40 kredita (posto je za 1 ucesce ne-suportera u turnirima potrebno 2 kredita). Sa 200 kredita igrali bismo turnire punih 5 sezona, iliti oko 2 kalendarske godine! Iz tog razloga razmotricemo opciju da osnujemo fond i prikupimo svako po 200-300 RSD kako bi se obezbedili na duze staze. Naravno, svaka uplata/placanje kredita bi bilo potpuno transparentno. Diskusiju o ovome vodicemo u narednom periodu. 


94 responses to “Krecemo 22. put”

  1. dobio sam poziv i ne moze da se kreira tim za takmicenje dodje do opcije 4 kada treba kliknuti confirm al ta opcija ne radi od jutros?!!! Jel jos neko ima problema?

Leave a Reply