Završena grupna faza


Danas je odigrano poslednje 3.kolo grupne faze SD kupa. Bilo je dosta zanimljivih mečeva a nije manjkalo ni neizvesnosti oko plasmana u četvrtfinale.

Rezultati su sledeći:

Grupa A

FC Zadrugar 5 – 1 Moravsko predvečerje
Ofnzcrew 0 – 6 Arapsko proleće

Grupa B

Bekanismo Bekans 1 – 1 Mikijevi puleni
FK BMW NBG 1 – 0 Karaburma City

Grupa C

HOW MUCH 1 – 3 FK Radnik
OFK Balkan Mirijevo – PFC Misicvolizeku (biće odigrano, u Argentini)

Grupa D

smezuljci 0 – 4 Ofanziva
Papazovac-Konjarnik 1 – 2 FK Ultras NS

 

Tabele su ažurirane i možete ih pogledati pod tabom RASPORED. Parovi četvrtfinala se određuju ukrštanjem koje je takođe prikazano pod tabom RASPORED. Možete početi da zakazujete mečeve po KUP sistemu i na NEUTRALNOM terenu.

Za sada ostaje nepoznat jedan četvrtfinalni par jer Zeka ponovo igra meč u Argentini (mislim da razlog za ovo nije šaljive već ekonomske prirode). U svakom slučaju, sutra ćete u posebnoj vesti dobiti sve parove četvrfinala kao najavu novih uzbuđenja sledeće srede.

Čestitke svim timovima koji su prošli u četvrtfinale.


22 responses to “Završena grupna faza”

  1. Otišao lik u bioskop i ima sedište na balkonu. Pripiša mu se i on ne zna šta će pa pusti mlaz preko ograde. Dole u parteru sedi ciga i mlaz sve po njemu. Okrenu se on i kaže : Kume, pa šaraj malo, što pišaš samo po meni :))

  2. Dođem kući, pogledam rezultat i pomislim: WlayCo baš zagrizao ove sezone da uzme titulu, odigrao sa prvom ekipom.
    Pogledam izveštaj sa meča i pomislim: Kad se sad nisam šlogirao nikad neću.
    Onda se setim random poraza od tebe u nekom od ranijih izdanja SD kupa i pomislim: Mene posle tog meča krenulo u regularnom HT-u a Foxa poterali random-maleri, ko zna zašto je ovo danas dobro. :)))

  3. U tom ranijem izdanju o kom pričaš je takođe odigran i prvi i jedini meč ekipa FK BMW NBG i FC Zadrugar, ako se ne varam, a do kog ne bi došlo da nije bilo tog randoma.
    Sve je povezano xD
    Inače ako te je onda zbog 2:1 krenulo dobro u regularnom HT-u, posle ovih 5:1 ti osvajaš sledeći kup Srbije i masters sledeće sezone 😀

  4. Мора да ове суперлигаше опасно дрма СЕКА, кад морају по паре чак у Аргентину. 🙂

  5. Gotovo i ovo, igraci Balkana su dobili skalp od najjaceg srpskog tima 🙂
    8-0 je zadovoljilo apetit pantera :)) U svakom slucaju, HOW MUCH je prvo kolo dobio samo sluzbenim protiv istog rivala, ali i ako iskljucimo zeku, ispada da Sumari imaju priliku da gledaju svoje ljubimce u cetvrtfinalu protiv mocnijeg rivala 😀

Leave a Reply