Žreb za grupnu fazu


Kvalifikacije za 21.SD kup su završene. Imali smo 2 veoma neizvesna meča od kojih je 1 rešen tek u produžecima, 1 ubedljivu pobedu i 1 pobedu službenim rezultatom.

Evo i rezultata:

Produkcija – Arapsko proleće 0:3 (službeni rezultat)

FK BMW NBG – Fc Torda 5:0

Mocne Patke – Karaburma City 0:1 (posle produžetaka)

FK Ultras NS – GeOcHaTnIcK Utd 3:2

Nakon kvalifikacija imamo 16 ekipa koje će učestvovati u 21.SD kupu. Žrebom su ove ekipe podeljene u 4 grupe iz kojih će nakon 3 odigrana kola po 2 najbolje otići u četvrtfinale. Žreb je bio poludirigovan a nosioci grupa su ekipe sa najvećim brojem učešća u SD kupu.

Ovde objavljujemo sastav grupa a detaljnije o rasporedu odigravanja mečeva se možete informisati u tabu RASPORED. 1.kolo se igra već u sledeću sredu 11.01.2012.godine i već možete početi sa zakazivanjem tih utakmica. Ove sezone pravimo pauzu sa trkom za FER-PLEJ TROFEJ, za sledeću sezonu ćemo se svi zajedno dogovoriti.

GRUPA A

1.FC Zadrugar

2.Moravsko predvečerje

3.Ofnzcrew

4.Arapsko proleće

GRUPA B

1.Bekanismo Bekans

2.Mikijevi puleni

3.FK BMW NBG

4.Karaburma City

Grupa C

1. HOW MUCH

2.FK Radnik

3.OFK Balkan Mirijevo (95059)

4.PFC Misicvolizeku

Grupa D

1.smezuljci

2.Ofanziva

3.Papazovac-Konjarnik

4.FK Ultras NS


22 responses to “Žreb za grupnu fazu”

  1. moj protivnik mi se sad javio i rekao da je zakazao vec prijateljsku…valjda je obnovio suporter i nesto mu se izgleda automatski zakazalo…ne zna ni on 🙂 jbga, sta sad? 🙂

  2. Juče je svim učesnicima poslat mail u kojima su upozoreni da izbace svoj tim iz baze prijateljskih kako ne bi automatski zakazali prijateljsku za ovu nedelju.

    Ako je Bekan zaboravio na to i zakazao prijateljsku (a vidim da jeste) gubi meč službenim rezultatom 3:0 a ti možeš da zakažeš prijateljsku za sledeću sredu sa kim god hoćeš.

Leave a Reply