Večeras veliko finale 20. SD kupa


Dame i gospodo,

Večeras od 21h na malim ekranima (link, potrebno logovanje) Veliko finale 20. SD kupa:

 FC Zadrugar – PFC Misicvolizeku

Najstariji predstavnik SD kupa ili šampion Superlige Srbije? Rezultate ovog puta možete tipovati u komentarima na ovoj vesti.

Navedena dva tima su se plasirala u Veliko finale pobedama u svojim grupama početne faze SD kupa. Redom da sumiramo postignute rezultate u tim grupama. 

Grupu A je formiralo 16 timova koji su se prvi prijavili za učešće u ovom izdanju kupa. Random raspodelom (a kako bi drugo 😉 ) timovi  su raspoređeni u 4 grupe od po 4 tima. Čini se poprilično ujednačene grupe. Samo Aždaje su ostvarile 100% učinak u tri kola grupne faze. Knock-out faza donela je veoma zanimljive duele:
Aždaje 3 – 2 FK Radnik
Mikijevi puleni 3 – 1 OFK Balkan Mirijevo
HOW MUCH 1 – 2 FC Zadrugar
Moravsko predvečerje 1 – 2 smezuljci

grupa A – grupna faza
grupa A – knockout faza

Nastavilo se borbama u polufinalu gde je FC Zadrugar glatko savladao smezuljke 3:0, a potom i Mikijevu Puleni Aždaje rezultatom 4:3. Na kraju u malom finalu Grupe A Zadrugar je bio za nijansu bolji i savladao je Mikijeve Pulene rezultatom 2:1.

Na tabeli za najbolje prognozere najviše se istakao bivši nam selektor Matija_m ostvarivši 32 poena. U stopu su ga pratili Jole_sd sa 31, odnosno Mikiveliki sa 30 ostvarenih poena. Čestitke i Matiji na prognozama!

Grupu B, pored starosedelaca našeg kupa, dopunili su specijalni gosti pozvani za ovo jubilarno 20. izdanje SD kupa – Neško Jebanović, Odl-John, ElKampo, Zloba, Zeka, Sava Savanović,  LekaNS, Savcenko i MihajloIgov. Sam krem srpskog HT-društva! 😉  Hvala što se učestvovali, nadamo se da smo bili dobri gosti! Po rejtinzima nešto jača grupa. Ali na četu nešto neaktivnija. Samo je Banca CRVENA ostvarija 100% učinak u grupama. Četvrt finale je donelo sledeće mečeve:
Banda CRVENA 2 – 1 Autentični Sr.Junaci
PFC Misicvolizeku 4 – 2 Prokuplje UTD
Foggia Ns 0 – 3 Falkor Dragons
Erdoglija IM Tim 3 – 2 VFK Mihajlo

grupa B – grupna faza
grupa B – knockout faza

Polufinale nije bilo neizvesno, Zeka i Savcenko su isprašili svoje protivnike: PFC Misicvolizeku 5 – 1 Banda CRVENA i Falkor Dragons 4 – 1 Erdoglija IM Tim. Međutim, malo finale nešto neizvesnije i golom iz slobodnog udarca u produžecima, ravno u 100. minutu, Zeka se kvalifikuje za Veliko finale.

Najbolji prognozer rezultata i u ovoj grupi je bivši selektor – Neško Jebanović! U stopu ga je pratio Celavko sa bodom manje, a iza njih na 3. i 4. mestu su završili Old-John i ElKampo.

Za sada je to sve. Preostaje da se u 21h nađemo sa lobby-u i uz kokice i pivo navijamo za svog pulena!


14 responses to “Večeras veliko finale 20. SD kupa”

  1. Prognoza finala
    FC Zadrugar – PFC Misicvolizeku 1:3

    Zeka je izraziti favorit i otuda ovakva prognoza. Bez obzira na to navijam za FC Zadrugar. Em WlayCo ima slabiji tim, plus je predstavnik SD regije u finalu, a na sve to već dugo čeka da podigne trofej SD kupa pa bi bilo lepo da to učini u njegovom jubilarnom izdanju.

  2. Eh, nisam imao nikave sanse ali hvala na podrsci. Zeka me je pocastio posteno sa petardom 🙂 Mada, igrao sam ja u gostima a ne kao domacin 🙂 al ok…
    Bice vremena da osvojim i ja ovaj kup,samo lagano… 🙂

Leave a Reply