Sarma spremna


Danas smo kompletirali i B grupu. Tako da šou može da počne.

Još jednom pominjemo da nismo imali nikakav uticaj na sastavljanje grupa unutar ova dva mala kupa. Jednostavmo su samo podeljeni timovi u “prvih 16” i “drugih 16” po pristizanju prijava.

“Grupa A” počinje duele u utorak od 21h, dok “Grupa B”, odnosno drugih 16, kreće sa takmičenjem u sredu od 21h. Razlog je taj što smo znali da ćemo B grupu kompletirati nešto kasnije te smo ostavili dodatnih 24h za postavljanje naloga.

Ukratko o stvarima koja bi sada trebali da uradite:
– postavite default postavu.
tipujte tačne rezultate mečeva! Najbolji prognozer dobija još koju “bonus karticu”. Ne sećam se tačnog bodovanja, ali funkcioniše nešto tipa – pogođen fiks: 1 bod; pogođen tačan rezultat 3 boda. Ili nešto slično.
– “bonus kartice” dobijate nakon svakog kola i koristite ih kako biste: (1) istrenirali igraču skil; (2) povratili povređenog igrača iz mrtvih; (3) odmorili nekog igrača (uveden je umor igrača na ovom Openu); (4) i još par sličnih pogodnosti.. Zapravo, SADA vidim da već imam 5 bonus kartica. Iskoristite ih odmah! Nema razloga da ostaju na čekanju!
– rekoh, dodat je umor igrača. Pazite na to. Igrač koji bude igrao 3 utakmice za redom biće polu-mrtav u 4. utakmici.
– prilikom postavljanja naloga možete odmah dobiti približne rejtinge. Obratite pažnju da se rejtinzi (kako procenjeni tako i oni na kraju utakmice) poprilično razlikuju u odnosu na rejtinge iz HO-a. Ipak, ME je isti, tako da nema bojazni da neće biti randoma 🙂
koristite čet da se malo družimo

To bi valjda bilo sve za sada.

Srećno pa nek najbolji pobedi!


22 responses to “Sarma spremna”

  1. Mečevi se igraju svake večeri od 21h. Ideja je bila da zakažemo mečeve da se igraju jednom nedeljno ali nije bilo moguće. Najveća pauza između rundi je 24h.

  2. Ipak se igra jednom nedeljno 😀

    A grupa utorkom, B grupa sredom.

    Jbg, šašav je ovaj Open. Pisalo je “1440min do sledećeg meča”. Sada zapravo piše 8 dana do sledećeg meča što tek nije tačno. Tako da…

    Možda samo mogli i 2x nedeljno da igramo, ali hajd. Okej je i ovako, navikli smo jednom nedeljno.

Leave a Reply