SD Open – Stižu pozivnice u HT inbox


Prvih 16 prijavljenih ekipa koje su se prijavili za učešće: https://www.sdkup.com/2011/11/03/ovde-se-prijavite-za-20-sd-kup/
trebalo bi da su dobili pozivnice za SD Open u inbox na hattrick-u.

Drugih 16 timova dobiće pozivnice sutra u toku dana.

Podelili smo se u dve grupe od po 16 timova. Ni nama nije baš najjasnije kako ovo čudo funkcioniše – možda ćemo igrati jednom nedeljno, i to utorkom od 21h, a možda ćemo igrati svako veče od 21h počevši od utorka 🙂 Saznaćemo čim svi potvrde učešće.

Do tada bi trebali svi da prihvatite pozivnice, kada ih budete dobili.

Par koraka koje ćete učiniti kada dobijete pozivnicu:

1. Pozivnica će se pojaviti u HT inbox-u. Prihvatite klikom na link. Na sajtu hettrik Open-a logujte se sa korisničkim imenom i šifrom koje koristite na HTu.
2. Pod “Invites” prihvatite pozivnicu za turnih sa nazivom “SD Kup – A Grupa” (ili “SD Kup – B Grupa”)
3. Step 1: upišite ime tima (poželjno isto ime tima kao i na HTu)
4. Step 2: izaberite “select your style of play” – vaša volja šta ćete izabrati
5. Spet 3: izaberite boje vašeg tima
6. Step 4: izaberite dizajn dresova i grba tima
7. Step 5: potvrdite sa “create my team”
8. Veoma važan korak: potrebno je da izaberete 22 igrača iz vašeg tima sa kojim ćete igrati Open. NAJVEROVATNIJE je već izabrano 22 vaših najboljih igrača, ali za svaki slučaj proverite da li su svi tu sa kojim želite da igrate. Ako je igraču na desnom spisku dodeljen broj – on će igrati kup.
9. Ako ste proverili da svaki igrač sa kojim želite igrati kup ima dodeljen broj – klik na “Submit squad”
10. To je to. Čekamo da se svi skupe pa će biti generisan raspored igranja. Raspored po grupama je “random”, nemamo uticaj na žreb.

Na dalje malo razgledajte sajt. Pustite neku poruku na chat. I stižu za dan-dva još par kratkih uputstava.

Ovom prilikom poželeli bismo dobrodošlicu svim “specijalnim gostima” koji su se odazvali za učešće u 20. jubilarnom SD kupu! Hvala Vam!


20 responses to “SD Open – Stižu pozivnice u HT inbox”

  1. “možda ćemo igrati jednom nedeljno, i to utorkom od 21h, a možda ćemo igrati svako veče od 21h počevši od utorka”

    U detaljima kupa na sajtu HTO piše:
    “There are 1440 minutes between each match round”
    dakle, igra se svako veče?

  2. Pitanje za brzi odgovor:

    Da li i koliko je trenutna forma igraca u klasicnom hetriku, prepisana i vazi i u ovom openu, ili se gleda i vazi samo suvi kvalitet igraca, bez ostalih aditiva?

    • Ima forma na Open-u, a da li je prepisana iz HTa stvarno ne znam. Pogledah moje igrače, negde ima “preslikavanja” da oni koji su na HTu u dobroj formi, jesu i ovamo. Ali kako vidim ne važi za svakog igrača.

      Ono na šta još treba da se obrati pažnja je “umor” igrača. Ako stavite nekog da vam igra 3 utakmice za redom na 4. će već biti polu-mrtav.

      Timski duh i samopouzdanje su sada na skali od 1 do 10.

      I što se tiče ostvarenih rejtinga, nisu kao na HTu. Nema ni hatstatsa. Recimo, ako ste na HTu ostvarivali silnu sredinu, sada ćete na Openu ostvarivati recimo jako dobru. Tako je neki odnos. Teško da će HO imalo pogoditi rejtinge 🙂

  3. Bitno mi je samo oko igraca, imam nekih koji mi u hetriku imaju visok osnovni skil, ali su u bednoj formi, a ovde na openu su ultimativno najbolji, pa me to dovodi u dilemu sta da uzimam kao pravilo. To je malo nejasno kod ovog opena, ne mogu da se matematicki tacno vide i odrede sve nijasne kod igraca, a to onda cini sve nesigurnim terenom!

Leave a Reply