Ovde se prijavite za 20. SD kup!


Prvo i prvo. Nekih ~48h nakon zvaničnog puštanja sajta u rad imamo oko 15 registrovanih starih standardnih korisnika. Napominjem da će SVI morati da se registruju kako bi se u komentarima na ovoj vesti prijavili za učešće u 20. SD kupu. Za sada je takva procedura. Moguće da ćemo je promeniti u dogledno vreme.

Ako želite da se prijavite za učešće u komentarima na ovoj vesti napišite:
1. Naziv i ID tima
2. Email adresu (ako ste novi korisnik ili ako vam ne stižu email-obaveštenja)

Pošto slavimo jubilej, prednost učešća u kupu imaće standardni korisnici koji već imaju zavidan staž u našem kupu. Broj odigranih kupova može se videti na stranici statistike.

Igramo na HT Open-u koji je nezavisan od HTa i samim tim neće ugroziti učešće u kupu Srbije niti će imati uticaj na povrede i kartone igrača. Kratko uputstvo o HT Open-u stiže za koji dan.

Konkurs je danas otvoren i traje dok se svi standardni ne okupimo. Otprilike 7-10 dana kao i ranije.

I to nije sve! Kao uvertira za jubilej skočite na Hettrik i stranicu Hettrik štampe. Sačekaće vas jedan poduži članak o istorijatu našeg kupa i regije. Nadamo se da ćete uživati čitajući ga 😉

Ajmo, ajde! 


52 responses to “Ovde se prijavite za 20. SD kup!”

    • FK ULTRAS NS nije upisao ID… Ne znam da li se njegova prijava računa, pa je onda 16… ?

      JA sam bio PIGLU, pa sam lupio REPLY i tako se prijavio u odgovoru na prvi post, umesto da lepo upišem novi komentar (nisam video u prvi mah)…

      Mada, sad nešto razmišljam kako bi lepo izgledalo da su se svi prijavljivali u REPLY na prethodnu prijavu… 😉

      • Sa Arsenalom sad imamo 18 prijava 🙂 Ne preostaje nam ništa drugo nego da doguramo do 32 učesnika, milom ili silom. Alternativa je da ograničimo na prvih 16 prijava, na primer..

Leave a Reply