Mocne patke i Mikijevi puleni u finalu


Jedan trofej je dobio novog vlasnika, drugi će sačekati još 7 dana.. Nakon polufinala poznat je vlasnik jednog od trofeja – "fer plej trofej" iz ruke Pivopija i pušača putuje u Mirijevo i biće dodeljeno ekipi OFK Balkan Mirijevo! Nakon četvrtfinala Radnik i Balkan Mirijevo su se izdvojili na čelu fer plej tabele sa istim brojem bodova. Presudio je žuti karton dodeljen Radniku u 38. minutu polufinalne utakmice. Čestitke Iggziju i njegovom timu, na 6 mečeva "zaradili" su samo jednu javnu opomenu!

 

Kao i uvek, u završnici nema slabih utakmica, svaki pravi Hettrikaš želi da se okiti i trofejom SD kupa. Evo kako su prošle utakmice polufinala:

P1: [Č1] OFK Balkan Mirijevo (95059) 1 – 4 Mocne patke [Č4]

U prilično izjednačenoj utakmici, sa visokim rejtinzima, Patke su bile moćnije od Šumara. Defanzivna taktika Moćnih pataka urodila je plodom jer Mirijevci nisu iskoristili svoje šanse. Logično usledila je kazna i Moćne patke su u finalu SD kupa.

P2: [Č2] Mikijevi puleni 5 – 0 FK Radnik [Č3]
 
U utakmici pre koje su pljuštala saopštenja sa obe strane, na terenu je bio samo jedan tim. Defanzivna taktika u ovom polufinalu je bila pogubna za FK Radnik i Mikijevi puleni su sasvim zasluženo u finalu.
 
Mikijevi puleni drugi put u finalu SD kupa u 10 dosadašnjih učešća, dok je Moćnim patkama najveće dostignuće četvrt finale u prethodna 3 učešća.
  
Sledeće srede se u finalu sastaju:
F: [P1] Mocne patke – Mikijevi puleni [P2]
 
A u utakmici za trece mesto:
3M: [P1] OFK Balkan Mirijevo (95059) – FK Radnik [P2]

 


14 responses to “Mocne patke i Mikijevi puleni u finalu”

  1. I sedmi mec je protekao bez kartona. Na zalost, trece mesto je bilo daleko zbog motsa u ligi, ali je cilj svakako ostvaren 🙂 i trofej je tu 😀
    Igzi postenjacina, sada ce moje preporuke 3 za 3 dobiti vise na znacaju 😀

  2. Sad si uzeo trofej mikiveliki. Čestitke na zasluženom uspehu.

    Čestitke MCiGGzy na Fer-plej peharu. Bio si nežan ove sezone.

    Ja sam izbacio konačnu tabelu za Fer-plej, smez će kasnije objaviti vest sa njegovim izveštajem sa finala.

Leave a Reply