Na redu je polufinale!


Stižemo i do završnice još jednog SD kupa. Kako se broj odigranih utakmica drastično smanjio, možemo kao i ranije dati kratak izveštaj o svakoj od njih 🙂 

Č1: [O1] OFK Balkan Mirijevo (95059) 4 – 1 izotehna [O8]
Mirijevo se pobrinulo da bez neizvesnosti preskoči četvrtinu finala. Već do 8. minuta rezultat na semaforu je bio 3:0 i od tog minuta njihovi navijači su mogli opušteno da gledaju utakmicu.. I rejtinzi približno oslikavaju isti rezultat.
 
Č2: [O2] Morava 0 – 3 Mikijevi puleni [službeno] [O7]
Ne mož’ nijedno kolo bezslužbenog rezultata.. Šteta.
 
Č3: [O3] FC Treviso 1890 2 – 3 FK Radnik [O6]
Naredne dve utakmice dosta neizvesnije. Trevizo je napao ofanzivnom 253 taktikom, uzeo je sredinu za ceo skil i prevlast u posedu. Međutim, samo jedan krilni napad je probio Radnikove odbrane dok je kompletna odbrana Treviza zakazala. Otuda rezultatska neizvesnost – od 2:0 do 2:3!
 
Č4: [O4] Moravsko predvečerje 0 – 2 Mocne patke [O5]
I ovde slična situacija! Velika prevlast Predvečerja u posedu i sredini terena, ali nijedna probijena odbrana Moćnih patki. Defanzivna 451 je pobedila ofanzivnu 253. Nema se šta dodati, očigledno je HT odlučio da ovog kola "prevlast u sredini" ništa ne znači.
 
Parovi polufinala: 
P1: [Č1] OFK Balkan Mirijevo (95059)Mocne patke [Č4]

P2: [Č2] Mikijevi puleni FK Radnik [Č3]

 
Ne zaboravite da se i dalje borite za fer plej trofej. Trenutno stanje na tabeli je ažurirano i uključuje današnje utakmice četvrtine finala. Na čelu tabele izdvojili su se OFK Balkan Mirijevo i FK Radnik. Kartonima na njihovim narednim utakmicama nada se Produkcija koja za sada svoju šansu vreba iz prikrajka.
 

25 responses to “Na redu je polufinale!”

  1. eto sad ce dve suprotnosti naj fer plej ekipa i najmanje fer plej ekipa!!! :-))) a ladno sam provalio da mi ovi sto su mi backup igraci svi neki necastni i eto mi stalno minusa na racunu…

Leave a Reply