Igramo se…


Ove sezone poštedećemo vas dužih izveštaja. Nemamo nešto preterano vremena da ih pišemo a i napolju je lep dan za šetnju.. Šteta za ljude koji baš uživaju da čitaju izveštaje.

Na stranici RASPORED dopisani su današnji rezultati i ažurirane su tabele. Provukla su se dva službena rezultata zbog grešaka dvojice menadžera. Bod manje u startu za njih dvojicu na "fer plej" tabeli. Ažurirana je FER PLEJ TABELA.

Pored dva službena rezultata dogodila se još jedna krupna greška za koju ne patim da se ikad desila – izvesni "Aleksandar1977" prijavio je tim pod imenom "Kolonija" sa ID-jem "26071977". Međutim, na HTu ne postoji ni takav ID tima ni takav username korisnika.. Nismo proveravali pre takmičenja, naša greška. Zbog toga grupa G će brojati 3 ekipe dok će jedna uvek biti slobodna u nekom kolu. 

To je valjda sve važno pomena. Igrajte se i dalje.. 


23 responses to “Igramo se…”

  1. Taj Aleksandar se dobro našalio sa vama, kad vam je izgleda umesto ID kluba stavio svoj datum rođenja i mesto stanovanja umesto imena kluba a vi Smederevci niste provalili 😀

  2. Šaljivdžija taj Aleksandar 🙂 Ma prošlu sredu pravih grupe kao što rekoh – prva 4 u A grupu, druga 4 u B grupu, itd itd.. Nisam proveravao ništa.

Leave a Reply