Nema više SD kupa


Poštovani hettrikaši, 

Sa žaljenjem Vam se obraćamo sa vešću da je prošle sezone 18. SD kup bio ujedno i poslednji odigrani SD kup. Više neće biti organizovani i bićete slobodni da se pridružite drugim kupovima već od ove sezone.
 
Do nesuglasica je došlo oko izbora nagrade za naredne kupove. Ambiciju, koju ima ekipa koja piše izveštaje, drugi nisu mogli da isprate. Već sezonama postoji mnogo ideja kojima smo hteli da unapredimo naš i Vaš kup, ali jednostavno smo bili sprečeni. Između ostalog radilo se i na novim pravilima jer je očigledno da sadašnja imaju mnogo rupa što se može videti iz svakonedeljnih komentara na sajtu. Iz svog džepa smo izdvajali za nagrade i nimalo poštovanja niti "hvala" nismo dobili za uzvrat. Zbog toga smo odlučili da poslednje dve sezone dodelimo simboličke nagrade, a ne materijalne kako ste bili navikli.
 
Gazda i vlasnik sajta ne deli ista mišljenja i primorani smo da prekinemo saradnju. Iz tog razloga ovaj članak pišemo u kasnim večernjim satima kako bi eventualno neko imao šta da prokomentariše dok Veliki Gazda ovo nije video i obrisao. 
 
Hvala još jednom svima na podršci. Možda se vidimo negde na nekom drugom hettrikaškom kupu.
 
Vaš SD kup tim.
 

 

 
game over

39 responses to “Nema više SD kupa”

Leave a Reply