Pivopijama dva trofeja!


Jedno učešće u SD kupu Sir_Ant-u je bilo dovoljno da pokupi dva trofeja! Jedan šampionski koji se dodeljuje pobedniku kupa i drugi revijalni trofej za najbolji fer plej tim.
 
finaleFINALEfinale
9.mart 2011.
Fontana 0 – 1 pivopije i pusaci
 
3. mesto
9. mart 2011.
Radnik 2 – 2 (pen. 1:4) Sicilia
 
Može se reći da Fontana ima za čime žaliti u ovom finalu.. Ostvarila je čak za 50 veći hatstats! Pivopije su se čuvale za baraž, pa je i to imalo uticaja. Ipak, u bitnim segmentima igre – sredini terena i posedu snage su bile gotovo izjednačene te je posed u oba poluvremena iznosio 50%. Obe ekipe odigrale su defanzivnu 451 taktiku. Kad su već napadi bili zapostavljeni gol se mogao jedino postići iz specijalnih događaja i prekida, te je tako i ovog puta bilo. U 50. minutu posle kornera najbolje se snašao igrač ekipe Pivopija Tue Danielsen smestivši loptu u mrežu. Samo u prvom poluvremenu Pivopije su imale čak 3 šanse, a Fontana nijednu. U drugom pored pomenutog gola prikazana je jedina šansa Fontane i dva žuta kartona, takođe Fontani. 
 
U utakmici za 3. mesto formacije nešto ofanzivnije. Rejting na strani Radnika, posed "na klackalici" i samo 2:2 nakon 90. minuta igre. Odavno nismo videli penale u knockout fazi kupa i ovog puta je do njih došlo. Igrači Radnika skoncentrisaniji pogodili su čak 4 puta protivnikovu mrežu, dok je Sicilija iskoristila samo 1 penal. Može se reći zasluženo osvojeno 3. mesto ekipe Radnika. 
Pivopije u sedam utakmica nisu zaradile nijedan žuti karton! I sa razlogom njima je pripao fer plej trofej u vidu gostovanja reprezentacije. Utakmica je već zakazana te će veče pre baraža na stadionu "Pivo pre a cigareta posle" koplja ukrstiti U20 reprezentacije Srbije i Ukrajine.
 
Ovim zatvaramo još jedno poglavlje SD kupa. Za 10ak nedelja vidimo se opet! Naredno, 19. izdanje SD kupa doneće nam slične draži kao i ove sezone dok za jubilarni 20. SD kup spremamo Veliki spektakl! O tome neki drugi put. 
 
Živi bili! 
 
PAŽNJA PAŽNJA: Pripit nisam bio te pojma nemam sta je imalo uticaja da permutujem golove, tj. penale, i treće mesto dodelim Radniku umesto Siciliji 🙂 Da da, Sicilija je pobedila na penale i osvojila 3. mesto! A Radnik mudro ćuti i ne javlja da grešku treba popraviti 🙂 Sada samo mogu konstatovati da su jučerašnje utakmice pobedili timovi koji su imali osetno manji hatstats. I to je fudbal, ovaj, hettrik. Hvala Siciliji koja je jedina grešku prijavila na sajtu u komentarima i nadamo se da se ovakvi lapsusi neće više događati! 🙂
  

27 responses to “Pivopijama dva trofeja!”

  1. Veliko slavlje na ulicama Subotice!

    Iako u kombinovanom sastavu, predvodjeni trenerskim legendama (Mahout i Lieverse), uz jedinog zdravog napadaca u klubu i legende kluba Marca Antin-orija, klub ove sezone ipak nije ostao bez trofeja!
    Iako u slavljenickoj atmosferi, u klubu se vec pripremaju za organizaciju dve veoma vazne utakmice na Pivu pre a cigareti posle. Jedna je gostovanje, ovaj put U20 (ne tako davno, ugostili smo i seniorsku reprezentaciju Srbije), a druga je bitka za opstanak u III ligi.
    Zahvaljujem se organizatorima na pruzenoj prilici, majci sto me rodila i zeni na razumevanju.
    Ocekujem pozivnicu i za sledeci SD kup.
    Pozdrav i do skorog vidjenja!

  2. Ja ne znam…ili mene HT laze ili ko je pisao izvestaje je bio pod uticajem alkohola pa je mogao da napravi ovakav kiks :))) rezultat u mom mecu je upravo obrnut 🙂

  3. Nista ovde vise nije cudno, pa ni greske koje se tolerisu, cak toliko da se pusti da i pobednik kupa bude ekipa koja bi pre toga trebalo da bude eliminisana, i sta reci vise, a uvek ponoviti.

  4. Sir Ante, u proslom kupu, u osmini finala, potonji pobednik kupa nije bio pravilno zakazao svoju utakmicu, (greskom je bio prijavio kao normal, a ne po kup pravilima:

    O5: FC Galaktico 2 – 2 Male Villa
    Kakav meč! Dvoje kolega s posla izvelo je najjače sastave, Hattstats 248 i 252! Prijateljski su i odigrali nerešeno, 2:2. Trebalo je da gledamo produžetke, međutim, Galaktiko je pogrešio kada je izazvao a Male Villa kada je prihvatao prijateljsku. Pre utakmice džentlmenski dogovor je bio da u slučaju nerešenog rezultata dalje ide tim koji je ostvario više šansina utakmici. U ovom slučaju to je ekipa FC Galaktico i ona na megdan ide ekipi fc pokusaj.), sto bi po pravilima, da su bila postovana, usledila direktna diskvalifikacija:), medjutim, dogovorio se sa tim rivalom, s kojim je prijatelj, da pobednika te utakmice rese po nekim svojim merilima, koja su sustinski ilegalna za ovu igru, a to je bilo da dalje ide ona ekipa koja bude imala vise sansi na utakmici. Utakmicu se bila zavrsila nereseno, i prema dogovoru ekipa koja je pobedila je bila ona koja je na kaznjiv nacin bila zakazala tu utakmicu, i na kraju je ispalo da je upravo ta ekipa, sticajem okolnosti, na kraju i osvojila citav kup, eto, to je to. Pa ti sad, ako zelis, zauzmi stav oko toga.

  5. Aleksandre,kakve veze ima ova sezona kup-a sa proslom? S druge strane, procitamalo pravila koja su vazila tada a ona kazu da ako sam pogresio prilikom izazova da protivnik mora da odbije isto…Ne znam sta ti to sada smeta kada je prosla jedna sezona od tada ili mislis da se jos ona igra? 🙂

  6. Zanimalo je coveka da mu objasnim, pa sam mu i objasnio.

    A vidim da si ti i dalje u samozabludi, ne moze rival koji prihvata tvoju brljotinu da bude kriv umesto tebe, tvoja greska je uvek i samo tvoja greska, i onaj koji je napravi, treba i da bude sankcionisan, (i kao sto znamo nije bio, sto je presedan i van pameti), a protivnik, moze, a i ne mora da vidi, zna i sta vec, sta si ti, gde i zasto u necemu pogresio, pa da se vadis na njega, to nema smisla, i to je ono treba da znas.

    I konacno, pobeda tvoje ekipe u proslom kupu imace uvek jednu VELIKU senku, i to je ono sto ce ostati kao jedna notorna cinjenica.

  7. E moj ti, nikad to ti neces moci da sakrijes i stavis pod tepih, takve stvari ne zastarevaju, a ti si pokazao kakav si covek ispao, (jer i dalje branis nesto sto je nebranjivo), i to svi koji igraju ovaj kup znaju i vide, i to nece nestati, a ti se malo zamisli o svom cinjenju, da bi izvukao pouke za sledeci put.

Leave a Reply