Pivopije i Fontana u finalu!


Sasvim zasluženo ekipe Pivopije i pusaci i Fontana našli su se u finalu 18. SD kupa. Pritom su se Pivopije osetno odlepile na tabeli za fer plej trofej i, ako je do polufinala bilo neizvesnosti po pitanju fer pleja, sada se sa sisgurnošću može reći ko je osvojio gostovanje reprezentacije.

 

POLUFINALE 
P1: [Č1] AC Sicilia 1 – 5 [Č4] Fontana
U odnosu na četvrtfinale Sicilija je dosta podbacila sa rejtinzima verovatno zbog raspleta u ligi. Fontana je odigrala nešto ofanzivnije, pogotovo po centralnom napadu. Posed i svi delovi terena na strani Fotane bili su dovoljni za ubedljivu pobedu. 


P2: [Č2] Pivopije i pusaci 3 – 1 [Č3] FK Radnik

Pivopije su sa svojih skoro 300(!) hatstatsa ostavili minimalne šanse ekipi Radnika. Obe ekipe odigrale su dosta defanzivno ali su i pored toga golmani morali 4 puta da vade loptu iz mreže. 

 

Polufinale je udaljilo Fontanu od fer plej trofeja zaradivši čak tri žuta kartona. Sa druge strane Pivopije i posle 6 odigranih kola nijednom nisu javno opomenuti! Dva boda prednosti, odnosno 3 kada se uzme u obzir i finalna utakmica, jesu ogroman kapital u borbi za nagradu.

 
finale FINALEfinale
9. marta 2011.
F: [P1] Fontana – [P2] Pivopije i pusaci
 

ZA 3. MESTO

9. marta 2011.

AC Sicilia – FK Radnik
 
 Pivopije i pusaci
 6  0  6
 Karaburma City  5  1  4
 AC Sicilia  6  3  3
 FK Radnik  6  3  3
 FK BMW NBG  5  2  3
 Palanka  4  1  3
 HOW MUCH  3  0  3
 F.K. Kalenic  3  0  3
 BEKANISMO BEKANS   3  0  3
 Fontana  6  4  2

 

 


13 responses to “Pivopije i Fontana u finalu!”

Leave a Reply