Veseli 44. minut utakmice


I dok većina prati dešavanja oko finala Kupa Srbije i slavi prvu titulu Revolucije, nama je svakako zanimljivije videti kakvi su danas rezultati ostvareni u četvrtfinalu SD kupa! Ekipe koje su pobedile nisu primile nijedan gol. Dve pobede od 2:0, jedna petarda i jedna "osmica"!

Č1: [O1] Karaburma City 0 – 2 [O3] AC Sicilia
Sicilija je ostvarila najbolje rejtinge u četvrtfinalu. Na njih je naišao Lazar i u svom prvom učešću moraće da se zadovolji plasmanom u top8 ekipa ove sezone. Sreća njegova pa je primio samo 2 komada, inače je moglo pasti i više. 
 
Č2: [O2] Male Villa 0 – 8 [O4] Pivopije i pusaci
Posle solidne igre u osmini finala ekipa Male Villa danas se potrudila da ostvari samo 97 hatstatsa i reklo bi se – napuni sam svoju mrežu. Pivopije su to lako iskoristile i odradili su jedan fin trening igravši viktorije bukvalno ispred protivničkog gola. Ono važnije pomena: Pivopije i pušači u 5 odigranih utakmica – nijedan kazneni karton! Smeši im se nagrada..
 
Č3: [O5] FK Radnik 2 – 0 [O7] FK BMW NBG
Taktički najzanimljiviji meč! Logičan potez Radnika da igra kontre jer nije mogao ili nije želeo da parira protivniku u sredini terena. Ipak, golovi nisu pali posle kontri već iz penala i korner+glava SEa. Sreća nije bila uz BMWa jer je pored tolikog poseda i napada barem neka šansa mogla da se pretvori u gol.   
Č4: [O6] Morava 0 – 5 [O8] Fontana  
Pre svega jedan detalj sa ove utakmice: u 44. minutu reporter je zabeležio gol Fontane, promašenu šansu takođe Fontane, žuti karton Morave, i dve povrede igrača na obe strane! Mašala! Po rejtinzima solidno jaka utakmica u rangu četvrtfinala. Presudila je dosta slaba igra Morave na sredini terena iako su ostale delove pokrivali i sa izuzetnom ocenom. Samo zbog te slabe sredine Fontana je uspela da ubaci petardu.
 
Za utehu Karaburma City, Male Villa, BMW NBG i Morava dobibaju utešnu zvezdicu . Ostali se bore za dobro poznatu finale.
 
 
finale POLUFINALE finale
2. marta 2011.
P1: [Č1] AC Sicilia – [Č4] Fontana

P2: [Č2] Pivopije i pusaci – [Č3] FK Radnik
 
I za kraj parče tabele za fer play trofej. Pivopije već neko vreme drže čelo tabele i jedino Fontana ima realne izglede da ga ugrozi.
 
 Pivopije i pusaci
 5  0  5 
 Fontana  5  1  4
 Karaburma City  5  1  4
 FK BMW NBG  5  2  3
 Palanka  4  1  3
 HOW MUCH  3  0  3
 F.K. Kalenic  3  0  3
 BEKANISMO BEKANS   3  0  3
 FK Radnik  5  3  2
 AC Sicilia  5  3  2

 


16 responses to “Veseli 44. minut utakmice”

  1. Nije što njega oće, nego što mene neće xD .
    Najveća ironija je što sam zadnji put pobedio na sreću upravo u četvrtfinalu SD kupa, al prošlog. Od tada, celu sezonu me uništava negativni random xD

  2. cekajte malo, pa i ja imam sanse za fair play trofej i ako nisam prosao dalje od 1/4 finala 🙂 imam 4 boda kao i fontana, i jedan manje od pivopije 🙂 dakle ako se oni nadobijaju zutih kartona, ode fair play trofej kod mene :)))

  3. pretenduje čovek na fer plej trofej 🙂
    Ajde sada lepo da mu se da 2 kaznena poena za nepristojnost, pa da moja ekipa čeka da pivopije i pusaci i fontana dobiju po jedan crveni 😛

  4. cekajte malo, ja ne znam kako ste vi shvatali moje izjave 🙂 ali verovatno da nisu trebale da bidnu shvacene onako kakvim ih vi smatrate!!! 🙂

    navijam u polu-finala da svi dobiju dobiju po 2 crvena:)

  5. U prvenstvu je vrag odneo šalu te sam morao da rasprodam pola tima da bih doveo adekvatna pojačanja kako bih obezbedio bolji plasman za baraž.
    Čestitke pivopijama i pušačima na prolasku u polufunale.
    Mojim mladim momcima ostaje da nešto nauče iz poraza ;o)

Leave a Reply