Tim koji je jedini odigrao svaki SD kup opet ostaje bez trofeja…


Žurim na voz za Požarevac, idem popodne na slavu (sv. Simeon) pa možda ove izveštaje malo zbrzam nego obično 😉  Kucam izveštaje dok su mečevi još u toku…
 
 
O1: Karaburma City 8 – 0 Ofanziva
Deset minuta pre kraja utakmice Karaburma vodi 6:0. Dakle, ovde na stadionu u Pančevu meč se mirno privodi kraju. Navijači sa Karaburme, a nisu Romantičari, već slave prolazak u četvrtinu finala. Vidim da je i posed uveliko na njihovoj strani, dakle rutinska pobeda. 
 
O2: gRAyVENS utd. 1 – 4 Male Villa
Na Full areni sedam minuta pre kraja utakmice Villa vodi sa 3:0. Zanimljiv je podatak da je gRAyVENS utd zaradio čak 4 žuta i 1 crveni karton. Moguće da će ti kartoni gRAyVENS-a dovesti na dno fer plej tabele. I dok sam ja telefonirao postigoše ljudi još dva gola te je sada rezultat 4:1 🙂 Dakle, Villa zasluženo prolazi dalje. 
 
O3: Palanka 1 – 7 AC Sicilia
Utakmice su sada završene i napokon mogu videti rejtinge. I Sicilija je ostvarila visoku pobedu. Kao i u prethodne dve utakmice rejtinzi i rezultat su oslikavali pravo stanje na terenu. Po jedan tim je "zapeo" i zasluženo pobedio. 
 
O4: FC Galaktico 1 – 3 Pivopije i pusaci
Tek ovde nešto neizvesniji rezultat. Pivopije sa 2-5-3, Galaktico sa 5-4-1. Ipak, u 42. minutu zbog povrede Galaktico pri rezultatu 2:1 menja formaciju u 3-5-2 ali očigledno da mu ni to nije pomoglo. Pivopije nastavljaju takmičenje. 
O5: Vlasinska stena 1 – 2 FK Radnik
Veoma neizvestan duel rođenog Kragujevčanina i Palančanina. Presuda je možda pala već u 20. minutu kada je napadač Vlasinske stene dobio crven ikarton. Pritom je povredio i Radnikovog igrača, srećom samo na 1 nedelju. Rejtinzi za nijansu na strani Radnika i sam rezultat to pokazuje – 2:1.
O6: Morava 3 – 0 Mikijevi puleni
Morava sigurna protiv Mikijevih Pulena. Iako je Mikiju prepustio sredinu terena, Morava je na ostalim delovima igrališta bila ubedljivija i sigurno pobedila sa 3:0. 
O7: Alkohol United 1 – 3 FK BMW NBG
BMW i Alkohol takođe ne donose nikakvo rezultatsko iznenađenje. BMW je ostvario bolje rejtinge i zasluženo prošao dalje. Oba tima odigrala su dosta angažovano i ostvarila su preko 200 hatstatsa. Takvi rejtinzi su pored ovog duela ostvareni još na meču Pivopije – Galaktico i Zadrugar – Fontana. Dakle, može se očekivati do trofeja par zaista jačih utakmica. 
 
O8:Fontana 1 – 0 FC Zadrugar
Za kraj jedan meč gde nije pobedio tim sa većim hatstatsom. A i koga bi drugog uhvatio takav maler nego starog maga Zadrugara 🙂 Fontana je odigrala presing sa veoma jakim odbranama, a Zadrugar standardnu nejgovu 2-5-3 sa jakom sredinom i centralnim napadom. Izuzetan centralni napad sa oko 60% poseda nije uspeo nijedan gol postići fantastičnoj odbrani. I to je presudilo meč..
 
 
Parovi četvrtine finala:
 
Č1: [O1] Karaburma City – [O3] AC Sicilia
Č2: [O2] Male Villa – [O4] Pivopije i pusaci
Č3: [O5] FK Radnik – [O7] FK BMW NBG
Č4: [O6] Morava – [O8] Fontana 
 
Srećno u nastavku takmičenja! 
 
 
Borba za veliki pehar ulazi u završnu fazu. U igri je ostalo još 8 najjačih i najspremnijih ekipa. Ko će od njih ostati krupnim slovima zabeležen u istoriji SD kupa? Takođe, trka za nagradu je sve zanimljivija. Pivopije i pusaci su se za sada izdvojili na čelu tabele. Ažuriranu tabelu možete videti na stranici FER-PLEJ TROFEJ. Još jednom podsećamo da utakmice četvrtfinala zakažete po kup pravilima.

17 responses to “Tim koji je jedini odigrao svaki SD kup opet ostaje bez trofeja…”

  1. Cestitke na granitnoj odbrani koja je zaustavila moje jedine dve sanse na mecu sa 60% poseda. Obe sanse je propustio isti igrac koji je btw. dobio negativan WE na pocetku meca. Ah da, cak je i u POOR formi. Zasluzena pobeda. Srecno!

  2. Da napomenem samo da Fontana igra sa ekipom Morava koja je ove sezone po prvi put sa nama u SD kup-u. Pre 6 godina smo zajedno ratovali u V.105 ligi kada smo pocinjali nase HT karijere… 🙂

  3. Pivopije se izdvojile na tabeli za trofej 🙂 Sad mi vec postaje zanimljivo i to da pratim. Mada ce biti veselo ako izgube sledecu utakmicu, a dobiju 2 zuta kartona pa sve utope u okolinu pratioca 🙂

Leave a Reply