Da se zna ko je gazda u našoj vezi!


Doživesmo i to – da dečko svoju curu pobedi u SD kupu. Laughing Borba je bila žestoka, nijanse su odlučivale. Ne zna se ko je kome mentor u ovoj igrici. O detaljima u izveštaju za njihovu grupu..
 
Zanimljivo je bilo čitati komentare koje su menadžeri pisali u samom hettriku na stranici mečeva. Tu ih i dalje možete pročitati. Ovo je jedna od novina skoro uvedenih na Hettriku.
 
Pre svega ažurirane tabele možete pogledati na stranici RASPORED, a na posebnoj stranici rangiranje za  FER-PLEJ-TROFEJ. Za trofej 5 ekipa se izdvojilo, i već sada se vidi da će ekipe koje se budu domogle knockout-faze biti dosta u prednosti.
 
GRUPA A
Azdaje 2 – 4 Karaburma City
Male Villa 5 – 5 Arsenal Srbija
Karaburma silno motivisana protiv nekadašnjeg selektora uspeva da se domogne prva 3 boda. Naizgled rezultatska klackalica, ali ipak gledajući rejtigne zaslužena pobeda Karaburme. Ni natprirodni napadi po sredini nisu pomogli Matiji. Sa druge strane u meču Male Villa i Arsenal Srbije viđen je nesvakidašnji rezultat – 5:5! Srećniji svakako može biti menadžer ekipe Male Villa jer ni u jednom segmentu igre nije bio bolji od protivnika. Prostije rečeno, random.
 
GRUPA B
HOW MUCH 2 – 3 gRAyVENS utd.
OFK Balkan Mirijevo – Ofanziva
Kontre pobedile tatu našeg kupa! Ekipa
gRAyVENS-a prepustila je sredinu How Much-u ali je u zanimljivoj formaciji 4-3-3 ostale delove terena lepo poklopila. Gusto, kako i dolikuje pobedama pomoću kontranapada. Mirijevo je protiv Ofanzive vodilo gotovo celim tokom utakmice sve do 81. minuta. I tada u samo 8 minuta Ofanziva postiže čak 3 gola! Kreativna igra i posed od preko 60% na strani Mirijeva nije donela rezultate.
 
GRUPA C
Palanka 3 – 3 Pivopije i pusaci
Produkcija 2 – 0 F.K. Kalenic

Još jedan visok i nerešen rezultat ovog puta u grupi C u duelu između Palanke i Pivopija – 3:3. Ovaj ipak pravedan. Gotovo iste rejtinge su ostvarile obe ekipe. U drugom meču Produkcija je pred samo 897 gledalaca pobedila Kalenića rezultatom 2:0. Čudno mala poseta čak i za prijateljsku utakmicu. Pobeda zaslužena, nijanse su odlučivale. 
 
GRUPA D
FC Galaktico 2 – 1 AC Sicilia
BEKANISMO BEKANS 8 – 0 BFB Dynamo Wolf

Eto nas u "onoj" grupi. Galaktico je defanzivnom 5-4-1 taktikom uspeo da se odbrani od svoje lepše polovine čija je filosofija igranja suprotna – ofanziva 3-4-3. Povela je Natalija već u 6. minutu, povredila mu je i matoro krilo u 30. minutu, ali to nije bilo dovoljno.. Presudio je pogodak 10 minuta pre kraja kada je igrač (prenosimo sa HTa) у недостатку бољег решења, распалио по лопти – невероватно успешно.. U drugom meču gosta iz Bijeljine (po rezultatu) neprijateljski je dočekao Bekan – 8:0. Crveno-beli su u ovom meču ostvarili 100ak veći hatstats protiv crno-belih i rezultat je došao očekivano..
 
GRUPA E
Mikijevi puleni 3 – 3 SirokoNemaSta
Inter 1 1 – 6 Vlasinska stena
Još jednom 3:3, ovog puta između Mikija i ŠirokoNemaŠta. Oba tima odigraše napad preko krila sa visokom uigranošću. Nema se šta više dodati, sem jedne povrede pravo prijateljsko odmeravanje snaga i podela bodova. Drugi meč Vlasinska Stena angažovanijom igrom pobedila je Inter rezultatom 6:1. Očajna igra Intera na sredini terena kao posledicu imala je ovako visok rezultat. Vlasinska Stena prolazi dalje, a na drugom mestu, barem za sada ŠirokoNemaŠta. Mikijevim pulenima jedini spas u poslednjem kolu jeste visoka pobeda i poraz Širokog.
 
GRUPA F
FK Radnik 4 – 3 FK Ultras NS
ofnzcrew 0 – 6
Morava

To može samo hettrik. Ultrasi iz Novog Sada na poluvremenu su vodili 3:0, a na kraju su izgubili 3:4! Za sve je kriva izmena u 45. minutu kada je teren napustio matori, iskusni, 7-zvezdica-jak srednjak Freddy Romero. Radniku je to otvorilo put ka preokretu. Morava i Ofnzcrew poslaše međusobno po jednog 18godišnjaka u bolnicu, srećom samo na po 1 nedelju. Znatno veći rejtinzi Moravi su doneli laganu i visoku pobedu.
 
GRUPA G
FC Zadrugar 4 – 5 Alkohol United
smezuljci 1 –
6 Papazovac-Konjarnik

Alkohol Uniter je povređivao protivničke igrače (dve povrede na po 1 nedelju, srećom) i postizao golove, dok je Zadrugar iako jači u sredini terena, postigao gol manje. Ne bi bilo nezasluženo da se završilo nerešeno ili pak pobedom Zadrugara. U drugom meču smezuljcima je bitno da je Dejan Stanković postigao jedini pogodak za njihovm tim, dok je poraz od čak 6:1 manje bitan. Iz pouzdanih izvora načuo sam da opet treniraju prekide golmanima pa je bilo smešno gledati ostvarene rejtinge sa njihove strane. 
 
GRUPA H
FK BMW NBG 1 – 2 Fontana
Mocne patke 1 – 2 GeOcHaTnIcK Utd

1:1 u povredama, 2:1 u golovima u meču između BMW-a i Fontane. BMW je uigravao 4-4-2 i 2-5-3, ali mu Fontana nije dozvolila da uzme bodove napravivši jedne od najboljih rejtinga u ovom kolu. GeOcHaTnIcK je manjim hatsatsom, očajnom sredinom i defanzivnom 5-4-1 taktikom uspeo da pobedi Patkinu ofanzivu 2-5-3. Doduše, Patke nisu imale baš najbolju uigranost svoje formacije pa je možda i to bio razlog neuspeha.
 

22 responses to “Da se zna ko je gazda u našoj vezi!”

  1. Od sega što smo se dogovorili u svlačionici moji momci nisu ispoštovali.Prvo poluvreme su loše odigrali a u drugom su naglo popustili i odoše 2 boda u vetar ;o)

  2. kada tri ekipe imaju isto poena, sta se gleda, ukupna gol razlika ili gol razlika izmedju ta tri kluba? Da znam dal imam bilo kakve sanse za prolaz??? Nadam se da ce mi nekko upseti na vreme da odgovori!!! poz

  3. Sa stranice pravila: “U slučaju da čak tri tima imaju isti broj bodova praviće se mini-tabela u kojoj prednost ima gol razlika dok međusobni susreti tu ne igraju glavnu ulogu.”.

    Utakmice sa 4. ekipom se naravno neće računati u mini-tabeli jer se mini-tabela sa 3 tima upravo pravi kako bi se izbegli rezultati te 4. ekipe 🙂

  4. ma kakva mini tabela, vas dvojica celu utakmicu niste pola prešli 😀
    Čestitke ekipama Fontana i FK BMW NBG na zasluženom prolasku u nokaut fazu takmičenja i srećno!

  5. Inace, to za povrede je malo losa ideja. To zavisi i koliko je tim povredjenog imao fizioterapeuta, zar ne? Desava se da se igrac sam povredi 😛

Leave a Reply