Gotove prijave


Vreme je da zatvorimo prijave. U protekla 24h stigla je samo još jedna prijava i broj ukupno prijavljenih ekipa sada iznosi 33. Dakle, neophodna nam je jedna utakmica kvalifikacija kako bismo broj takmičara sveli na 32.

Poslednje dve prijave stigle su od stalnog učesnika i bivšeg šampiona – Bacujkova (Palanka) i svima nama dobro poznatog Lazara (Karaburma City) sa hettrikaških foruma. Nažalost neće moći obojica da učstvuju.. U sredu 19. januara oni će odigrati kvalifikacioni meč i pobednik u tom duelu biće 32. učesnik ovosezonskog kupa.

sreda, 19. januar: Palanka – Karaburma City

Ostali odmaraju još 7 dana. Žreb za grupnu fazu biće određen 18. ili 19. januara.

I naravno par reči o nagradi za ovo izdanje SD kupa 😉 Kao i prošle sezone simbolična nagrada biće gostovanje U20 ili A reprezentacije na Vašem stadionu. ALI, ovog puta malo eksperimentišemo i nagradu neće dobiti osvajač kupa već ekipa koja je zaradila najmanje žutih i crvenih kartona!! Ovime dobijamo ravnopravnost da i "male" ekipe mogu osvojiti nagradu. U narednom javljanju biće više reči o rangiranju ekipa po broju kartona, odigranih utakmica i povređenih (protivnikovih) igrača.

A sada brzo na hettrikaški forum i pitajte kakva ličnost igrača pravi najmanje kartona!!


22 responses to “Gotove prijave”

  1. U bre pa i nije mi onda jasan cilj i takmicarska vrednost ovog kupa!!! Mislim ok, ljudi ce i dalje igrati na pobedu ali sada nece biti toliko draza!!! bolje bi bilo da i pobednik kupa dobije neku nagradu!!! Ovako ja lepo sebi namestim tri tekme sa postenim, casnim i slicnim igracima koji nece da prave kartone i imam prosek nula i tesko da ce me dobiti onaj ko osvoji titulu!!! Malo bolje treba da se porazmisli o nagradama!!! Predlog jeste zanimljiv ali mislim da takmicenje gubi draz!!! I to taman kada sam se spremao da zapnem i osvojim!!! :-))))) pozzzzzz

  2. Jeb’ga, nemamo budžet za nagradu pa se krpimo sa selektorima da nam daju to ejdno gostovanje 🙂

    Što se tiče nagrade za pobednika kupa.. Pa valjda mu je prava satisfakcija što će osvojiti kup! 🙂 I što će njegovo ime tima zauvek biti zapisano na ovom sajtu (u odeljku istorije). Ionako većina izvodi jače postave tek u knockout fazi.

    U slučaju da više timova ne dobije nijedan karton gledaće se njihov plasman u kupu. Dakle, ako 3 tima dobije 0 kartona onda će pobediti onaj koji je najdalje stigao u knockout fazi. Jel to malo bolja ideja? 🙂

    Detaljnije o rangiranju napisaće naš supervizor Jole_sd (Moravsko predvecerje) koji se ponudio da pregleda sve utakmice i izvuče informacije o kartonima.

    Razmotrićemo još ovo oko nagrade. Ako neko ima još neku ideju neka predloži.

  3. Ma nisma ocekivao neki poklon ili nesto po cemu bi morali da se daju neka sredstva za nagradu, tj. suporter ili tako nesto. Nisam to mislio!!! Nego bi mogli da igraju taj lik sa najmanje kartona i sampion za to gostovanje repke ili tako nesto slicno, tako se dobija na zanimljivosti i ima vise izlaza kako da se ugosti nasa repka… :-)) ali pohvalio sam za ovu invenciju sa najmanje kartona!!! Za svaku pohvalu!!! :-)))))

  4. Slazem se sa Smezuljkom da je satisfakcija osvojiti ovaj kup tako da za nagradu me bas briga :))) a pored svega imam i zelju da srusim sa trona proslosezonskog sampiona…zna Smezuljko i zasto…heeh

  5. A sta mislite da ipak onaj koji osvoji kup dobije tu cast da NT igra na njegovom terenu, a onaj sa najmanje kartona ili sta vec ugosti mladu reprezentaciju…titula nije titula bez nagrade..:)

  6. E kad ja budem selektor A repke, a Jole U20 onda cemo moci i pobednike svih grupa da nagradimo gostovanjem reprezentacije! 🙂 Zato, glasajte za meneee!!

    Smor mi je cimati selektore za vise slotova, ipak ce i oni verovatno organizovati kladjenje i nagrade na nacionalnoj za istu nagradu.. Cesto to rade.

    Sutra ce Jole napisati nesto vise o rangiranju po kartonima. Pobednik ce biti u prednosti jer ce se za svaku odigranu utakmicu dobiti 1 bod, pa ce tako imati cak 4 boda vise od onog koji je odigrao samo grupnu fazu!

Leave a Reply