Galaktico i Aždaje u finalu


FC Galaktico – FC Zadrugar 1:0

Prvi polufinalni meč doneo je čvrstu igru, u kojoj su se oba tima odlučila da im odbrana bude prioritet. WlayCo (Zadrugar) je odlučio da napadne kroz sredinu, ali mu to nije donelo rezultat. Galaktico je imao malo bolje ocene na svim delovima terena, i izgleda da je to bilo dovoljno za minimalnu pobedu i finale SD kupa. 

Azdaje – FK BMW NBG 1:0

Slična priča i u drugoj utakmici, prilično izjednačena partija, iako su Aždaje imale za malo jače rejtinge. Na sličan način je postignut i gol, ali ovde tek u drugom poluvremenu. 

Kvalitetni dueli u polufinalu pokazali su da su menadžeri ozbiljno pristupili ovom kupu i da se može očekivati dobra finalna utakmica. Aždaje će pokušati da odbrane tron i osvoje treću uzastopnu titulu, dok će Galaktico pokušati da osvoji kup u svojoj debitantskoj sezoni.

Dakle, finale:

FC Galaktico – Azdaje

Za 3. mesto:

FC Zadrugar – FK BMW NBG


17 responses to “Galaktico i Aždaje u finalu”

  1. Cestitke Azdajama na prolazu u finale.
    Nasa ekipa je probala da parira najjacom odbranom u istoriji postojanja kluba. Inace smo obicno orijentisani na napad, ali sada smo bili prinudjeni da se branimo, i iako smo uspeli da zatvorimo sve napade protivnika, budemo skoro egal na sredini, i probijemo protivnicku odbranu po desnom krilu, sve sto smo uspeli je da dozivimo minimalan poraz protiv objektivno bolje ekipe, koju vodi daleko iskusniji menadzer.

    Bicemo tu za sledeci kup, a do tada, obecavamo zanimljiviju utakmicu na oprostaju od kupa u borbi za trece mesto.

    PS: Izvinjavamo se nasem jedinom navijacu sto nismo uspeli da ispunimo dogovor o osvajanju kupa, moracemo to ipak sledece sezone 😉

  2. Čestitke menadžeru FC Zadrugar na fer ( skoro heeh ) i odličnoj utakmici koja je bila i više nego čvrsta i napeta. U debitantskoj sezoni ostala je samo još jedna stepenica koja…hmmm svi znamo ili nas većina ko su aždaje i kakvu reputaciju imaju, tako da samo mogu da obećam dobar meč koji će se kao i nekoliko predhodnih odigrati na stadionu kraj Đetinje u Užicu kod mog prijatelja Peneusa, gde ćemo nakon odigravanja utakmice finala svi otići u Mačkat :)))

  3. Cestitam brale… Moja greska sto mi je ostao MOTS namesten za zadnje kolo i sto sam se “ispraznio” nepotrebno… Cele iduce sezone ne menjam tim tako da cemo da pricamo drugu pricu 😉 Srecno u finalu!

Leave a Reply