Pršti na sve strane


Po rejtinzima možda nikad jače četvrtfinale. Čak šest od osam timova ostvarilo je preko 200 hatstatsa! Izgleda da su svi ozbiljno shvatili takmičenje ove sezone. Podsetimo, igra se i za malu simboličnu nagradu – domaćinstvo reprezentacije Srbije na terenu ovosezonskog šampiona.

Pršti na sve strane. I na terenu, a bogami i na komentarima na sajtu SD kupa posle svake objavljene vesti. Verovatno smo i po tom kriterijumu oborili rekord jer je u samo dve nedelje ostavljeno preko 50 poruka. Hvala spamerima!

Takođe pojavili smo se i u zvaničnoj "hettrik štampi" sa člankom "Gužva u SD kupu, MCiGGzy zakuvao čorbu" pa vas ovim putem pozivamo da ga pročitate, ako već niste. Hettrik štampu možete naći u odeljku "Zajednica" kada se ulogujete na hettrik. 

E da, sad rezultati četvrtfinala. Jedan radnom (obično novinari kažu "iznenađenje", ali ovako je jasnije o čemu se radi"), i ostale tri utakmice rutinski odrađene. Krenimo redom:

 

Č1: [O1] FC Zadrugar 7 – 0 [O8] Majur FC
Zadrugar dodaje gas. Poslednje 4 utakmice u SD kupu pravi sve veće i veće rejtinge. Majur se malerozno našao na njegovom putu i nije pružio veliki otpor. Iako je igrao na kartu defanzive sa formacijom 5-4-1 napravio je 130 manji hatstats i zasluženo popio sedam komada.
 
Č2: [O2] FK BMW NBG 2 – 1 [O7] Moravsko predvečerje

Iznenađenje ili random. Svejedno. BMW je bio bolji samo u svojoj centralnoj odbrani i više ni na jednom delu terena. Čak ni u indirektnim udarcima. I uspeo je dva puta da zatrese mrežu Predvečerja čija je odbrana u proseku bila brilijantna! Daj mene nek tako posreći za 2 nedelje u baražu..
 
 
Č3: [O3] Azdaje 4 – 0 [O6] Inter 1

I Inter je odlučio da se preda u startu slično kao Majur protiv Zadrugara. Aždaje su zapele taktikom "svi u centralnu odbranu i centralni napad" sa uigranošću – legendaran. Legendardno, nema šta.
 
 
Č4: [O4] fc pokusaj 1 – 3 [O5] FC Galaktico

Najozbiljniji duel se odigrao između Pokušaja i Galaktica. Činilo se da se Galaktico potrošio protiv kolege u osmini finala ali je danas pokazao da i dalje ima snage za dokazivanjem. Veći posed lopte i nešto sigurnija igra u odbrani donele su mu pobedu od 3:1.
 
Rezultati polufinala: 
P1: [Č1] FC Zadrugar – [Č4] FC Galaktico

P2: [Č2] FK BMW NBG – [Č3] Azdaje
 
 

Samo hrabro!


18 responses to “Pršti na sve strane”

  1. Prvi put da je moja ekipa nekoga i pobedila na random, do sada smo tako samo gubili.

    Nazalost po ostale ucesnike kupa, ja i Jole smo imali dogovor da ko god od nas prodje dalje mora da osvoji SD kup, sto u principu znaci da mozete ocekivati jos dva randoma za moju ekipu xD

  2. E,popih i ja lagana 4 komada a lepo sam Vas zamolio da promenimo parove da ne bih bio razbijen.Sala,naravno-cestitam na organizaciji kupa,lepo je i da je forum zaziveo(zahvaljujuci mom prijatelju i njegovom protivniku bivsem selektoru)i nadam se da nece biti ovakvih desavanja i naredne sezone…Takodje,zeleo bih da se zahvalim mom drugaru FK Radnik na ucescu i da mu pozelim da sledeci kup prodje bar do drugog kruga(VLADIMIREEEEE) :-))

  3. Lepo je moj kolega rekao da je sve jedno kome ce ekipa fc pokusaj izaci na megdan 🙂 heeh Salim se malo bez ljutnje. Sa ulaskom u polufinale sam prezadovoljan i od meca sa ekipom FC Zadrugar ocekujem samo da izgubim sa sto manjom razlikom a vec vidjeno finale izmedju njih i azdaja ce biti daleko zanimljiviji gde azdaje brane titulu…videcemo i praticemo

  4. Šta reći za moju utakmicu? Ovakve stvari se dešavaju i u pravom fudbalu i uopšte u životu. Bilo bi krajnje žalosno da uvek pobedi ekipa sa više hatstats-a. Ovako je mnogo interesantnije a sve se pre ili kasnije vrati u životu pa i u HT-u. Razloge za moj poraz nalazim u svojim greškama. Trebao sam da odigram AOW što sam hteo a zaboravio, mogao sam da odigram sa jačom sredinom i jednim krilnim napadom ili da odigram sa nakim jačim plejmekerom umesto ovih rezervi…

    Čestitam svom protivniku a i ostalim ekipama koje su se plasirali u polufinale ovog prestižnog kupa. Po meni glavni favorit za šampiona je Zadrugar a navijaću za BMW. U svakom slučaju čeka nas kvalitetna završnica kupa i biće zanimljivo ispratiti.

  5. Iako sam davno ispao, pratio sam sva dešavanja u i oko 17. SD kupa. Naravno da nisam zadovoljan što sam ( poput Zvezde ) ispao još u I kolu, potrudiću se da na sledećem okupljanju ne razočaram. Hvala sjajnim organizatorima i svim učesnicima, pozdravljam Maxhedroom-a i Neshatfly-a ; momci, drago mi je što ste ovde a ovog prvog izazivam na pivski obračun ( Mate – na*ebaćeš! ) :-)))

Leave a Reply