Rezultati osmine finala


Odigrana je i osmina finala, evo rezultata:
 
O1: Palanka 1 – 4 FC Zadrugar
U ovoj utakmici sastali su se stari Hettrikaši i iskusni učesnici SD kupa. Zadrugari su utakmici pristupili ozbiljno i potčinili protivnike na svakom delu terena. Na kraju, 4:1 sasvim zasluženo za WlayCovu ekipu.
O2: Deca kukuruza 0 – 3 FK BMW NBG 
BMW je obezbedio dominaciju na sredini i u napadu, i po starom Hettrikaškom pravilu, pobeda mu je bila zagarantovana. Dva gola postigao je talentovani kineski sedamnaestogodišnjak Ye Ziyuan. Svetla budućnost čeka ovog momka. 
O3: Azdaje 1 – 0 Mikijevi Puleni 
Repriza prošlogodišnjeg finala ovaj put se dogodila u osmini finala SD kupa. I opet, 1:0 pobeda Aždaja. Ne suviše veliki rejtinzi za obe ekipe, ali gusto na svakom delu terena. Centralni napad je ipak odneo prevagu i Aždaje nastavljaju svoj put u SD kupu. 
O4: fc pokusaj 9 – 1 BU-nkerica 
Razbijanje na Mistery Areni … Posetilaca je bilo 1951, i imali su šta da vide … 10 golova. Pokušaj ide u četvrtfinale, potpuno zasluženo, uz rejting preko 200. Kuriozitet je da je ekipi BU-nkerica najjači deo tima bio napad.
O5: FC Galaktico 2 – 2  Male Villa 
Kakav meč! Dvoje kolega s posla izvelo je najjače sastave, Hattstats 248 i 252! Prijateljski su i odigrali nerešeno, 2:2. Trebalo je da gledamo produžetke, međutim, Galaktiko je pogrešio kada je izazvao a Male Villa kada je prihvatao prijateljsku. Pre utakmice džentlmenski dogovor je bio da u slučaju nerešenog rezultata dalje ide tim koji je ostvario više šansina utakmici. U ovom slučaju to je ekipa FC Galaktico i ona na megdan ide ekipi fc pokusaj. 
O6: HOW MUCH 0 – 4 Inter 1 
Inter je ovo odigrao rutinski, ne jače nego što je potrebno za ubedljivu pobedu. Dobio je duele na svim delovima terena, i sasvim zasluženo ide u četvrtfinale. 
O7: Moravsko predvečerje 4 – 2 Mocne patke 
Još jedna neizvesna utakmica, koju Moravsko predvečerje dobija u poslednjih 10 minuta, zahvaljujući jačoj sredini terena. Moćne patke su na to računale, pa su odigrale kontranapade, ali to nije bilo dovoljno za pobedu u ovoj utakmici.
O8: Majur FC 4 – 2 OFK Balkan Mirijevo 
U prilično izjednačenoj utkamici, Majur je obezbedio pobedu u prvom poluvremenu. Čvrsta odbrana je odlučila ovaj meč, a kontranapadi su bili taktika koja je zapečatila sudbinu Mirijeva, jer je iz takve akcije postignut poslednji gol.
 
 
Parovi četvrtfinala
Č1: [O1] FC Zadrugar – [O8] Majur FC
Č2: [O2] FK BMW NBG – [O7] Moravsko predvečerje
Č3: [O3] Azdaje – [O6] Inter 1 
Č4: [O4] fc pokusaj – [O5] FC Galaktico

33 responses to “Rezultati osmine finala”

  1. Evo, danas smo zavrsili sa ucescem u ovogodisnjem SD kupu!!! Mislim da kup nije nikad bio ovoliko zanimljiv, tj. ogradjujem se na poslednje dve sezone jer toliko ucestvujem!!! Imao sam ambiciju da pokusam nesto ozbiljno da uradim ali eto naleteh na neugodnu ekipu Predvecerja i smracio mi je prolazak dalje!!! :-)) Zelim da pozdravim sve ucesnike i da ne mogu da verujem koliko su ozbiljne ekipe malle ville i njegovog danasnjeg protivnika kada izbacuju tolike rejtinge, koliko su im onda jake prve postave!!!1

  2. Danas ste mogli da vidite vrlo jak po statistikama i neizvestan mec izmedju FC Galaktico i Male Villa.Obavestio sam organizatore o ovome ali reko ajde i da napisem i ovde da se ne iznenadite ako dodje do neke promene.Jeste da sam pogresno izazvao ekipu Male Villa,tj. umesto kup meč odigrali smo normal.Moj kolega i ja smo pogledali pravila kup-a gde pise da u slucaju ( kao sto je bio i ovaj ) pogresnog izazova,druga ekipa treba da odbije isti i da posalje ispravan novi zahtev tj. izazov. Bilo kako bilo i ne vezano za pravilnik a posto je Dejan (Male Villa) prihvatio takav izazov,dogovor imedju nas dvojice,sto smo i obavestili menadzera Smezuljak,je da u slucaju neresenog rezultata prodje ekipa koja je imala vise sansi.Medjutim,vidim da se nas dogovor i obavestenje organiatorima nije uvazio ili mozda hoce ali organizatori nisu jos stigli da pogledaju poruke koju smo im poslali. Nema veze,sta god ispalo na kraju, ovo je moje prvo ucesce u ovom kup takmicenju ali ne i poslednje jer sami mecevi kao i sama organizacija je stvarno na visokom nivou. Pozdrav

  3. Predvečerje je dvostruki osvajač kupa, uvek je bio nezgodan (:

    Kineski klinac :)) Alex je bio verovatno pripit kad je gledao izveštaje :))

    I bi stvarno nerešen rezultat između dvojice kolega!

    Da ne bude zabune. Pre podne, oko 12h, primih poruku od Galaktica da “Male Villa prolazi dalje AKO bude nerešeno jer je Galaktico pogrešio u izazivanju”.. To sam preneo Alexu koji je danas sređivao rezultate, menjamo se nas dvojica svake srede. Međutim, popodne su mi slali na HTu poruke (a ja nisam bio online) da su se ipak dogovorili da dalje prolazi tim koji je imao više šansi. To nisam preneo Alexu jer nisam video poruke do sad.. Pa kako god, vaša volja ako se tako dogovorite ko će da igra protiv fc pokušaja, izazivajte i igrajte.. Meni je svejedno.

  4. Ne MOZE da bude svejedno! Vidi ti samo ove, oni se dogovorili, to ne moze da moze!
    Nema dogovora, postoje pravila, ko se zezne, zeznuo se, i niko mu nije kriv, sam je kriv i snosi posledice, i niko nije duzan da pazi za drugog! Da li meni neko bio kriv sto sam igrao bez golmana, a kolo pre toga bio automatski izazvan, nije, prema tome, molim, pravila su jasna!

  5. Ja ne znam zasto ima neko nesto protiv onoga sto sam napisao.Evo citiram pravila igre:”Nije bitno koji tim izaziva protivnika, neutralan teren je – neutralan teren. Jednostavno, ako ste vi taj koji je prvi video parove narednog kola, slobodno izazovite odmah protivnika na neutralnom terenu. U slučaju da vas je protivnik već izazvao, proverite da li je izazov pravilan (neutralan teren, kup/normal pravila) i ako vas je protivnik pogrešno izazvao – odbijte izazov, izazovite ga pravilno i obavestite ga putem ht-poruke u čemu je pogrešio.” Ovo jasno pokazuje da smo obojica pogresili i kao sto smezuljak kaze nasa je stvar kako cemo se odgovoriti. BB, tebe znam odavno igrali smo zajedno u ligi pre dve sezone i ovoga puta te pozdravljam, ali procitaj malo bolje pravila i bice ti sve jasno.

  6. Evo i mene da se oglasim.Uvek sam za poštovanje pravila sem u slučajevima kada se igra sa prijateljima gde je sve stvar dogovora.Kolega olimpya i ja smo se dogovorili da izvedemo najače postave pa ko je bolji neka pobedi.Meč smo zajednički pratili na poslu i shvativši da smo obojica pogrešili brzo i lako smo se dogovorili o pobedniku u slučaju nerešenog rezultata.Prva opcija je bila da ide dalje tim koji ima više šansi a druga izvlačenje slamčice.U 87 min ekipa galaktico je ostvarila napad više i tako postala pobednik u našem internom dogovoru.U rejtinzima smo skoro isti tako da je svejedno ekipi fc pokusaj ko mu je sl protivnik.Ovo je moje prvo učešće na SD Kup-u i sve pohvale za organizaciju.idem odmah da se prijavim za naredni turnir ;o)

  7. A drugo, ako ostajete pri tome da ste obojica pogresili, e onda treba obojica i da izgubite utakmicu i da sledeci protivnik dobije par forfe!
    Prema tome sve vam je jasno!

  8. Samo ti nastavi da palamudis i dalje, ali N E M A dogovaranja kako se kome cefne, ko ce da ide dalje a ko nece, pravila su jasna oko toga, i tako ce i ostati!

  9. Tako je Mc u pravu si. Definitivno nije procitao pravila gde pise “Ukoliko se niko ne javi, a utakmica nije odigrana registrovaće se rezultatom 0:0, obe ekipe ispadaju (ako je u pitanju knockout faza), a njihovo mesto u narednoj rundi zauzima ekipa koja je izgubila najmanjim rezultatom. Ukoliko se desi da postoji više takvih ekipa, gleda se njihov plasman u prethodnom kupu. ” Ali to opet nema veze sa nasim mecom i stvarno bi te BB zamolio da jos jednom procitas pazljivo pravila i to pod rednim brojem 2. Znaci, za ovo sto se desilo nigde nije definisano pravilima sta u tom slucaju i eto predloga za dopunu od sledeceg kup-a. Da li sada treba obojica da ispadnemo? Nigde ne pise da treba stoga mora jedna ekipa proci a dogovor je (posto opet ponavljam po ko zna koji put,nema u pravilniku) da to bude moja ekipa.Znam da bi ti voleo da si usao u nokaut fazu ali sorry sto sam ti pomrsio racune pa si verovatno zbog toga toliko negativan…heeh ovo poslednje sto sam rekao naravno je iz zezanja i valjda neces uzeti za zlo :))) Toliko od mene, Boycie (Male Villa) je takodje rekao sta je mislio, pravila su tu (ili nisu) pa bi zamolio organizatore da daju konacan komentar i odluku oko svega ovoga. Pozdrav

  10. NE MOZE I NE SME DA PRODJE DALJE TIM KOJI JE PRETHODNO POGRESIO U IZAZIVANJU PROTIVNIKA, NICIJA GRESKA NE SME DA MU BUDE ALIBI, SVAKO MORA DA PLATI ZA SVOJU GRESKU KOJU NAPRAVI, A NE JOS I DA BUDE I NAGRADJEN! TO SE KOSI SA ZDRAVOM PAMECU I TO JE PRESEDAN I JEDAN KRIMINALNI CIN!
    PA AKO ZELIS DA BUDES OZNACEN KAO “FUDBALSKI” KRIMINALAC I SILEDZIJA, IZVOLI BUDI, NEKA TI BUDE NA CAST! SRAMOTA!

    ILI ISPADNI COVEK PA PREPUSTI DRUGOM TIMU DA IGRA TAMO GDE TEBI PO PRAVDI NIJE MESTO, BIRAJ!
    U SVAKOM SLUCAJU, “NEKA NAM ZIVI NEREGULARNOST, KUMOVSKI ODNOSI I NEPRAVDA”!

  11. Odličan tekst 🙂 Još jedan kad bi Bekan napisao o dvojici kolega i njihovim nedozvoljenim radnjama od kojih zavisi sudbina celog kupa :))

  12. Bekane,nije lepo da pises takve stvari ali bez obzira ne zameram ti.Molio bih organizatore da sankcionisu na bilo koji nacin ovakav vid komunikacije ili barem za pocetak upozore a evo i predloga za unapredjenje pravilnika. Jedno je prepiranje i prepucavanje ali ovo je nesto sasvim drugo, mada opet ti kazem ne zameram ti jer sam pre neki dan shvatio tvoju frustraciju koju ispoljavas ovde videvsi u kakvoj poziciji ti se nalazi klub. Pozdrav

  13. Komentari su odlicni. Ne propustam ni jedan dan da se ne logujem i procitam neki novi koji me uvek dobro nasmeje.Pozdrav svima a narocito pivopiji i bekanu.

Leave a Reply