Rezultati trećeg kola


Sa grupnom fazom smo završili. Pozicije na tabeli su se iskristalisale, sada možemo započeti osminu finala. Rezultate, tabele i parove osmine finala možete naći na stranici RASPORED.

Unapred molimo sve takmičare da pogledaju situaciju u grupi G i daju mišljenje javnim komentarom. Uzećemo vaša mišljenja u obzir i u narednih 24-48h odlučićemo ko će zauzeti drugo mesto u toj grupi. Unapred se izvinjavamo ekipi Majur FC što će morati da sačeka na svog protivnika u osmini finala. 

Parovi osmine finala su sledeći:

O1: [A1] Palanka – [B2] FC Zadrugar
O2: [B1] Deca kukuruza – [A2] FK BMW NBG
O3: [C1] Azdaje – [D2] Mikijevi puleni
O4: [D1] fc pokusaj – [C2] bu-nkerica
O5: [E1] Male Villa – [F2] FC Galaktico
O6: [F1] Inter 1 – [E2] HOW MUCH
O7: [G1] Moravsko predvečerje – [H2] Mocne Patke
O8: [H1] Majur FC – [G2] OFK Balkan Mirijevo

A ako nekog zanimaju izveštaji, posebno grupe G, slede u nastavku: 
 

GRUPA A
FK Radnik 3 – 4 Palanka
FK BMW NBG 6 – 0 AC Sicilia
U trećem kolu grupe A najviše se potrudila ekipa FK BMW NBG da se domogne prolaska u osminu finala. Sigurna igra, koja je osvojila gotovo sve delove terena, naterala je protivnika da čak šest puta vadi loptu iz mreže. Sa druge strane Palanka i Radnik su odigrali nešto zanimljiviji meč, barem rezultatski. Rezultat se klackao sa jedne na druge stranu i na kraju zasluženo ostao na strani Palanke koja je za nijansu ostvarila bolje rejtinge.

GRUPA B
fk slavuj 1 – 4 FC Zadrugar
Deca kukuruza 4 – 2 Topciderska Zvezda 
A-la-WlayCo se zainatio! Malo li je, odigrao je svih 17 SD kupova a još nijednom nije podigao trofej 🙂 FK slavuj se našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i na njemu je Zadrugar iskalio bes sa odličnom sredinom i 230 hatstatsa. Pre ovog kola u grupi ništa nije bilo rešeno, svako je mogao da prođe dalje. U drugom direktnom okršaju za prolazak u osminu finala Deca Kukuruza su nadmudrili Topčidersku Zvezdu. Iako je Topčiderska Zvezda igrala više napadački sa taktikama 3-5-2 i 2-5-3 čini se da je utakmicu presudila pola skila jača sredina, a samim tim i jači posed. Dakle, Deca i Zadrugari nastavljaju dalje. 

GRUPA C
Azdaje 5 – 1 bu-nkerica
smezuljci 0 – 2 Fk Brzece
U grupi C igrano je, može se reći, revijalno kolo čisto radi publike. Aždaje i bu-nkerica pre ovog kola sakupili su po 6 bodova i time obezbedili promociju. Ipak, pomenimo rezultate. Aždaje su pobedile bu-nkericu zahvaljujući centralnom napadu i centralnoj odbrani, kako god to zvučilo. Dobro hajd, i sredinu je imao jaču. Het-trik na utakmicu je postigao uvek nepredvidivi Mihajlo Bajić. Smezuljci – Fk Brzec, nula – dva. Nećemo pomenuti da je ekipa smezuljci imala čak 62 hatstatsa. Važno je da su oni igrali na Batistuta Areni. 

GRUPA D
Mikijevi puleni 0 – 4 fc pokusaj
Markovi 3 – 4 NS Leksikosi
Isti slučaj kaoi u grupi C – Mikijevi Puleni i FC pokušaj su obezbedili prolazak dalje pa su u međusobnom igrali samo zbog prestiža. Samo što je u ovom slučaju Pokušaj utakmicu shvatio mnogo ozbiljnije. Dominacija načitavom terenu, uz zanimljivu 4-3-3 formaciju ičetiri gola u mreži Pulena. Uz to, čak dva povređena Mikijeva igrača, srećom samo na po 1 nedelju. Drugi meč je bio krajnje neizvestan. NS Leksikosi ostvarili su za 1 veći hatstats i postigli su jedan gol više za konačnih 4:3. Ni tam’ – ni ovam’, rezultat je mogao da ode na obe strane. 

GRUPA E
Produkcija 2 – 2 HOW MUCH
Male Villa 0 – 6 F.K. Kalenic
Grupa u kojoj je samo meč Produkcije i How Much-a imao rezultatskog značaja. Dva tima koji su jedni od najstandardnijih u našem kupu. Nisu se baš nešto ni potrudili za mesto koje vodi u osminu finala i miroljubivo su podelili bodove – 2:2. Pravila kupa kažu da se u ovom slučaju gleda ukupna gol razlika pošto timovi imaju isto bodova i u međusobnom duelu nije bilo pobednika. U ovom slučaju ekipa How Much ima bolju gol razliku pa je otuda zauzela drugo mesto. U drugom meču ekipa Male Villa pokazala je ko je gazda u ovoj grupi overivši maksimalnih 9 bodova sigurnom igrom i pobedom nad F.K. Kalenicem. Šest puta je Kalenić vadio loptu iz meže, nije bilo ni malo neizvesnosti.

GRUPA F
Bekanismo Bekans 2 – 2 Inter 1
Fk Zemun Polje 0 – 2 FC Galaktico
Galaktico i Zemun Polje odlučivali su koji će od ova dva tima proći u osminu finala. Sigurnom defanzivom u formaciji 5-4-1 Galaktico nije dozvolio protivniku da posetgne nijedan gol. Standardna pobeda, za klasu jači rejtinzi i zaslužena osmina finala. Inter 1 je ranije obezbedio prolazak u narednu fazu tako da je meč protiv Bekanisimo Bekansa igran za publiku. Interovci se nisu predavali u ovom meču pa su od rezultata 2:0 na poluvremenu u korist Bekana stigli do konačnih 2:2 pogotkom u 85. minutu.

GRUPA G
Što bi rekli ovi na fejsu – OMG. Šta da radim sa ovom grupom?! Ja nisam pametan.. Od mogućih šest utakmica odigrane su samo DVE. Ako bi smo tabelu pravili po odigranim utakmicama, Predvečerje ima 3 boda dok Mirijevo i Arsenal imaju po 1 bod. Kako da računam gol razliku kad je 4 utakmice registrovano rezultatom 3:0?! Voleo bih da i menadžer Arsenal Srbije javno komentarima na sajtu kaže i njegovo mišljenje o nastaloj situaciji. Takođe voleo bih da čujem ostalu raju kako bi oni napravili tabelu. Da li 3. mesto da zauzme Balkan Mirijevo (jer ima gol razliku -2, ali je jedini odigrao SVE utakmice u ligi), ili da 3. mesto zauzme Arsenal Srbija (jer je odigrao samo 1 utakmicu, dok se u odlučujućoj nije pojavio), ili da 3. mesto zauzme Predvečerje (jer je u utakmici u kojoj je pobedio igrao formaciju 5-5-0, odnosno bez napadača, neatraktivno)??? Ovo, bre, ni UEFA ne bi znala kako da kazni. Ja ovo ne želim da presudim.

GRUPA H
Mocne Patke 3 – 0 Ofnzcrew
Majur FC 3 – 1 Topciderski Carapani
Uf, još jedna grupa. Grupa u kojoj su svi mogli do promocije u osminu finala. Majur i Topčiderski Čarapani odigraše ultra defanzivu 5-3-2 protiv 5-4-1. Al’ hettrik je hettrik pa podeli nekako čak 4 golova na utakmici. Topčider je poveo već u 4. minutu, ali je to bilo sve što smo videli od njega. Već u 5. minutu bilo je 1:1 i Majur je preuzeo stvar u svoje ruke sve do konačnih 3:1. Moćne Patke su zaigrale nešto angažovanije od Ofnzcrew-a, pre svega u odbrani izašavši takođe u 5-4-1 formaciji. Ipak, 55 veći hatstats je odradio svoje i lagana pobeda od 3:0. 


51 responses to “Rezultati trećeg kola”

  1. Ne znam zasto nije odigran i drugi mec treceg kola u mojoj grupi, ali u svakom slucaju smatram da ma ko je odgovoran treba da zavrsi na trecem mestu. meni odgovara pobeda Moravskog predvecerja od 2 i vise golova sto je realno, jer sam od njega izgubio 5-3, i imam vise datih golova.

  2. Ako ne znaš zašto nije odigran drugi meč u tvojoj grupi, mogao si jednostavno da pitaš njegove aktere na PM a ne da predlažeš promenu pravila iako ne znaš zbog čega se meč nije odigrao.

    Sportski pozdrav!

  3. Ja sam se spremao da taj mec pratim kao da je moj, i bas sam se razocarao kada sam video. malo mi je tragikomicno da sam JEDINE DVE odigrane utakmice u ligi odigrao bas ja… poenta je da se trebaju uvesti i kazneni poeni 😉

  4. Apsolutno sam za uvođenje kaznenih bodova za klub čijom krivicom se ne zakaže utakmica. Ipak, pravila se mogu menjati tek po završetku aktuelne sezone kupa. Što se današnje utakmice tiče nije odigrana zbog greške menadžera Arsenala tako da ti prolaziš u nokaut fazu. Meni je veoma žao što utakmica nije zakazana, čekao sam kolegu da prihvati izazov do utorka do 17h.

  5. Naravno, slazem se, nego sam mozda prebrzo sve napisao u napadu razocaranja. Vec mi je bilo bezveze sto nas je samo 3 u ligi, i hteo sam da ispratim vas mec… Vise bih voleo da se odigrao, da je bilo i uzbudjenja, pa i da ne prodjem! Shvati me, ja sam organizovao 13 sezona MOC kupa, igralo je mnogo superligasa i drugoligasa, i opet sam ganjao da zakazuju… zato me to nervira 😉
    hvala i pozz

  6. Ku-ku-le-le 🙂 Nisam mogao ranije da dođem online. A sad imam i šta da vidim.

    Jole i MCiGGzy su ostavili ove komentare pre nego što sam napisao izveštaje. Čisto da ne bude zabune..

    Ja pojma nemam kako ovo da presudim, voleo bih da čujem šta bi ostali radili u ovoj situaciji.

  7. Нема сад ту много премишљања. Правила су јасна. Нигде не пише да не треба да се рачуна утакмица која је регистрована службеним резултатом. Е, сад што је таквих утакмица било 2/3 од укупног броја у овој групи, то је друга ствар. За следећу сезону би већ могло да се смисли шта да се ради у таквој ситуацији, али сад не треба ништа “чачкати” јер ће то утицати на регуларност (као да већ не утиче довољно) 🙂

  8. Pravila kažu 3:0 za Moravsko predvečerje, MC ide dalje zbog bolje gol razlike.

    Predlažem da od sledeće sezone službeni rezultat bude 5:0 i da se u slučaju da dva tima imaju isti broj bodova i istu gol razliku, gleda ko je odigrao manje utakmica službenim rezultatom. Što se tiče oduzimanja bodova, suzdržan sam.

  9. Zakasnio sam da prihvatim utakmicu protiv Predvecerja , odnosno u utorak je on vec zakazao drugu prijateljsku , ja sam se logovao 15min. posle toga i poslao mu poruku , sto moze i on da potvrdi. Tako da sam bio primoran da odigram utakmicu van SD Kupa. Misljenja sam da posto imamo isti broj bodova odigram jos jednu utakmicu , da li protiv Mirijeva sa koji imam isti broj bodova ili protiv Predvecerja utakmicu koju nisam odigrao malo svojom malo njegovom zurbom da ne itgubi trening .Vi odlucite.Nije bila namera da ne odigram mec , jer sam do sada odigrao svaki ili bar pokusao da odigram. A i pre ovog kola sam bio na drugom mestu tako da mi je prolaz bio laksi nego Mirijevu. Mogu i snjim da odigram utakmicu i to sa dva gola prednosti u njegovu korist ako mislite da je to u redu. Svakako ce gledanost tog meca biti velika , pa zasto da se ne odigra . Ja smem . A on?

  10. Sta ti imas sada da se razigravas sa mnom kada smo se mi vec obracunali. Ti nisi odigrao mec sa najjacim u grupi. A ja smeo ne smeo, nema prostora ni za kakav mec. Kup i utakmice su uklopljene u preostale prazne termine do kraja sezone.

    Gledam pravila. Pise, rok za zakazivanje ponedeljak 15h. Tacka.

  11. Dobro sto se ljutis(plasis) . Svi mogu da vide da si uz splet cudnih okolnosti dosao do boda u toj utakmici sto pokazuje i posed lopte. Pravila su pravila i trebaju da se postuju, samo kazem da dalje ce verovatno otici slabija ekipa i ja to smem da dokazem na terenu.

  12. Koliko si bolji menadzer pokazuje i to kako se provlacis sa remijem protiv sestoligasa. Sramotan je taj tvoj rez u toj utakmici gospodine petoligasu kao i prolaz dalje.:-)

  13. To sto sam bolji menadzer pokazuje to sto sam bio selektor Srbije i crne gore, i od 2003-2008 igrao samo u drugoj i trecoj ligi. Sa novom ekipom sam popnovo samo radi drugara, imam neki master plan na duzi rok, ali realno je i HT smorio sa izmenama. Imas na youtube 3 moje pesme o HT, od toga je Log na HT org i internacionalno poznata 😉 To je bilo dok sam se kao i mnogi jos lozio na HT, vodio i HT radio sa Zivom. Tako da sedi 1 za elementarno nepoznavanje HT

  14. Zavrsna zvanicna izjava:

    Sada mi je jos draze sto cu na osnovu pravila da prodjem. Sada mi je drago sto je ova persona bila neodgovorna i zaboravila da zakaze utakmicu. Drago mi je sto cu ucestvovati u osmini finala iako nemam ambicija ni mogucnosti za dalje, jer se u ligi protiv jacih borim za 4. mesto i ok za sada ide 😉 Bice mi cast da odigram mec sa Majurom i izgubim sa par golova razlike, samo da ne ode onaj koji def. ne zasluzuje

  15. Глупо је говорити два гола предности и новом мечу који манаџр Арсенала спомиње Игзију, поготово после одиграних пријатељских мечева у среду. Нека пресуди ХС из последњих пријатељских мечева, ослањајући се и на правила која јасно кажу до када треба да се закажу пријатељске.
    Е сада у сенци ове расправе да честитем деци кукуруза на пролазу поред два сјајна клуба из Смедерева која су били у групи. Премијерно учешће завршавамо са једним ремијем, али уз три меча на којима је имало шта да се види…

  16. Okej okej.. I ja ga zakomplikovah, trebao sam odmah da kažem da se poštuju pravila.

    Balkan Mirijevo ima bolju gol razliku, on ide dalje. O kaznama za službene rezultate raspavljaćemo posle kupa.

    I nema šanse da se odigra novi meč jer bi onda pomerali za 7 dana finale, te bi ono moralo da se igra u terminu 1. kola kupa naredne sezone 🙂

  17. Bravo selektore. Nije ni meni stalo da prodjem dalje mimo pravila. Sada kada sam nadigrao petoligasku ekipu i od nje dobio priznanje da je moja ekipa bolja a samim tim i ja sam bolji menadzer jer sam odigrao bolje protiv takvog velikana, iz lige vise. To je za mene dovoljo sto se tice ove sezone SD KUPA. Jos jednom pozdrav selektore iz beton lige i ne ljuti se zbog nadigravanja , jer dolaze nove snage. Treba da ti bude drago sto te cepa novajlija i nudi ti dva gola fore za revans.:-)

  18. Izgleda mi kao da je smez hteo (i uspeo) da malo oživi forum na sajtu SD kupa. Situacija je od samog početka jasna. Plasman u grupi se određuje po važećim pravilima i jedino ispravno rešenje je da OFK Balkan Mirijevo ide u nokaut fazu.

    Hteo bih da istaknem da mi je veoma žao zbog neodigrane utakmice protiv Arsenala. Izazov sam poslao u petak ujutru, HT poruku u kojoj kolegu podsećam da prihvati izazov sam poslao u nedelju uveče. Iako se logovao i pročitao poruku nije prihvatao izazov niti odgovarao na poruku do utorka u 17h kada sam zakazao prijateljsku utakmicu preko baze. 15 minuta kasnije dobio sam HT poruku od menadžera Arsenala što je on već naveo i ja ovom prilikom potvrđujem. Da sam znao da će tako biti sigurno bih ga sačekao. Neshatfy je odličan menadžer i siguran sam da je pred ekipom Arsenala lepa budućnost. Radujem se našim mečevima u narednim izdanjima SD kupa.

  19. Da , hteo je da ozivi forum i da unese malo zabave i zajebancije sto ocigledno kolega ex selektor nije razumeo za razliku od kolege Predvecerja kojeg ovom prilikom pozdravljam.Ako ste citali pazljivo moje komentare mogli ste da vidite smajlije na kraju, tako da nije bilo tesko ukapirati zajebanciju. Naravno da su pravila jasna i da je kasano prihvatanje utakmice samo moja greska , o cemu sam pisao i ranije. Koriscenje pogrdnih naziva od kolege nije u redu tako da cu njegove komentare ignorisati. verovatno bih i ja bio nervozan posle loseg izdanja od nizerazredne ekipe. Nemam pojma , mozda cu nekada saznati , mada iskreno ne bih voleo. 🙂

  20. O cemu vi pricate,BRE!!Pravila su jasna i tu pravdanja nema-menadzer Arsenala je moj licni prijatelj i znam da je ovo okrenuo na zajebanciju iako je svestan da je kriv!Aj malo da ne padate u vatru i da isteramo ovo do kraja a za sledecu sezonu jos malo da iskristalisemo pravila(recimo da onaj koji ne prihvati izazov iz njemu znanih razloga dobije penal-oduzimanje 1 boda u grupi i tako redom…)..i sta ima veze ko je kakav menadzer?I JA MOGU DA POPIJEM 20 PIVA PA SE NE HVALIM!!!
    Ja sam iz Palanke S. pa ko je raspolozen pored mojih drugara FC Radnik i Arsenal nek se javi da malo zakacimo od svake teme na HT..POZDRAV

  21. Eh ta banda iz Palanke.. Sve vas je više! Nisam znao da je i Arsenal iz Palanke. Pošto je Radnik čini mi se 2 puta dolazio u SD na okupljanje hettrikaša mogli bi smo sada mi da svratimo do Palanke? Kad bude bilo prilike..

  22. Gospodo,ne zelim da komentarisem ono sto pise ovaj kulturni manager sa Mirijeva-vidi se da je obrazovan kao i svi domaci selektori(Pizon,Djoric…)Nego,Smederevci-kad god dosli,dobro dosli a mi cemo da se potrudimo da Vas dobro ugostimo.Do nekog vidjenja-cao

  23. Prijatelju,
    ne znam sta ti znaci to sa obrazovanjem, ali sam visoko obrazovan. Mozda moj ton upucuje na nesto drugo, ali to je iskljucivo zato sto sam postao dosta osetljiv na bilo koje provokacije sto se tice HT-a. Mnogo toga se izdesavalo, neki ljudi su u toku, neki su tek dosli i ne znaju sta je sve bilo u istoriji ove igre. Kroz nju sam upoznao dosta drugara, sa kojima se intenzivno druzim, ali imam dosta i “hejtera”, sa kojima sam navikao da pricam na njihovom jeziku. Arsenal nije iz te stare garde pljuvaca, ali je svesno provocirao, i govance umotao u sareni papir sa sve smajlijem. Umem da razgovaram i na taj fin nacin ali neki ljudi jednostavno takav ton ne zasluzuju. Izvinjavam se svima koji su prisustvovali neprijatnom verbalnom dvoboju, a kakav sam u stvarnosti ne moram da se pravdam jer me bar 50 ljudi sa HT dobro zna. pozdrav

  24. Super je da si tako nesto i napisao.Ne trazim ja da se ti ili bilo ko ovde pravda,vec sam samo zeleo da spustim loptu i da se okrenemo normalnijim stvarima.Par nas je ovde koji smo relativno skoro krenuli sa igrom i cilj i jeste(barem meni) da se dobro zezamo i upoznamo ako je i koliko to moguce.I naravno,da osvojim SD Kup…..nekada :-)))Pozdrav

Leave a Reply