Rezultati drugog kola


Evo i rezultata drugog kola, sa malim zakašnjenjem, ali ko radi taj i kasni. Laughing

GRUPA A
FK Radnik – AC Sicilia 2:0
Palanka – FK BMW NBG 5:3

FK Radnik je obezbedio mnogo jaču odbranu i znatno jaču sredinu terena, i pobeda protiv AC Sicilije nije trebalo da bude dovedena u pitanje. Međutim, realizacija iz igre je bila slaba, i da nisu bila dosuđena dva penala iz kojih su postignuti golovi, Sicilijanci bi se možda i provukli. Ovako, 2:0 za ubedljivu ekipu FK Radnik.
Palanka i BMW su priredili zanimljivu utakmicu, sa mnogo golova, ali sa slabim rejtinzima, gde je presudio jak centralni napad Palanke. Palanka je ovom pobedom obezbedila plasman u osminu finala.

GRUPA B
fk slavuj – Topciderska Zvezda 2:2
FC Zadrugar – Deca kukuruza 0:1

Topčiderska Zvedzda je dobila sredinu, FK Slavuj odbranu, i na kraju je 2:2 bio realan rezultata zanimljive utakmice sa dva dosuđena penala, po jedan za svakog protivnika.
FC Zadrugar i Deca kukuruza su odigrali čudnu utakmicu, Zadrugar ekstremno ofanzivno (2-5-3), a Deca kukuruza ekstremno defanzivno (5-3-2). Uprkos tome, dosta šansi na obe strane, na kraju srećnija deca kukuruza, golom iz slobodnog udarca koji je usledio posle kontre.

GRUPA C
Azdaje – Fk Brzece 5:0
bu-nkerica – smezuljci 6:0

Sigurno, bez ikakve dileme, zvanični šampion beleži i drugu pobedu. Azdaje – Fk Brzece 5:0. I druga utakmica ove grupe, prilično jasna 6:0 za bu-nkericu. Oba učesnika osmine finala iz ove grupe su već poznata, a u poslednjem kolu će u direktnom duelu Azdaje i bu-nkerica odlučiti ko u eliminacionu fazu ide sa prve, a ko sa druge pozicije.

GRUPA D
Mikijevi puleni – NS Leksikosi 4:0
fc pokusaj – Markovi 6:0

Bolja sredina i jaka centralna odbrana su bile dovoljne Mikijevim pulenima za ubedljivu pobedu nad NS Leksikosima. fc pokusaj je jakim rejtinzima obezbedio ubedljivu pobedu. I ovde ista situacija kao u prethodnoj grupi, Mikijevi puleni i fc pokusaj su obezbedili osminu finala.

GRUPA E
Produkcija – F.K. Kalenic 2:1
HOW MUCH – Male Villa 0:4

Uzbudljiv meč između Produkcije i Kalenica, gde su oba tima bila prilično izjednačena, a presudio je za nijansu jači napad ekipe Produkcija. Male Villa je prosto počistila ekipu HOW MUCH, sa najvećim rejtingom u ovom kolu, 248. Male Villa je ovim obezbedila plasman u osminu finala, a HOW MUCH i Produkcija u poslednjem kolu odlučuju o tome ko je druga ekipa iz ove grupe koja nastavlja takmičenje.

GRUPA F
Bekanismo Bekans – FC Galaktico 0:1
Inter 1 – Fk Zemun Polje 4:2

Jača sredina i napad nisu bili dovoljni Bekanu da obezbedi pobedu. FC Galaktico je to predvideo i odigrao kontranapade, ali to nije ono što mu je donelo pobedu, već slobodan udarac u 59. minutu. Inter 1 nastavlja sa dobrim partijama i u zanimljivoj utakmici dobija FK Zemun Polje sa 4:2. Skepi87 je sam sebi zapržio čorbu odigravši napade po sredini, iako su mi rejtinzi krilnih napada bili znatno jači od centralnog. Inter 1 je obezbedio plasman u osminu finala, a u direktnom duelu o drugom učesniku odlučuju FK Zemun Polje i FC Galaktico.

GRUPA G
Moravsko predvečerje – OFK Balkan Mirijevo 5:3
Arsenal Srbija – Mirijevo FC 3:0 [službeno]

Moravsko predvečerje i OFK Balkan Mirijevo su odigrali zanimljiv meč sa mnogo golova, gde kreativna igra nije pomogla MCiGGzy-ju, jer je Jole_sd ipak napravio znatno bolje rejtinge i tako sebi obezbedio plasman u osminu finala. FC Mirijevo nije prihvatilo izazov, pa Arsenal Srbija dobija njihov duel službenim rezultatom 3:0.

GRUPA H
Mocne Patke – Topciderski Carapani 2:0
Ofnzcrew – Majur FC 0:1

Mocne Patke su bile moćnije od Topciderskih Carapana iako su imale manji rejting. Naime, Patke su uspele da Carapanima povrede čak 3 igrača. Ipak, presudila je jača sredina i napad i Patke su zabeležile svoju prvu pobedu u SD kupu ove sezone. Majur je pustio ekipu Ofnzcrew da napada po sredini i iz jednog kontranapada sa levog krila u 34. minutu rešio utakmicu. Tako je Majur sebi obezbedio osminu finala, a posle poslednjeg kola videće se ko je drugi učesnik.


Tabele ažurirane na stranici RASPORED. Parovi trećeg kola su poznati. Srećno u nastavku!

 


6 responses to “Rezultati drugog kola”

  1. Ono sto je odlucilo da izgubim jeste to sto nisam stavio golmana, vec greskom trenera, bivseg golmana, permutovalo mi se! Inace bih lako pobedio! Bas peh do peha i u ovom izdanju sd kupa.

Leave a Reply