Rezultati prvog kola


Sreća pa na hettriku navijači ne mogu da prekinu utakmicu. I dok čitate ostale sajtove i izveštaje iz Đenove, nekog možda zanima šta je uradio u I kolu SD kupa..

GRUPA A
FK Radnik 1 – 5 FK BMW NBG
Palanka 8 – 0 AC Sicilia
Gusta borba vodila se u utakmici između Radnika i BMW-a barem po rejtinzima. Nijanse su odlučivale, ili bolje reći – jača sredina terena. Rezultat pravi hettrikaški koji je posledica većeg broja stvorenih (i iskorišćenih) šansi. U drugim meču Palanka je krenula silovito ostvarivši rejtinge koji se retko vide i u finalu SD kupa! Izuzetna sredina i brilijantne odbrane.. Sve smo time rekli.

GRUPA B
fk slavuj 5 – 0 Deca kukuruza
FC Zadrugar 3 – 2 Topciderska Zvezda 
FK Slavuj je dobio novajliju u SD kupu, ekipu Deca kukuruza, rezultatom 5:0. Neizvesnosti nije bilo jer je Slavuj izveo za klasu jači sastav i pobeda je lako došla. Zadrugar i Topčiderska Zvezda potrudili su se da začine malo prvo kolo svojim napadačkim taktikama – oba tima istrčala su u 2-5-3 formaciji. Pet golova je palo na utakmici i svih pet u prvom poluvremenu. Iako je Zadrugar dva puta gubio igrač ove ekipe Zoran Rodić je za samo dva minuta (40. i 42. minut) preokrenuo rezultat koji je, ispostavilo se, bio i konačni. 

GRUPA C
Azdaje 3 – 0 smezuljci [službeno]
bu-nkerica 5 – 2 Fk Brzece
Bu-nkerica i novajlija Brzece kao da su se takmičili koja ekipa će napraviti manje rejtinge: 107 naspram 101 hatstatsa. Otuda i samo 810 simpatizera na tribinama.. A rezultat nas je podsetio na čuvenu utakmicu Crvene Zvezde i Dinama Tbilisija – kretao se od 1:2 do 5:2 u korist Bu-nkerice. Druga utakmica nije odigrana, kao i još dve u ovom kolu, posledica su neozbiljnosti menadžera i neizbaciva njanjihovih ekipa iz "baze za prijateljske utakmice". Otuda službena pobeda Aždaja 3:0.

GRUPA D
Mikijevi puleni 2 – 0 Markovi
fc pokusaj 4 – 0 NS Leksikosi
Ha ha.. Prešao sam se kad sam pomislio da ne mogu niži rejtinzi od onih iz prethodne grupe. Mikijevi Puleni 95, Markovi 68 hatstatsa, uz zanimljivu formaciju Markova: 4-4-1! Zbog igrača više na terenu Mikujevim Pulenima nije bilo teško da savladaju Markove miroljubivim rezultatom 2:0. FC Pokusaj je druga ekipa koja je zapela od samog starta ostvarivši 260 hatstatsa. Granitne odbrane nisu davale nikakve šanse ekipi NS Leksikosima i otuda lagana pobeda od 4:0.

GRUPA E
Produkcija 0 – 3 Male Villa [službeno]
HOW MUCH 5 – 1 F.K. Kalenic
Haow Much i Kalenić ostvariše jednak hatstats, ali slično kao u meču Radnika i BMW-a odlučila je skil jača sredina. Rezultat čak 5:1 možda i zbog napadačke 2-5-3 taktike How Much-a. Drugi meč, zahvaljujući suporteru, nije odigran i prvi poklon bodovi novajlij, ekipi Male Villa. 

GRUPA F
Bekanismo Bekans 0 – 3 Fk Zemun Polje [službeno]
Inter 1 2 – 0 FC Galaktico
Inter i Galactico takođe odigaše ravnopravan meč, i po rejtinzima i po sredini terena. Ovog puta pobedio je tim koji je imao ujednačenije rejtinge na svim delovima terena, ekipa Intera, i koji je pobedu platio povredom dvojice omladinaca u svojim redovima. Bekan i Zemun Polje službeno 3:0, takođe zahvaljujući suporteru.. 

GRUPA G
Moravsko predvečerje 3 – 0 Mirijevo FC [službeno]
Arsenal Srbija 3 – 3 OFK Balkan Mirijevo
Prva podela bodova u ovom kolu na meču Balkan Mirijeva i Arsenal Srbije. Balkan Mirijevo pokazao je kreativnu igru na terenu da bi zabavio malo publiku. Meč endžin nije imao kud, i ovde rejtinzi nisu iskristalisali koji je tim igrao bolje te je ubacio u obe mreže po tri komada. Ekipa Moravskog Predvečerja službeno je dobila utakmicu za zelenim stolom jer se menadžer ekipe Mirijevo FC nije ulogovao već 5 dana na hettrik te nije mogao da prihvati izazov. 

GRUPA H
Mocne Patke 3 – 4 Majur FC
Ofnzcrew 0 – 2 Topciderski Carapani
Kontra napadi protiv napada po krilima viđeni su u meču Majura i Moćnih patki. I kontre su odnele tesnu opbedu 4:3. Zanimljiv meč sa taktičarske strane gledišta. Drugi meč obeležile su jake odbrane Čarapana protiv kojih Ofnzcrew nije mogao ništa. Toliko je utakmica bila dosadna za gledanje da je i reporter sa lica mesta u izveštaj jedva upisao 2 rečenice po poluvremenu (pogledajte link do utakmice). 

 


Tabele ažurirane na stranici RASPORED. Parovi drugog kola su poznati. Srećno u nastavku!


11 responses to “Rezultati prvog kola”

  1. Prošle nedelje jedva nađoh stadion u Požarevcu,umalo da zakasnimo na početak meča, ali zato danas na Limanskom grotlu spremni čekamo prvi sudijski zvižduk. Gane je obezbedio sve uslove za dobar meč, pa čak i kišu koja će biti prisutna tokom celog meča 🙂

Leave a Reply