Rezultati osmine finala


Prošla je i osmina finala. Od 8 utakmica, samo u jednoj pobednik grupe nije prošao dalje. Grupa C je jedina koja ima dva predstavnika u četvrtfinalu. Najveća posećenost bila je na meču DK Slavuj – Palanka, koji je pratilo 2515 gledalaca.
O1: [A1] FK Slavuj – [B2] Palanka 9:0
Dominantan trijumf ekipe FK Slavuj, sam dobrim rejtinzima, pokazao je izuzetnu želju vlasnika djordjija za prolaskom u narednu rundu. Veznjak FK Slavuja Fermín Daniel Tío Sánchez postigao je i het-trik!
O2: [B1] Bekanismo Bekans – [A2] FK_Smederevo 3:3 (pen. 7:4)
Bekanismo Bekans i FK_Smederevo odigrali su dramatičnu utakmicu gde je Bekan dominirao u sredini, a Banes (FK_Smederevo) tražio šansu iz kontri. Posle regularnog dela bilo je 3:3, u produžecima nije bilo golova, pa su izvođeni penali. Bekanov golman Taavet Ilmjärv je bio junak susreta i odveo je svoju ekipu u četvrtfinale.
O3: [C1] FK Radnik – [D2] fc pokusaj 2:1
Tvrda utakmica, još jedna u kojoj je jedna od ekipa igrala na kontra-napade, ovaj put uspešno. FK Radnik odnosi pobedu iz ovog susreta, iako je po rejtingu i posedu lopte fc pokušaj dominirao.
O4: [D1] BU-nkerica – [C2] Produkcija 2:4
BU-nkerica je dva puta vodila, ali je Produkcija, zahvaljujući boljem posedu lopte ipak rešila ovu utakmicu u svoju korist. Još jednom je napad po sredini nadjačao napad preko krila. 
O5: [E1] Azdaje – [F2] inter_sd 3:0
Bolja sredina i jači napad su bili dovoljni Aždajama da se bez većih problema plasiraju u četvrtfinale. Kontranapadi ekipe inter_sd nisu uspeli da zadrže napade po sredini ekipe Aždaje.
O6: [F1] Mikijevi puleni – [E2] HOW MUCH 5:1
Mikijevi puleni su nadigrali HOW MUCH na svim frontovima i zasluženo idu u četvrtfinale.
O7: [G1] Moravsko predvečerje – [H2]  ofnzcrew 4:1
Dvostruki uzastopni osvajač SD kupa nije imao milosti i nije dozvolio nikakva iznenađenja. ofnzcrew je pokušao da ugrozi gol protivnika šutevima iz daljine, ali bez rezultata. Kada je pobeda već bila osigurana, menažer Predvečerja Jole_sd je iskoristio priliku da neke svoje igrače odmori, a druge da isproba.
O8: [H1] Mocne Patke – [G2] Arsenal Srbija 6:2
Patke su bile zaista moćne! Obe ekipe su pokušale da napadnu preko krila, ali je to ipak pačiji teren, pa oni zasluženo idu u četvrtfinale. 
Parovi četvrtfinala (ne zaboravite, utakmice se igraju po kup pravilima):
Č1: [O1] FK Slavuj – [O8] Mocne Patke
Č2: [O2] Bekanismo Bekans – [O7] Moravsko predvečerje
Č3: [O3] FK Radnik – [O6] Mikijevi puleni
Č4: [O4] Produkcija – [O5] Azdaje

10 responses to “Rezultati osmine finala”

Leave a Reply