Rezultati 3. kola


Grupna faza je završena. Broj službenih rezultata na zavidno niskom nivou. Bravo. Posle dužeg vremena 32 ekipe su učestvovale. I to je uspeh. E sad da vas vidim u knockout fazi gde vam od jedne utakmice znači prolazak dalje.. Pre toga da vidimo u kojim grupama je bilo zanimljiva borba za prolazak dalje. 

Napominjem uvek za svaki slučaj, proverite da li su tabele dobro obračunate. 

I ne zaboravite, utakmice na dalje se igraju PO KUP PRAVILIMA!!

 

GRUPA A:
FK_Smederevo 1 – 2 FC Zadrugar
FK Slavuj 2 – 1 NS Leksikosi
Sigurno i najneizvesnija grupa. Tri tima je završilo takmičenje sa 6 bodova i otuda se pravila mini-tabela u kojoj međusobni duelni ne igraju ulogu već samo gol razlika. Sudbina je htela da Zadrugar bude maler i da samo zbog jednog gola zaostatka završi kao 3. na tabeli. Šampion FK_Smederevo i FK Slavuj prolaze dalje. 

GRUPA B:
Palanka 0 – 2 Bekanismo Bekans
FC Vukovi sa bikare 0 – 3 OFK Balkan Mirijevo (95059) [službeni rezultat]
I pre trećeg kola naziralo se koji će timovi nastaviti dalje takmičenje. Mogla se pogoditi ista situacija kao i u grupi A ta tri tima imaju isti broj bodova, ali Vukovi sa bikare drugu već utakmicu ne izađoše na teren i izgubiše službenim rezultatom. Otuda OFK Balkan Mirijevu prvih bodova u SD kupu. Bekamisimo Bekans i Palanka ukrštaju se sa gornjim parom iz grupe A.

GRUPA C:
FK Radnik 3 – 2 Produkcija
Inter 1 1 – 4 FK BMW NBG
U trećem kolu Produkcija i Inter 1 doživeli su prve poraze u kupu. To je na najbolji način iskoristio FK Radnik koji je sa 3. pozicije skočio na 1. zahvaljujući pobedom nad produkcijom. Drugo mesto na tabeli zauzima Produkcija zahvaljujući gol razlici (u međosubnom susretu sa Interom 1 bio je nerešen rezultat).

GRUPA D:
BU-nkerica 4 – 2 Ofanziva
BEOGRADSKA STOKA 0 – 5 fc pokusaj
BU-nkerica je dominirala ovom grupom i zasluženo osvojila prvo mesto. Zanimljivije je bilo u borbi za drugo mesto gde je FC Pokusaj pobedom od čak 5:0 nad Beogradskom Stokom preuzelo drugu poziciju od ekipe Ofanzive. I u ovoj grupi gol razlika je rešila situaciju na tabeli jer su FC Pokusaj i Ofanziva podelili bodove u međusobnom okršaju.

GRUPA E:
HOW MUCH 2 – 1 smezuljci
Nocturnal’z 0 – 2 Azdaje
Aždaje overile kartu za osminu finala nakon drugog kola te je ovde rezultatski značajan bio meč samo između How Much-a i smezuljaka. Igrači su se potrudili da umrtve rejtinge u toj utakmici i naizgled tesna pobeda od 2:1 mogla je biti mnogo ubedljivija za ekipu How Much.

GRUPA F:
inter_sd 0 – 2 Mikijevi puleni
FC Stella Rosa – ATLANTIK SRBIJA [službeni rezultat]
Džabe su igrali 3. kolo. Odnosno, odigraše ga polovično. Mikijevi Puleni i Inted_sd u međusobnom duelu odlučiše samo ko će biti prvi na tabeli. Osminu finala obezbedili su 7 dana ranije. Druga utakmica završena službenom pobedom ekipe FC Stella Rosa. Dakle, Aždaje na Inter, How Much na Pulene u osmini finala. 

GRUPA G:
Moravsko predvečerje 4 – 0 Žarkovački Skengeri
Arsenal Srbija 8 – 1 Strsljeni
Žarkovački Skengeri i Strsljeni pre ovog kola zauzimali su 3. i 4. mesto. Čini se da su se Strsljeni malo više potrudili da se pomere odatle, ali ovde ne važi "napad je najbolja odbrana". Iako su sve protivnikove odbrane razbili, primili su 8 komada.. Zbog sredine terena. Predvečerje i Arsenal nastavljaju dalje, protiv..

GRUPA H:
ofnzcrew 3 – 1 jeep commerce
OFK Pocevica 0 – 8 Mocne Patke
Mocne patke veoma maćne! Novajlija u našem kupu je za ova 3 kola pokazao kako se daju golovi. Nije se dokazao rejtinzima već najboljom gol razlikom u svih 8 grupa – 19:2 ostavivši SVE ostale timove sa NEGATIVNOM gol razlikom! Ima li to negde? Duel kola je ipak bio meč između Ofnzcrew-a i Jeep Commerce-a koji je direktno odlučivao koji će od ta dva tima nastaviti dalje takmičenje. Ofnzcrew je pobedio, to mu je omogućilo da igra sa Predvečerjem u osmini finala, dok će Patke izaći na megdan Arsenal Srbiji. 

 

Kratko obaveštenje: odoh na godišnji odmor. Do kraja kupa, ako je nešto potrebno javljajte se Alexu (HOW MUCH) na ht-mail. Živi bili.

 

 

 


18 responses to “Rezultati 3. kola”

  1. Zapravo, igrao je i jedan fantastican odbrambeni 🙂 pored 10 golmana. Jbg, bio u losoj formi za ligasku pa mu je ovo bila kazna.

    I sam se cudim kako sam uspeo da postignem taj jedan gol. Obicno me napune sa 5-6 razlike.

Leave a Reply