16. SD kup može da počne


Dragi ljubitelji hettrika, žreb za grupnu fazu je upravo završen i grupe možete videti na stranici RASPORED.

 

U prvoj rundi žreba nosioci grupa su prošlosezonski četvrtifnalisti. Tako je u grupi A nosilac aktuelni šampion FK_Smederevo, a u grupi B Palanka, ekipa poražena u finalu prošle sezone. Nosioci C i D su ekipe FK Radnik i BU-nkerica, poraženi polufinalisti, dok su prva mesta u grupama E, F, G i H zauzeli poraženi u četvrtfinalu – HOW MUCH, inter_sd, Moravsko Predvečerje i ofnzcrew.

Kao i ranije ostatak timova je sortiran po broju učešća u SD kupu, pa su tako na drugoj poziciji timovi sa najviše učešća u kupu. Treću poziciju su trakođe popunili timovi koji su igrali SD kup, ali koji imaju 1-3 nastupa. I na kraju ostatak su popunile novajlije u redosledu kojim su podnosile prijave.

 

Apelujemo na "starosedeoce" da slobodno puste HT-poruku novim timovima sa kojima igraju prvu utakmicu čisto da ih upute ako se slučajno ne snalaze.

PRAVILA su jasna. Nadam se da nove ekipe ne buni pravilo "neutralne regije". Iz pravila igre, iako se igra na neutralnom terenu prednost će imati tim ako je taj teren u njihovoj regiji, pa je zato poželjno igrati u neutralnoj regiji. Kažem poželjno, nije i obavezno, sem ako protivnik na tome ne insistira 🙂 

 

Usput da pratimo trendove – svi znate da u petak naša reprezentacija igra odlučujuću utakmicu na svetskom prvenstvu protiv Nemačke. Istog dana od 20 časova i naša mlada repka na Hettriku igra odlučujući meč za prolazak u drugi krug WC-a! Petak, 20h: Srbija – Oceania (270904959)

Srećno svima u kupu! 

 


21 responses to “16. SD kup može da počne”

  1. Otkud tvoja grupa najteža. Pogledajgrupu E koja je odmah iza tvoje a ima i u drugim grupama dosta kvaliteta.
    Sa druge strane, pitanje je sa kojim će igračima ekipe igrati u SD kupu. Ubeđen sam da je sve otvoreno i da svi imaju šanse makar za prolazak grupe.

  2. Ja sam samo jedan kup igrao sa prvom postavom (i to samo knockout fazu), tad osvojio i od mene dosta 🙂

    Uskoro mi se navršava 2 pune sezone treniranja prekida (čitaj: treniranja 10 golmana) te evo već drugi ili treći SD kup gde igram sa baš nikakvom postavom 🙂

Leave a Reply