Prijavljivanje za 16. SD kup


Pocevši od danas možete se prijaviti za učešće u 16. SD kupu. Prijave će trajati do srede 16. juna i tog dana u popodnevnim satima odrediće se sastav grupa i eventualno kvalifikacija.

Sve prijave će biti prihvaćene i takođe svi timovi iz drugih regija su dobrodošli da učestvuju u kupu.

Pravila odigravanja utakmica i sistem takmičenja možete pročitati na stranici PRAVILA.

Satnica:
8.-16. jun – prijavljivanje
23. jun – početak 16. SD kupa (I kolo ili kvalifikacije, u zavisnosti od broja prijava)

Ako ste novi u SD kupu, molimo vas da pri popunjavanju prijave ostavite tačan email jer ćete tim putem biti obaveštavani o svim aktuelnim dešavanjima oko SD kupa.

Važna napomena: 
Za prošli 15. SD kup spremili smo malo iznenađenje za šampiona u vidu nagrade od 3 meseca suportera. Nagradu smo najavili tek pošto smo zatvorili prijavljivanje iz prostog razloga da raja ne bi navalila na kup samo zbog suportera. Ovog puta unapred najavljujemo – neće biti nikakve nagrade 🙂 da bi preduhitrili moguće zle sile koje bi se takmičile radi koristi. Kup ima tradiciju, standardnu ekipu koja uvek nastupa, oni su na prvom mestu! Recesija još drma, pa otuda nema nagrada ovog puta.

Živi bili i u nedelju Ganu pobedili! 

OBAVEŠTENJE, 13.06. u 23:50

Zbog velike zainteresovanosti obaveštavamo javnost da će biti prihvaćeno ravno 32 prijave, i nijedna više. Dakle, ako se neko bude prijavio nakon tog broja prijava nažalost nećemo moći da mu izađemo u susret jer nema mesta za odigravanje kvalifikacija. U trenutku dok ovo pišemo 30 ekipa je podnelo prijave što znači da će još dve biti prihvaćene. Hvala na razumevanju.

OBAVEŠTENJE, 15.06. u 18:23

32 ekipe prijavljene. Gotove prijave. 


18 responses to “Prijavljivanje za 16. SD kup”

  1. :)) Ma čuli od prošle sezone “deli se suporter” pa svi navalili 🙂 Zato se unapred ogradih od suportera ove sezone 🙂

    Sve ove novajlije došle kad sam objavio na nacionalnoj konfi oglas 🙂

Leave a Reply