Predvečerje odbranio titulu!!


Sunčan dan u HT-Smederevu ovog popodneva privuklo je skoro 1200 navijača na tribine. Petoligaš na trećeligaša, branilac trofeja na dvostrukog šampiona, defanzivna 451 protiv 352 formacije, 239 prema 233 hatstatsa..

Utakmicu su obeležili golovi iz prekida. Predvečerje je poprilično dominiralo u prvom poluvremenu i već nakon pola časa igre poveli su golovima iz penala i indirekta rezultatom 2:0. Nakon toga igrači na terenu priredili su malu uspavanku gledaocima. Taj rezultat ostao je na snazi sve do 7 minuta pre kraja utakmice. A onda.. Nervozni igrači How Much-a, koji su "pobedili" 3:0 u žutim kartonima, u samo 60ak sekundi poravnjavaju rezultat! Golovi su pali posle izvanrednog izvedenog slobodnog udarca i nakon udarca glavom nakon nabačene lopte iz kornera. 84. minut, 2:2 i finale dobija na uzbuđenju. Sve nade navijačima How Much-a prekratio je Danac u redovima Predvečerja, John Basse, golom u 89. minutu meča! Prenosimo izveštaj reportera iz tog minuta: "John Basse после сјајног продора, дриблајући два "збуњена" центар халфа гостију, шутира неодбрањиво у десни угао гола, и доводи своју екипу predvečerje у предност 3 – 2."

Čestitke menadžeru ekipe Moravsko Predvečerje na izvanrednom uspehu postavši prvi koji je odbranio titulu SD kupa! Ovom pobedom pridružio se ekipama How Much i Bukovice koji su jedi dva puta podizali pehar namenjen pobedniku. 

Moravsko Predvečerje 3 – 2 HOW MUCH

 

Moravsko Predvečerje
 
 

 


19 responses to “Predvečerje odbranio titulu!!”

  1. Hvala na čestitkama. Bilo je za dlaku.
    Svaka cast smezu za organizaciju, Alexu na odličnim utakmicama a svim menadžerima koji su uzeli učešća u SD kupu na borbenosti i želji da podrže ovaj prijateljski kup.
    Bilo bi lepo da se svi učesnici ovoga kupa koji su u mogućnosti okupe u Smederevu kako bi ove HT utakmice začinili sa upoznavanjem i druženjem.

Leave a Reply