Fer plej


U ovom trenutku se igraju tri četvrtfinalne utakmice. Da, tri od ukupno četiri. Vlasnik kluba FK Radnik je nekim slučajem već u četvrtak pre podne, dan posle odigranog 3. kola u grupnoj fazi, uspeo da zakaže (pogrešnu) prijateljsku. I kako to pravila naređuju, već tada sam njegovom protivniku u četvrtfinalu, ekipi Ofnzcrew, najavio da prolazi službenim rezultatom..

Par dana kasnije Jole_sd (Moravsko Predvečerje) se dosetio jedne lepe ideje. Naime, da smo kojim slučajem imali više prijavljenih ekipa, odnosno 8 formiranih grupa – imali bi smo i jednu sredu ostavljenu za osminu finala. Kako to nije slučaj, dobili smo neplanirano jedan slobodan termin koji možemo iskoristiti baš sada za odigravanje jedne zakasnele utakmice četvrtfinala. Poslednja sreda i dalje ostaje rezervisana za duel sa Požarevačkom regijom. I pored toga što je FK Radnik blagi favorit (barem po dosadšnjim rejtinzima) menadžer Ofnzcerw-a je sasvim korektno pristao da se sledeće srede odigra duel. Mogao je punim pravom da bira službeni rezultat. Još jednom hvala na fer pleju!

Dakle, naredne srede (2. decembar) biće odigrana utakmica Ofnzcrew – FK Radnik. Polufinale će biti pomereno za nedelju dana kasnije i biće odigrano 9. decembra. Ipak, pošto će jedan polufinalni par biti poznat već za nekih 60ak minuta, oni mogu slobodno birati jednu od naredne dve srede kada im odgovara da odigraju polufinale.

 


22 responses to “Fer plej”

  1. Ma to Vlaki nesto petlja sa formom i kup-prodajom igraca… Verovatno ce sledece nedelje da zaradi neke pare pa da izvede divine trick 😉 Eeeee da sam bio pametan pa i ja tako a ovako ce Alex da me odere… Mada drzim se, tek je 0-3 😀

  2. MEDJUTIM!

    OVO GORE NAPISANO JE VAN SVAKOG FER PLEJA IGRE, I NIJE FER PLEMA OSTALIM EKIPAMA I PREMA CELOM OVOM KUPU, ne mogu pravila da se menjaju kako kome padne, iz nekog sentimenta i sl, dakle ako nije zakazao, nije zakazao i on GUBI par forfe, i pravo daljeg takmicenja, i to je to, nema drugog resenja!

    Ljudi, pa zamislite da je ovo jos i neko pravo takmicenje, pa sve bi vas oterali u zatvor istog trenutka zbog flagrantnog krsenja pravila, i to jos u toku igre. Neverovatno!

    Pa vi ucinite kako zelite.

  3. Bekame, vec si jednom odustajao od ucestvovanja u kupu. Ako ti ne odgovara, pronadji drugi. Hvala na paznji.

    Cilj je bio samo da smanjimo broj utakmica registrovanih sluzbenim rezultatom. Ako si pratio, prosle sezone se cak u polufinalu dogodio sluzbeni rezultat. Da li to ide u prilog kvalitetu kupa? Rekao bih ne..

    Sve je na Zlatku, vlasniku Ofnzcrew-a. Ako on misli isto, moze odigrati.

  4. Isključivo vođen razlozima fer pleja dosetio sam se ideje po kojoj bi FK Radnik mogao da nastavi takmičenje u SD kupu.
    Ono što je po meni preduslov za prihvatanje ove ideje je da ona dobije podršku svih ekipa koje su preostale u SD kupu. Menadžeri ekipa ofnzcerw i HOW MUCH su se već složili sa ovom idejom a i ja se naravno njima pridružujem. Treba videti da li se slaže i ekipa žarkovački skengeri. Ostale ekipe su ispale iz daljeg toka SD kupa i svakako neće biti ni najmanje oštećene sprovođenjem ove ideje.

    Bekane, čestitam ti na odličnoj utakmici danas. Imao sam sreću da prođem dalje.
    Ne bih želeo da sve ovo shvatiš na drugačiji način i voleo bih da još puno sezona ostaneš u SD kupu. Veruj mi da bih istu stvar predložio i da si ti u pitanju.

  5. Ko kaze da odustajem od bilo cega, i ovo nema veze sa mnom, vec sa zdravim razumom.

    Ako postoje neka pravila igre crno na belo,(a to su prava i obaveze i kucni red), onda ona vaze za svakog i to u svakom trenutku i to od pocetka do kraja takmicenja i ona su beton i njih moramo da se svi pridrzavamo! Inace sledi anarhija, i uvek ce nekom biti zao nekoga itd, gde ce to da vodi…, ali to nikad da shvatite, sta ja tu mogu.

Leave a Reply