Rezultati III kola i parovi četvrtfinala


Grupna faza takmičenja je gotova. Sledi nešto mnogo uzbudljivije. Jedna izgubljena utakmica vašeg tima i predstoji vam pakovanje kofera i povratak u svoj kraj regije. U knockout fazi ovog puta imaćemo i tri tima iz regije Beograd naspram pet timova iz SD regije.

Krenimo redom.. U III i poslednjem kolu ligaškog dela postignuti su sledeći rezultati: 

Grupa A
ofnzcrew 2 – 2 FK Vojvode Stepe

Produkcija 0 – 3 Moravsko predvecerje 

Moravsko Predvečerje ni u poslednjem kolu se nije opuštao iako je imao gotovo obezbeđen prolaz. U istom ritmu je nastavio kao i prva dva kola i savladao je Produkciju rezultatom 3:0. Druga utakmica je bila veoma izjednačena po rejtinzima što je dovelo do podele bodova – 2:2. Novajliji u našem kupu, ekipi Vojvode Stepe, ovo je bio prvi osvojen bod, dok je ekipi ofnzcrew taj 1 bod doneo prolaz u narednu fazu takmičenja!

Grupa B
Bekanismo Bekans 4 – 2 inter_sd
FK Radnik 3 – 0 Fox-Terrier United

U direktnoj borbi za drugu poziciju koja vodi u četvrtfinale snage su odmerili Bekanisimo Bekans i Inter_sd. Bekan je za nijansu bio nadmoćniji na svim delovima terena te je već u 30. min imao ogromnu prednost od tri gola. Na kraju laganih 4:2 i prolazak dalje. Druga utakmica, kao što smo najavili pre 7 dana, nije imala rezultatski značaj i ekipa Fox Terrier-a je dobila dozvolu da započne takmičenje u drugom kupu. 

Grupa C
Žarkovački Skengeri 5 – 1 Down Town OFNZ
HOW MUCH 4 – 2 FK_Smederevo

How Much je prva dva kola lagano dobijao utakmice sa po 7 golova razlike. Međutim, u poslednjem kolu naišao je na silnu odbranu i izuzetne kontranapade (u hettrikaškom smislu) ekipe FK_Smederevo te je otuda morao da se zadovolji pobedom od samo 2 gola razlike – 4:2. Nešto manje kvalitetna, ali svakako veoma bitna utakmica, odigrala se između Žarkovačkih Skengera i Down Town OFNZ-a. Gosti iz Beograda su odigrali nešto kvalitetnije, pogotovo na sredini terena, i to su naplatili pobedom od 5:1 koja ih odvela dalje u borbu za trofej.

Grupa D
jeep commerce 1 – 7 Bu-nkerica
FC Zadrugar 9 – 0 Ofanziva

BU-nkerica nije odigrala bunkericu već je napala, naglašavamo, fantastičnom (!) umešnošću taktike ”napad preko krila”. Pobedu je odlučio baš nadmoć njegovog napada u odnosu na odbranu ekipe jeep commerce i otuda rezultat 7:1. Druga utakmica je bila takmičarski mnogo zanimljivija jer je samo pobeda aktere vodila u narednu fazu. Gledaoci su se pobrinuli da ovo bude i najposećenija utakmica 3. kola – čak 1973 duša je po jakoj kiši posmatralo meč. Zadrugar nimalo drugarski – 9 golova u mreži Ofanzive.

 

ČETVRTFINALE
Č1: [A1] Moravsko predvečerje[B2] Bekanismo Bekans
Č2: [B1] FK Radnik[A2] ofnzcrew
Č3: [C1] HOW MUCH [D2] FC Zadrugar
Č4: [D1] Bu-nkerica – [C2] Žarkovački Skengeri

Par veoma zanimljivih utakmica smo dobili ukrštanjem redom grupa A i B, odnosno C i D. Biće zanimljivo propratiti koji će od ovih timova nastaviti da izvodi prvu postavu na teren, a bogami i koja će to učiniti prvi put i tako iznenaditi protivnike. Jednu zvezdicu ste već obezbedili. Nemojte odustajati od one najsjajnije. Srećno svima!


12 responses to “Rezultati III kola i parovi četvrtfinala”

Leave a Reply