Rezultati II kola « SD Kup Home
ralph lauren salereplica

Rezultati II kola

I drugo kolo 14. SD kupa je danas odigramo. Redom po grupama, postignuti su sledeći rezultati: 

Grupa A

Produkcija 0 – 3 ofnzcrew
Moravsko predvečerje 9 – 1 FK Vojvode Stepe

Branilac trofeja, Moravsko predvečerje, već je jednom nogom u četvrtfinalu. Može ga zaustaviti samo poraz u poslednjem kolu sa 7 i više razlike. Za drugo mesto koje vodi u četvrtfinale postoji mnogo kalkulacija a najveći izgled da se plasira dalje imaju Produkcija i ofnzcrew.

 

Grupa B

Bekanismo Bekans 3 – 4 FK Radnik
inter_sd 4 – 2 Fox-Terrier United

Odlična utakmica se odigrala između Bakanisimo Bekansa i Radnika, gotovo po 200 hatstatsa na obe strane! Za ligašku fazu takmičenja stvarno nadprosečno jaka utakmica. Za razliku od grupe A ovde je stvar mnogo jasnija. FK Radnik je osigurao mesto u četvrtfinalu dok će Bekanismo Bekans i inter_sd u direktnom okršaju odrediti drugog četvrtfinalistu. Usput, kako Fox Terrier nema nikakvog izgleda da se plasira u dalju fazu, dobio je dozvolu da sledeće srede nastupa u drugom kupu i njegova utakmica biće registrovana rezultatom 3:0.

 

Grupa C

HOW MUCH 7 – 0 Žarkovački Skengeri
FK_Smederevo – Down Town OFNZ

Kao što je i obećao, How Much nastavlja da ruši redom i već drugu utakmicu dobija identičnim rezultatom – 7:0. Njegov prolaz u narednu fazu se ne dovodi u pitanje. Ostaje misterija druge utakmice između ekipa FK Smedereva i Down Town OFNZ. Nije odigrana, a niko nije prijavio nepravilnosti kod izazivanja. Čekamo izveštaje aktera pa ćemo presuditi.

 

Grupa D 

FC Zadrugar 11 – 0 jeep commerce
Ofanziva 2 – 2 Bu-nkerica

Vlajko se zainatio 🙂 Priča se po kafanama da ga bije maler već duže vreme, nikako da uzme titulu a neke gotovo dobijene utakmice misteriozno gubi ili prodaje. A danas – pobeda od 11:0 i celih 274 hatstatsa! Možda je mislio da se danas igra finale.. Ipak, situacija i u ovoj grupi je veoma komplikovana. Naizgled meč između Ofanzive i Zadrugara odlučuje o jednom četvrtfinalisti, dok Bu-nkerica i u slučaju izgubljene utakmice može ostati na 2. mestu koje vodi dalje. Ostaje da sačekamo sledeću sredu i vidimo rezultate. 

 

Tabele su ažurirane, ali ih ipak proverite jer suprotno ovaj gore tekst gubi delimično smisao.. 

6 Responses to “Rezultati II kola”

 1. Jole_Sd says:

  Smez, svaka čast na odličnoj organizaciji. Nadmašio si samog sebe sa ovim komentarima. Nadam se da ćeš nastaviti i ubuduće sa ovom praksom.
  Posle prvog kola rekao sam da su se Radnik i HOW MUCH izdvojili kao favoriti. U ovom kolu im se definitivno pridružio Zadrugar. Neverovatno jaki rejtinzi u današnjoj utakmici verovatno su trebali da uteraju strah u kosti protivnicima a ujedno je iskaljen bes za neplaniran poraz u I kolu.
  Sve u svemu, veoma zanimljivo kolo, jedina zamerka je neodigran susret u grupi C. Sledeće kolo obećava još zanimljivije utakmice, vade se preostale vize za četvrtfinale.

 2. BB says:

  Naprotiv, srecna pobeda Radnika, slobodno uporedite statistiku pa cete videti svu nelogicnost u odnosu na rezultat.

 3. WlayCo says:

  Ma ja sam som, zaboravio sam da promenim postavu pa sam odigrao sa prvim timom i zato je takav rezultat… Sad moram da smisljam sta cu za trening ove nedelje… Izvinjavam se suparnickoj ekipi na teskom porazu , stvarno nisam hteo… Ali stvarno… 🙁 Sa prvim timom cu da odigram jos samo protiv Alex-a ako se sretnemo negde slucajno.. 😛

 4. smez says:

  Ma sinoć sam bio malo pripit pa mi došla inspiracija da pogledam sve utakmice i raspišem vest 🙂 Treba uposliti nekog sa novinarskim sposobnostima ko voli i ume da piše zanimljivije članke, ja neverujem da ću uvek imati inspiracije.

  A meč Bekana i Radnika tipičan hettrikaški. Mogao je rezultat i tamo i ovamo da ode. Radnik je uzeo posed i sredinu za skil i po što mu dođe da je trebao imati više šansi.

 5. BB says:

  Uzeo je sredinu na jedan nelogican nacin, u tome i jeste stvar, uporedi sredine.

 6. Alex_SD says:

  Pa dobro, on je tog igrača debelo platio i verovatno dugo trenirao baš za tu ulogu.

Leave Comment

You must be logged in to post a comment.

<