Rezultati II kola


I drugo kolo 14. SD kupa je danas odigramo. Redom po grupama, postignuti su sledeći rezultati: 

Grupa A

Produkcija 0 – 3 ofnzcrew
Moravsko predvečerje 9 – 1 FK Vojvode Stepe

Branilac trofeja, Moravsko predvečerje, već je jednom nogom u četvrtfinalu. Može ga zaustaviti samo poraz u poslednjem kolu sa 7 i više razlike. Za drugo mesto koje vodi u četvrtfinale postoji mnogo kalkulacija a najveći izgled da se plasira dalje imaju Produkcija i ofnzcrew.

 

Grupa B

Bekanismo Bekans 3 – 4 FK Radnik
inter_sd 4 – 2 Fox-Terrier United

Odlična utakmica se odigrala između Bakanisimo Bekansa i Radnika, gotovo po 200 hatstatsa na obe strane! Za ligašku fazu takmičenja stvarno nadprosečno jaka utakmica. Za razliku od grupe A ovde je stvar mnogo jasnija. FK Radnik je osigurao mesto u četvrtfinalu dok će Bekanismo Bekans i inter_sd u direktnom okršaju odrediti drugog četvrtfinalistu. Usput, kako Fox Terrier nema nikakvog izgleda da se plasira u dalju fazu, dobio je dozvolu da sledeće srede nastupa u drugom kupu i njegova utakmica biće registrovana rezultatom 3:0.

 

Grupa C

HOW MUCH 7 – 0 Žarkovački Skengeri
FK_Smederevo – Down Town OFNZ

Kao što je i obećao, How Much nastavlja da ruši redom i već drugu utakmicu dobija identičnim rezultatom – 7:0. Njegov prolaz u narednu fazu se ne dovodi u pitanje. Ostaje misterija druge utakmice između ekipa FK Smedereva i Down Town OFNZ. Nije odigrana, a niko nije prijavio nepravilnosti kod izazivanja. Čekamo izveštaje aktera pa ćemo presuditi.

 

Grupa D 

FC Zadrugar 11 – 0 jeep commerce
Ofanziva 2 – 2 Bu-nkerica

Vlajko se zainatio 🙂 Priča se po kafanama da ga bije maler već duže vreme, nikako da uzme titulu a neke gotovo dobijene utakmice misteriozno gubi ili prodaje. A danas – pobeda od 11:0 i celih 274 hatstatsa! Možda je mislio da se danas igra finale.. Ipak, situacija i u ovoj grupi je veoma komplikovana. Naizgled meč između Ofanzive i Zadrugara odlučuje o jednom četvrtfinalisti, dok Bu-nkerica i u slučaju izgubljene utakmice može ostati na 2. mestu koje vodi dalje. Ostaje da sačekamo sledeću sredu i vidimo rezultate. 

 

Tabele su ažurirane, ali ih ipak proverite jer suprotno ovaj gore tekst gubi delimično smisao.. 


17 responses to “Rezultati II kola”

  1. Smez, svaka čast na odličnoj organizaciji. Nadmašio si samog sebe sa ovim komentarima. Nadam se da ćeš nastaviti i ubuduće sa ovom praksom.
    Posle prvog kola rekao sam da su se Radnik i HOW MUCH izdvojili kao favoriti. U ovom kolu im se definitivno pridružio Zadrugar. Neverovatno jaki rejtinzi u današnjoj utakmici verovatno su trebali da uteraju strah u kosti protivnicima a ujedno je iskaljen bes za neplaniran poraz u I kolu.
    Sve u svemu, veoma zanimljivo kolo, jedina zamerka je neodigran susret u grupi C. Sledeće kolo obećava još zanimljivije utakmice, vade se preostale vize za četvrtfinale.

  2. Ma ja sam som, zaboravio sam da promenim postavu pa sam odigrao sa prvim timom i zato je takav rezultat… Sad moram da smisljam sta cu za trening ove nedelje… Izvinjavam se suparnickoj ekipi na teskom porazu , stvarno nisam hteo… Ali stvarno… 🙁 Sa prvim timom cu da odigram jos samo protiv Alex-a ako se sretnemo negde slucajno.. 😛

  3. Ma sinoć sam bio malo pripit pa mi došla inspiracija da pogledam sve utakmice i raspišem vest 🙂 Treba uposliti nekog sa novinarskim sposobnostima ko voli i ume da piše zanimljivije članke, ja neverujem da ću uvek imati inspiracije.

    A meč Bekana i Radnika tipičan hettrikaški. Mogao je rezultat i tamo i ovamo da ode. Radnik je uzeo posed i sredinu za skil i po što mu dođe da je trebao imati više šansi.

Leave a Reply