Prijavljivanje za 14. SD kup


Pocevši od danas možete se prijaviti za učešće u 14. SD kupu. Prijave će trajati do srede 28. oktobra i tog dana u večernjim satima odrediće se sastav grupa.

Sve prijave će biti prihvaćene i takođe svi timovi iz drugih regija su dobrodošli da učestvuju u kupu. Pravila odigravanja utakmica i sistem takmičenja možete pročitati na stranici PRAVILA*.

Satnica:
21-28. oktobar – prijavljivanje
4. novembar – I kolo
11. novembar – II kolo
18. novembar – III kolo
25. novembar – osmina finala
2. decembar – četvrtina finala
9. decembar – polufinale
16. decembar – finale
23. decembar – duel protiv regije Požarevac

Ako ste novi u SD kupu, molimo vas da pri popunjavanju prijave ostavite tačan email jer ćete tim putem biti obaveštavani o aktuelnim dešavanjima oko SD kupa.

*Obratite pažnju da smo izmenili i malo pravila zakazivanja utakmica. Ako se neko seća, pravilo je glasilo "domaćin izaziva do nedelje u 15h, gost prihvata do ponedeljka u 15h". Ta pravila su bila pisana dok još nije postojala ”baza za prijateljske utakmice” i realno samo komplikuje stvar pri izazivanju. Sada nije bitno ko koga izaziva, jednostavno ako se vi tog dana prvi ulogujete na HT slobodno šaljite odmah izazov (ako je protivnik novajlija u kupu ili nije preterano aktivan pošaljite mu i HT poruku da ga podsetite). Ako do ponedeljka nema odgovora od vašeg protivnika lako ćete pomoću baze zakazati novu prijateljsku za par minuta. 


17 responses to “Prijavljivanje za 14. SD kup”

  1. Drugari, ja bih propustio ove sezone kup 🙂 Krenuo sam pre neku nedelju da treniram prekide, a kako se najbolji profit ostvaruje treningom prekida kod golmana, drugu postavu tima mi čini 10 mladih golmana 🙂 Džabe da popunjavam mesto nekome kad neću praviti ni 50 hatstatsa po utakmici. Ako slučajno zatreba još jedna prijava do “okruglog” broja takmičara, ondak ću igrati.

  2. Nadam se da će u SD kupu ove sezone biti puno interesantnih utakmica. Bilo bi lepo da ovaj forum zaživi i postane mesto za razmenu mišljenja i druženje menadzera koji igraju ovaj kup.
    Alex, zašto ne pustiš Tacu da igra?

  3. Zato što ne želim da imam nikakav kontakt sa njom. A ne želim da ja prestanem da učestvujem u SD Kupu kad sam se toliko cimao oko svega toga. Jednostavno, ne želim sebi da uskraćujem nešto zbog nekog drugog. Eto.

Leave a Reply