Smederevo 4:1 Požarevac


Uzvratili smo udarac, sa kamatom! Danas je odigrano 5 pečeva protiv Požarevljana i samo jedan smo nesrećno izgubili iako smo i u tom meču bili jači.

  • PFC Misicvolizeku 2 – 3 AC Magma – Najkvalitetniji meč, pravi derbi. Pomislio bi čovek da su igrali ligašku ili kup utakmicu. Svaka čast Herakle-u za pobedu, trenutno je naš najjači tim u regiji!!
  • Banda CRVENA 5 – 2 HOW MUCH – Alex je imao za 40 veći hatstats, jaču sredinu, posed, sve sve.. Ali protiv randoma i Mod-Zlobe se ne može.. 
  • GROBARI-V.Gradiste 0 – 7 FK Radnik – Za ovaj meč su se jedva pokrpili da nađu igrača. Bolje da se nisu ni trudili, bolje bi prošli =)
  • Shujka 0 – 4 FC Zadrugar – Pored Herakleovog još jedan meč zavidnog kvaliteta. Eh da je WlayCo da je ovako igraju u SD kupu gde bi mu kraj bio.. 😉
  • polarni medvedi 0 – 6 Guzodrz – Kao i Radnikov meč, ovo je bilo samo dokrajčavanje protivnika. Taca se kandidovala za selektora, mogli bi da je podržimo u tome!

Svaka čast timovima koji su učestvovali! Pokazali smo im kako se igra organizovano. Neka vežbaju još jednu sezonu pa ćemo se opet igrati. 

A sada odmor od mesec dana pa se družimo opet na sledećem SD kupu. Uzdravlje.


27 responses to “Smederevo 4:1 Požarevac”

  1. BB, “”dogovarali”” smo o pravilima na Požarevačkoj konferenciji. Ovako je ispalo bolje jer mnogo ljudi ne igra naš/njihov kup u jakoj postavi tako da se dešava jačim timovima da ne prođu grupe. Prošle sezone smo igrali tako kako ti kažeš, zavisno od plasmana u kupu.

    Aleks, jebeš ga ono je bio randomčina 😀 Nema sumnje da si dao sve od sebe da pobediš, al’ nije nas htelo da dobijemo sa petardom..

  2. Tako je ispalo da su mečevi SD-PO igrani na moj rođendan 02.09. Nisam mogao da pratim uživo mečeve zbog obaveza tog dana pa zato kasnim sa ovim komentarom. Svaka čast svim menadzerima koji su učestvovali u timu Sd regije. Igrali su najjači i rezultat je ubedljiva pobeda koja bi bila maksimalna da random nije pomazio Mod-a.
    Pozdrav za Smeza koji je najzaslužniji za sve ovo.

  3. Neka se igra kako se interno dogovorite, ali onda to takmicenje odvojite od sd kupa, jer jedno s drugim nema nikakvih dodirnih tacaka.

    I drugo sto se samog sd kupa tice, probajte da napravite (i povratite), iole regularni sistem prohodnosti, jer vam taj segment u poslednje vreme sve vise bezi u anarhiju.

  4. 1. Kako nema dodirnih tačaka kad timovi iz ovog kupa i iz ove regije nastupaju protiv Požarevljana? Ako te ne interesuje, nemoj pratiti utakmice protiv njih.

    2. Ne razumem na šta tačno ciljaš, ali da pojasnim. Preuzeo sam organizovanje kupa od 11. sezone [10. je poslednju organizovao WlajCo i Bojan].
    – Te 11. sezone kup je mnogo kasnio. Pitao sam ih da li planiraju organizovati, rekoše da nemaju vremena i Alex mi sam uvalio da vodim takmičenje. Moja krivica nije ta što je odigrano samo knockout takmičenje.
    – 12. sezona prođe odlično, ligaški deo, knockout od 16 timova..
    – poslednja 13. sezona trebala je da počne sredinom leta 2009., ali sam ja bio na odmoru. Neke DVE NEDELJE ranije sam najavio da neću moći da započnem kup i predložih ljudima da samo organizuju prvo kolo, a dalje bih ja nastavio. To jedno kolo nas je koštalo da iz ligaškog dela prođu samo šampioni, da knockout faza broji samo 4 tima, a ne barem 8. Verovao ili ne, redom sam cimao – Alexa, Wlajka, Ocnajob-a, Jole_sd, daj_gol [možda još nekog, neka potvrde sami]. Par njih nemaju vremena, neko kaže da se ne bi snalazio da to uradi, treći su na odmoru.. I šta ću, čim dođoh sa puta krenuh na brzinu da sklepam pravila za ovaj zadnji kup.

    Ima li još nešto da te muči?

    Bunio si se oko neutralne regije, pre par sezona. Veruj mi da nisam nijednu utakmicu ove sezone proverio da li se odigrala na neutralnom terenu. Naglašavao jesam da se igra da neko ne bi imao prednosti. Niko nije prijavljiva neregularnosti i ja zadovoljan.

  5. Meni nista ne smeta, samo savetujem.

    U svakom takmicenju, vazna je njena struktura. A struktura svakog pravilno izbalansiranog takmicenja je prohodnost. A prohodnost znaci da kad imas grupe da iz njih dalje idu minimum po dvojica, a sve cesce i po trojica, pogledaj ova takmicenja koja se odvijaju. Dakle da bi svako iole ozbiljno takmicenje moglo da funkionise, ono mora da bude postavljeno kako valja. A Poslednji sd kup nije bio takav, samo se po jedan po grupi plasirao dalje, to moze u igricama ali nije dobro ozbiljne organizacije radi, bez obzira na moguce izgovore kako i zasto nije moglo biti drugacije, itd, evo sad sam ti objasnio.

  6. I ja sam tamo objasnio zašto nisu mogla 2 tima idu dalje iz grupa. Čak sam i najavio samo ‘knockout’ takmičenje ove sezone [pogledaj vest “Prijavljivanje za 13. SD kup 15. 07. 2009”], ali da bi omogućili barem 3 utakmice u grupi svim timovima i da neki ne ispadaju neki odmah posle 1. kola, odlučih se za grupe iz kojih ide samo jedan tim. Vremena više nije bilo, falila je jedna sreda.

    Čak sam i jednu prijavu odbio [pogledaj vest “Počinjemo! 22. 07. 2009.” i komentar ispod vesti] da ne bi izgubili 1 nedelju u kvalifikacijama već da tih 16 prijavljenih timova odmah krene ligaški deo takmičenja.

    I čak ni Alexa naknadno nisam primio u kup, iako je admin sd cafe-a, iako je ono njegov sajt, iz prostog razloga što nije stigao na vreme da se prijavi. On se malo ređe loguje na ht, tada je imao obaveze, i ništa, pomirio se sa tim da će propustiti jedno takmičenje.

    Sledeći put, ako sve bude kako treba, ligaški deo pa knockout faza sa minimum 8 timova.

  7. Ma jesi ti to sve lepo rekao, najavio i objasnio, ali to ne menja poentu, a poenta je sledeca i ona glasi:
    Svako takimicenje treba da bude skrojeno tako da privuce menadzere da u njemu nastupaju, jer menadzeri ce rado da nastupe u takmicenju koje ce da im ponudi dobru prohodnost a nece rado u onim za koje ce da misle da su tesko prohodna i lose skrojena, o tome ti govorim stalno. A tu izgovori, makar koliko objektivni, nista ne menjaju.

    Izbrisao mi se prvi tekst pa sam ga sad ponovio u nesto drugacijoj formi, ali mislim da je sve jasno:)

Leave a Reply