Rezultati polufinala


Danas su odigrane dve veoma neizvesne polufinalne utakmice. To govori i činjenica da su utakmice odlučene u produžecima i to obe ravno u 100. minutu!!

FC Zadrugar ili FK Pancevo United sledeće srede će po prvi put podići pehar namenjen osvajaču SD kupa! Zadrugar je već bio jednom finalista, iako iza sebe ima maksimalnih 11 učešća u SD kupu, dok je Pančevo United debitant i pokušaće titulu preseliti prvi put u Pančevačku regiju!

Sve pohvale i ostalim polufinalistima na borbi u ovosezonskom kupu. Iako su imali osetljivo veći hatstats od svojih protivnika, sreća im u produžecima nije bila naklonjena.

Rezultati polufinala:
P1: [Č1] – [Č4] : Mikijevi puleni – FK Pancevo United 3:4
P2: [Č2] – [Č3] : FK_Smederevo – FC Zadrugar 2:3


Finale:
FK Pancevo United – FC Zadrugar

Utakmica za treće mesto:
Mikijevi puleni – FK_Smederevo

Usput, ne zaboravite da zadnje srede u ovoj sezoni NE ZAKAZUJETE prijateljske i sačekajte da se sastave parovi za utakmice protiv PO kupa. Kao što smo najavili utakmice protiv PO kupa igraće svi timovi koji su se plasirali u četvrt finale ove sezone.

 


20 responses to “Rezultati polufinala”

  1. Ono kao, cestitke svima, posebno Vlajku na dobroj partiji u finalu 🙂 igrao sam 80% tekmi na prvim timom, jebo povrede, jer kao debitujem pa da osvojim odma 😀 Vidimo se mozda i u sledecem izdanju kupa koji cu mnogo lezernije odigrati 🙂

Leave a Reply