Osmina finala


Kao što smo najavili, neko je morao da propusti ovo takmičenje. Kasno se započelo sa priajvama tako da nije bilo izvodljivo da se organizuje knockout sa više od 16 timova.

Jedina nedoumica je bila da li prednost dati timovima iz SD regije koji do sada nisu igrali ovaj kup ili ipak timovima iz drugih regija koji su odigrali neko takmičenje. Odlučili smo se ipak za to da igraju svi timovi iz SD i PO regije. Novajlijama je ipak veće zadovoljstvo da igraju prvi put ovaj kup 😉 Onima kojima su odbijene prijave [čak sam i sebe izbacio iz kupa da bi bilo mesta za druge] podrazumeva se da se i sledeći put prijave za učešće, nadam se da će na vreme otpočeti kup pa će biti mesta za sve.

Parovi osmine finala:

HOW MUCH – Bekanismo Bekans
Notorious Wolves – FK Radnik
Kuke & Motike – FK Jasenica
Inter_sd – Palanka
FC Zadrugar – Produkcija
Moravsko predvečerje – FC Despot United
Cerovac – Mikijevi puleni
mladi narastaji – FK_Smederevo

Utakmice se igraju po KUP pravilima na NEUTRALNOM terenu.


161 responses to “Osmina finala”

  1. Zaboravih da napišem, par timova iz ne-SD regije igraju kup da bi popunili prazna mesta. Oni su imali vići broj odigranih kupova i zato su bili u prednosti u odnosu na one kojima su prijave odbijene.

  2. Pa drago mi je da sam prosao dalje… 🙂 Zao mi je zbog tebe 🙁 Sledece sezone da krenemo mnogo ranije pa da bude 32 i + timova… Srecno svima!

  3. Sad ispada da sam prethodna 4.puta ucestvovao samo zato da bih popunio broj timova,a da danas pre mene imaju pravo i oni timovi koji se prvi put prijavljuju,a samo zato sto su im timovi prijavljeni na Smederevo i Pozarevac??Postujem takvu odluku ali bih zamolio,ako je moguce,da onaj ko je nadlezan izbrise moju e-mail adresu i da mi ne salje vise nikakve informacije vezane za SD kup,jer ako sad nisam”dovoljno”dobar da se takmicim jer mi je tim prijavljen na beogradsku regiju,onda smatram da nisam dovoljno dobar da se i u narednim kup takmicenjima prijavljujem.Puno uspeha u daljem organizovanju.

  4. A šta ja da kažem što sam uzeo prošle sezone titulu i sad sam se odrekao igranja?

    Ideja ovog kupa već 11 sezona i jeste druženje naših okolnih regija, veći ”skandal” bi bio ne primiti našeg sugrađanina. BG-kupova ima k’o malih mrava.

    Prošla 4 puta si igrao jer se UVEK primao neograničen broj takmičara i pravile su se kvalifikacije. Tako će biti i sledeći put, ovaj put ne može drugačije da se skrpi zbog vremena..

    p.s. učinio sam ti uslugu, igraj internacionalne prijateljske.

  5. Ti sto ne igras i sto nemas mogucnost da branis proslogodisnje prvo mesto je isto tako nebuloza(isto tako i neigranje Zvecana),ali to je tvoja odluka,i tvoja je poslednja jer ti i organizujes ove sezone SD kup,moje je da prihvatim tu odluku i da izrazim neslaganje sa takvim nacinom razmisljanja i nista vise,samo sam jos zamolio ako je moguce da mi se na e mail adresu ne salju nikakve vesti vezane za ovaj kup i to je to.

    P.S.uslugu ti nisam ni trazio,tako da to u stvari i ne moze da se nazove uslugom,zar ne?

  6. Ljudi, nemojte da okrivljujete smeza, sve ovo je moja krivica, da sam na vreme pitao da li neko drugi hoce da organizuje – nicega ovog ne bi ni bilo. Pocetak bi bio na vreme i ne bi niko morao da bude izbacen. A takodje, nisam ispostovao dogovor da budem online u vreme odlucivanja, tako da nije mogao da se konsultuje sa mnom. Postupio je muski, presekao gde drugi nisu mogli, i ne treba sada da ga bilo ko zbog toga okrivljuje. Da mu je bilo svejedno – ne bi sebe izbacio.

  7. Ja sam samo izrazio nezadovoljstvo zbog,po meni,smesnih odluka:rukovodeci se njegovim postom napisanim 21.12.koji je posle tri dana u potpunosti promenjen(njegova sustina).
    Smesno,a po malo glupo je da se proslogodisnjem pobedniku ne omoguci da brani tu titulu(mislim covek sam sebe eliminise,pa ko bi mu bilo sta prigovorio da je sebe stavio medju 16.ekipa,bez obzira na sve pobedniku se moralo omoguciti da brani prvo mesto).

    Druga stvar:Zvecan i ja smo vec 4.puta igrali ovaj kup,i taj broj bar nesto treba organizatorima da pokaze,bar neku vrstu postovanja prema kome imam(a verujem i Zvecan)prema ovom kupu;nije to da smo jednom ili dva puta igrali do sada pa da kazem ok,ipak ako neko vec 4.puta ucestvuje u nekom kupu onda to mora nesto da znaci(kako vidim nekima ne).

    Na ovo gledam kao na online igricu i to ce tako ostati,ali sto se mene tice moje ucesce je zavrseno u SD kupu,jer ne zelim da budem tim koji ce popunjavati mesta kada vas iz SD i PO regiona ne bude dovoljno.

  8. I bre kakav si to ovek… “Igrao sam 4 puta pa sam igrao 5 puta pa sad ne mogu…” 🙁 Covek je znao da ce da se susretne sa ovim problemom i presekao je. Ti imas konkretno 3 opcije sada. Prva da igras umesto mene jer ako ti toliko znaci evo ja cu prvi da odustanem sto sam kao jedan od organizatora i trebao da uradim ali sam bio na odmoru i nisam bio online uopste a ti lepo igras umesto mene i jos ti platim pivo pride. Pod 2 mozes zaboravis na SD kup i da se nikada vise ne pojavis na istom i da ispadnes prava ljiga od coveka i sto je najgore da ostanes bez piva. Pod 3 mozes da istrpis ovogodisnje neigranje i vratis nam se sledece sezone kad se lepo organizujemo a ja te opet vodim na pivo 🙂 Javi mi sta si odlucio pa da se organizujemo za naredno kolo. Toliko i tacka.

  9. Za mene ne postoje opcije jer sam ja svoj stav iskazao juce(znaci bicu ljiga od coveka kao sto ti rece),jer ja svoje misljenje ne menjam iz dana u dan,kao na primer smez,a evo sta je on izjavio 21.12.
    “Aj nek bude ipak da se prvenstveno gledaju prethodni nastupi u kupu i ovaj put. Može i Alex da odluči ko igra a ko ne kao i do sad.. Meni je svejedno.”
    a posle tri dana,gledajuci parove, sasvim druga prica.

    Na osnovu te izjave od 21.12.ja sam mislio da za mene ima mesta u ovom kupu,ali ocigledno je da se pravila menjeju iz dana u dan.

    Isto tako mislim da se proslogodisnjem prvaku MORALO omoguciti da brani titulu,a covek je sam sebe eliminisao;mozda mi ne razmisljamo na isti nacin ali ovo je za mene najveca glupost,ne omoguciti proslogodisnjem pobedniku da brani to prvo mesto(i to covek sam sebe eliminise).

    Svega ovoga i ne bi bilo da je lepo rekao 21.12.da ce prvo da se biraju ekipe iz SD i PO pa onda mi ostali i to bih bez pogovora prihvatio(na vama organizatorima je da odredite pravila,a mi to treba da prihvatimo),ali ovako da se jedno kaze a drugo radi,to je za mene neozbiljno,a priznaces da imam bar prava da to neslaganje i javno iznesem(ja necu vise da se prijavljujem,ali ako vi mislite da sam bar malo u pravu vi gledajte da u buducnosti ne napravite slicne greske).

    Ponavljam,po meni,mesta je trebalo da bude za smeza,Zvecan i mene ali on je drugacije odlucio i to je to;ne gledamo svi istim ocima na “zasluge”drugih,ja smatram da je posle mojih 4.uzastopna ucesca u ovom kupu moralo imati mesta za mene(naravno kada kazem pre drugih mislim na timove koji su se prvi put prijavili),smez misli drugacije i to je to,on je organizator i moje kao gosta u SD kupu je da to postujem.

  10. Nisam odmah video komentare, vidim da sam spominjan ovde, pa reko ajt da se i ja javim.
    Sto se mene tice ja uopste nisam ljut na to sto ne igram… Jbg, tako je ispalo i sta da se radi. Nije valjda ovo poslednja sezona SD Kupa..? Kao sto neko rece sledece sezone neka bude 32+ timova, pa da se vidimo tada, a dotle srecno svima!

  11. Pa bas to pokusavam da kazem. Ove se desilo sta se desilo i jebiga. Sledece ce da bude bolje. Ako nekome smeta toliko da ne moze da prezivi neigranje jedne sezone onda stvarno nemam reci. K’o da igramo u pecene volove majku mu… 🙂 MilkeWBRE je uvek dobrodosao da nastavi ucesce u sledecim kupovima a ako ne zeli to je njegova stvar. Necemo nikoga da molimo da igra. Objasnili smo se lepo i to je to. Pozdrav.

  12. Cerovac i mladi narastaji zakazaše prijateljske koje nisu bile predviđene kupom tako da Mikijevi puleni i FK_Smederevo prolaze dalje.
    Šteta, taman je neko mogao da uskoči umesto njih da smo predvideli na vreme da će se ovo možda dogoditi.

  13. zao mi je sto se desilo ovo sa zakazivanjem prijateljske 🙁
    iskreno,ocekivao sam neko obavestenje na HT mail da sam usao u kup(drug mi je igrao takav slican kup i organizator ga je obavestio putem HT maila)
    izvinjavam se jos jednom i nadam se ucescu u sledecem kupu

  14. Ma WlayCo, ti si kriv za sve. 😀

    Sve je ovo tvoje maslo, znam ja to dobro, provalio sam te ‘tico. 😛

    Hoces na kvarno da osvojis kup sa manjom konkurencijom.

Leave a Reply