SD KUP 9 POCINJE!


Deveti po redu SD kup upravo pocinje. Odziv je veci od planiranog ali to nista ne menja vec samo doprinosi da takmicenje bude neizvesnije i vece! Nadamo se da cemo svake godine obarati rekord u broju ucesnika. Ove sezone se takmici 32 tima. Rangiranje je obavljeno i tabelu timova mozete videti ovde. Kreirano je 8 grupa sa po 4 tima. Po dva najbolja prvoplasirana tima iz svake grupe nastaviti takmicenje u 1/8 finala! Parovi prvog kola su :

HOW MUCH – Tamarini ljubimci
FK Prljavi Takun – FK Slavuj
Bukovica – FK Zemun Polje
Ludaci&Co – vukasin veliki
Zarkovo Royal Experts – FK_Smederevo
smezuljci – Zvecan
Palanka – Bekanismo Bekans
FK Jasenica – f.k. kalenic
FC Zadrugar – Produkcija
SD Cafe – F.C.Paviljoni
Kuke&Motike – jaoneceo
swingeri – vlasinska stena
Cerovac – Ofanziva
FK PARTIZAN – Notorious Wolves
kicc-blo – WirelessBRE
FK Kokosinjac – Inter_SD

Zelimo vam fer borbu i puno srece u takmicenju! Podsecamo da se utakmice zakazuju po NORMAL pravilima na NEUTRALNOM terenu!

Vas SD Kup Team!


41 responses to “SD KUP 9 POCINJE!”

  1. Opet How much. 🙁

    Vidim da igram sa Tamarom.

    Ovaj hm, da.

    Taco, ti znas da sam ja uvek bio na tvojoj strani, a protiv Vlajka. Nemoj mnogo agresicvna da budes. 😛

  2. Nisi napisao datum tamo kad treba, i sad je kasno, prijateljska je vec zakazana, da si datum pocetka naglasio na vreme, a bilo je vremena na pretek, dok smo cekali, ne bi doslo do ove situacije.

  3. Ipak moram da branim Vlajka ovog puta.

    Sve lepo pise u prosloj vesti:

    Grupe i raspored utakmica ce biti objavljeni do 19.04.2008 a prve utakmice u grupi ce se odigrati u sredu 23.04.2008. posle 8. kola lige.

  4. Au pa ja tek sad vidim na koji nacin ste pravili grupe. 😛

    Ovo je bre zavera svetskih razmera protiv mene. Dali ste mi da budem najbolje rangiran u trecem sesiru i onda mi dali najbolje rangirane iz ostalih sesira.

    C c c, Vlajko mora da si ti sastavljao ove grupe. 😛

  5. Sve je wlayco smisljeno radio za ovaj kup. Mogo si da podevljas vazne datume ili nekako da istaknes kad pocinje kup a ne ovako da ispadne da su vecina njih zakazali utakmice. Sramora :))))))))

  6. Ne mozemo WlayCo, alex i ja da odrzavamo sve na svojim nejakim plecima… kako koji kup, sve manje vremena imamo i sve je veca frka, za ovaj kup su se mnoge stvari radile u poslednjoj sekundi… Mozda bi od sledeceg neko mogao i da nam malo pripomogne, makar da nam pravi limunade, dok racunamo ove j… rangove… 🙂

  7. Takva su pravila i tacka. Grupe su takve i tacka. Trudis se ko vo da ovo bar nekako ide a oni samo kenjaju i kenjaju… Ako nastave ovako mislim da sledeceg kupa i nece da bude. Ljudi citajte vesti. Sve lepo pise Lepo je pisalo i ko vas ******* sto ne citate. Pun mi je ******* svega stvarno. Iduce sezone lepo nemojte ni da se prijavljujete i mirna Backa! A u ******!

  8. Ma vidim ja smajlije ali to se skuplja godinama… Nije to do tebe. Prvo Bekan samo peva i peva i ne prestaje onda i ostali… Puko sam i sta sad… Odradicu ovo do kraja ove sezone a onda dajem passworde onome ko hoce ako hoce da radi… Eto…
    btw. 🙂 no hard feelings…

  9. Ok, nema problema.

    Inace ja sam se stvarno zezao(kao i uvek do sada)i sigurno je da nisam zeleo da ismevam neciji rad. Da mi je problem sto cu mozda neku utakmicu da puknem 7-0, ne bih ni igrao ovaj kup. 🙂

  10. ti si ok , oni koji dave vec su se prepoznali…cool ajde dosta vise price o ovome i menjamo temu… btw. jeste l videli kako nas sudije pokrashe?!? 😛

Leave a Reply