Bolex kupio titulu!


Zasto sada nije 1. april pa da kazem: “Hvala na parama, nema vise SD kupa“?

Hvala svim “donatorima” na finansijskoj pomoci oko organizacije narednih SD kupova! Posebno Bolex-u koji je izdvojio najvise, i tako obezbedio sebi najlaksi zreb i par titula u narednih par sezona 😉

Zbog transparentnosti ostavljacemo celokupne finansijske prilive/odlive na sajtu. Trenutni prilivi:

– Bolex 1500din
– AlexSD 1000din
– FoxWMB 601din
– quujabaar 500din
– WlayCo 500din
– JoleSD 500din
– smezuljak 500din

Suma:  5101din.

Da, Fox je insistirao da da zadnji dinar koji je imao u dzepu 😉

Nismo ocekivali ~2600din od ne-smederevaca, a posebno ne 1500din od strane jedne osobe. Ova skupljena sredstva idu na 200 kredita i, nadamo se, visegodisnje igranje Turnira. A posto ima jos smederevaca koji nisu sada stigli da se organizuju, a koji zele dati koji dinar, ocekujte za naredne turnire i po koju nagradu (ove sezone necemo o nagradama posto igra Zeka sa najjacom postavom, pa da ne pokupi sve nagrade).

Fox i IvicaSD trenutno ucestvuju u turnirima. Fox igra finale u ponedeljak, a Ivica 3. kolo ligaskog dela takmicenja. Zapreceno mu je da utakmicu izgubi, kako bi mogli vec od narednog ponedeljka da pocnemo sa SD kupom 😉

Ocekujte pozivnice u inbox za koji dan.

I nemojte prihvatati pozivnice sa drugih turnira kako bi mogli da ucestvujete u SD kupu!


38 responses to “Bolex kupio titulu!”

  1. Ја се добровољно одјављујем за играње купа. Безвезе ми је да играм на туђ рачун, а заиста не могу да издвајам новац за такве ствари. Извињавам се свима и захваљујем на разумевању. Ако опет буде бесплатно, ето мене. 😉

  2. ma koji, bre, zeka?
    baš da vidim kako će da se bori protiv prosečne sredine, dobrog napada i, što je najbitnije, slabe ++ odbrane!
    :)))

  3. To mora da je isti onaj zeka sto me na kvarno dobio u proslom finalu? 🙂
    Ako se ponovo sretnemo u finaly moracu da organizujem neku DIVINE prevaru sa moje strane 🙂

  4. Ja sam ZA DLAKU ispao iz kupa! 🙂
    Potrudio sam se da odigram 0:5, i protivnik je sa -8 došao na -3 gol-razlike, a ja sam sa +2 isto došao na -3 🙂

    Šaljite mi pozivnicu, pa da počinjemo! 😉

    • 16. je Zeka mangup, i sad ne znam sta da mu radimo =) Zapretili smo mu da izgubi u ponedeljak na turniru kako bi naredni krenuli da igramo svi.. medjutim on pobedio i sad ga cekamo.

  5. Budžet za organizaciju SD kupa smo skupili u subotu 19.05. U nedelju 20.05. sam ja formirao turnir (neke pozivnice sam poslao odmah u nedelju, neke u ponedeljak) i stavio da startuje u prvom slobodnom terminu u ponedeljak 28.05. sa tim da nisam bio siguran da će svi moći da zaigraju. Ovo sam uradio tako jer čak i ako se ne skupimo tako brzo automatski se start pomera za sledeći ponedeljak. Kada je smez pregledao da li ekipe prijavljene za Sd kup imaju turnire u toku primetio je samo foxa (igrao finale u ponedeljak 21.05. pa nije problem) i ivicu (igrao 3.kolo i namerno izgubio i ispao). Zekin turnir je tek naknadno primećen i ništa mu nije ni javljeno do ponedeljka i njegove polufinalne utakmice.

    Dalje, niko nije znao do nedavno (raspad HT opena) da ćemo ove sezone igrati Sd kup na HT turnirima. Zeka je počeo turnir na kome igra finale u ponedeljak još pre 40 dana, tako da nije mogao da zna da će se preklopiti sa terminom za SD kup.

    Moj predlog je da sada pomerimo početak SD kupa za nedelju dana (nikoga to ništa ne košta) a ubuduće da uvedemo da tradicionalno SD kup počinje nedelju dana po završetku sezone (ponedeljak u 15.nedelji sezone) tako da će svi moći da se za to na vreme pripreme i nikakvih pomeranja neće biti. Na ovaj način imaćemo i popunjenu HT međusezonu za sve učesnike Sd kupa.

    Naravno odlučićemo na onaj način kako smatra većina ljudi koja ostavi svoje mišljenje na ovoj temi.

  6. Sta sada da ocekujemo, posle pobede Nikolica na predsednickim izborima i treceg mesta Zeljka Joksimovica na eurosongu i njegovog poraza od baba, glede Sd Kupa?:)

  7. Турнир у којем учествујете, 22. SD KUP, је одложен јер није прикупљено довољно учесника. Нови датум почетка је 04.06.2012. 20:03.

    Većina je bila za to da sačekamo Zeku. Sutra uveče Zeka igra svoju utakmicu, odmah nakon toga će moći da prihvati pozivnicu. Kada se turnir kompletira, odmah se odvija žreb i formiraju se grupe.

    Krećemo!

  8. Da postavim i ovde isto pitanje kao i tamo na forumu, mozda ce ga ovde vise videti: da li povredjeni igraci mogu da igraju na ovim Turnirima,i koliko su to dve povezane dimenzije ili pak nisu, neka mi neko kaze?

  9. pitanje za smeza ili nekog od organizatora sta se desava ako 3 ekipe imaju po npr. 3 boda (mesta od 2-4)|kako se dobija bolje plasirani tim?

Leave a Reply