17. SD Kup počinje


13. oktobra 2010. počinje sedamnaesti SD kup!

Nažalost, nismo mogli da prihvatimo sve prijave, nadamo se da će oni čije su prijave prihvaćene biti odgovorni i odigrati sve svoje utakmice. 

Nosioci grupa su timovi koji su učestvovali u četvrtfinalu prošlog SD kupa, a drugi tim u grupi predstavljaju učesnici osmine finala, plus 2 najbolja trećeplasirana iz prošlog kupa.

Sastave grupa i raspored utakmica možete videti na stranici RASPORED.

Da podsetimo, utakmice grupne faze takmičenja se igraju po NORMAL pravilima na neutralnom terenu (vodeći računa o regionu), a nije bitno da li će domaćin ili gost da zakaže utakmicu.

Sportski pozdrav!

P.S. Ukoliko primetite grešku u rasporedu, javite da je ispravimo na vreme.


24 responses to “17. SD Kup počinje”

  1. Neozbiljno, propust u organizaciji, strashno! 😛

    Ziveo 17-ti SD kup! Kao jedini clan sa svim ucescima u kupu zelim da Vam pozelim dosta srece i loseg randoma protiv mene. 😀

  2. Pre neki dan sam odjavio svoj tim iz baze za prijateljske utakmice zbog SD kupa. Steta za timove koji to nisu uradili. Uprkos tome, nadam se da ce ovo izdanje SD kupa proteci u regularnim uslovima i dobroj atmosferi, da cemo gledati jake i neizvesne utakmice, na kraju neka pobedi najbolji.
    Vidim da se nekoliko ekipa prijavilo za ucesce ali su bili prekobrojni. Otuda bih predlozio organizatoru da se od sledece sezone krene sa prijavama nedelju dana ranije kako bi moglo da se organizuje i jedno kvalifikaciono kolo.
    Puno uspeha u SD kupu i u finisu ligaske sezone zelim svim ucesnicima.

  3. Mislio sam da se radi o nekom drugom pa mi je bilo cudno, kad ono, desilo se meni! A bio sam lepo poslao poziv i cekao da prihvati, i danas pogledam, prihvatio me neko drugi!:)

Leave a Reply