Masala! SD kup veceras premijerno na HettrikOpenu!


Postovani menadzeri,

Dok se svi ubrzano pripremamo za 19. SD kup velika nam je cast da Vam veceras mozemo priustiti novu dimenziju igranja hettrika u vidu turnira na HettrikOpen-u! www.hattrickopen.com

Juce je pustena u rad beta verzija ove igre. Samo 24h kasnije i Vi mozete igrati istu!

Nakon trenutnog testiranja beta verzije ucestvovanje u turnirima HettrikOpen-a bice naplacivan. Pravim parama, naravno. Zato ne propustite danas sansu da besplatno isprobate igru.

U beta verziji smo ograniceni da za 24h turnir mora biti i zavrsen. Zato ga moramo vec veceras odigrati. U komentarima na sajtu SD kupa na poslednjoj vesti prijavite se za ucesce. Prijava mora sadrzati ime i ID kluba. Pored prijave napisite da li ste zaista sigurni da veceras od 22-01h mozete biti online.

AKO NISTE SIGURNI DA STE SLOBODNI U TO VREME NEMOJTE ZAUZIMATI MESTO NEKOM DRUGOM TIMU!

U popodnevnim casovima dostavicemo jos detalja o formatu i nacinu igranja. U zavisnosti od broja prijava idemo na to da danasnji probni turnir broji 8 ili 16 timova. Skupiti 32 ekipa koje bas veceras mogu biti online, sumnjam da mozemo uraditi.

Veceras ce prednost igranja imati standardno smederevci i timovi sa vecim brojem ucesca u SD kupu. Ipak, nemojte se ljutiti ako 1-2 tima bude primljeno nezavisno od SD kupa i broja ucesca. Ovo nije zvanicni SD kup i zelimo podeliti sa drugarima istu igru. Popodne cemo sastavljati spisak ucesnika kako se budu prijavljivale ekipe.

Iz jucerasnjeg iskustva za turnir od 8 timova formata kao na SD kupu (liga +knockout) bilo je potrebno nesto manje od 3 sata igranja. Sa 16 timova verujem da ce trebati isto toliko jer se dodaje samo jedno knockout kolo.

 Dakle, veceras u 22h. Prijavite se i igrajte samo ako mozete tada biti online.

I usput, imamo 32 tima prijavljena za pravi SD kup. Tu racunajte da su prijave ZATVORENE. Sutra stize zreb.

 


DODATAK, 18h:

 

Ipak samo 8 ekipa moze ucestvovati veceras. Tako je odredjeno u ovoj beta verziji.

Pozivnice ce vam stici u inbox na HTu. Vi trebate da se ulogujete na www.hattrickopen.com sa svojim user/pass sa HTa. U polju "invites" cekace vas pozivnica i tu prihvatite. 

Najbitniji deo jeste da izaberete 18 igraca sa kojima cete ucestvovati u turniru. U startu vrlo verovatno bice izabrana cela prva postava, plus neki pajseri koje imate u timu. Tako da samo proverite da li je neko izostavljen i onda kliknite na "submit squad".

Kada svi potvrde postave krece kup! Ili cak trebam kliknuti i neko dugme da se startuje, videcemo vec 🙂  Utakmice traju 7 minuta, a pauza izmedju utakmica 15 min. Trebace nam 2.5 sata da odigramo 3 ligaska kola + polufinale i finale. Ko ne dodje igrace sa standardnom postavom i to je to. 

Nakon sto postavite mec naloge za tih 15min nadjite na stranici meceva "kladionicu" i upisite prognozirane rezultate. To sluzi da biste dobili "bonus kartice" nakon svakog meca koje mozete iskoristiti na stranici "players". Takodje, bonus kartice dobicete i pre pocetka turnira pa ih mozete odmah iskoristiti. One sluze da povecaju skil nekog igraca, izlece ga, itd itd..

Na stranici "lobby" nacicete chat i tu cemo se dopisivati. Ako se neko nesto ne snadje neka tu i pita za pomoc. 

To je valjda to, sve jasno.  Dole navedenim timovima saljem pozivnice za koji min.

 

 


20 responses to “Masala! SD kup veceras premijerno na HettrikOpenu!”

  1. Veceras igraju i:

    Moravsko Predvecerje
    FK Radnik
    Zeljnici iz parkica
    smezuljci

    Videcemo kasnije koliko ima prijavljenih. Imace nas za 8 sigurno, ali da li ce nas biti 16, sumnjam..

  2. To ce biti to, ovih 8 navedenih timova. Ipak ne moze ni da se napravi sa 16 timova turnir sada dok je beta.

    Kad se logujete na hattrickopen stize pod “invite” da prihvatite pozivnicu. Pravim i pozivam za pola sata-sat.

    Fox, igras, ne brini 🙂

  3. Vidim da me smez već prijavio ali ajde da i ja ovde potvrdim učešće.

    Jel pozivnice stižu na HT mail?

    &smez
    I ja sam jutros dobio HT Open vaučer. Poslao sam zahtev juče popodne, šteta, mogli smo smo da organizujemo još neki turnir.

Leave a Reply