Hajde da se igramo!


Kažu poneki ljudi na komentarima u prethodnoj vesti da su stvarno pomislili da je vest od 1. aprila istinita. Neki su čak slali i povratni email na ovu adresu sa napomenom "da bi igrali kup i ako nema nagrada" 🙂 Lepo je što smo se malo zabavili i sada krećemo opet sa radom.

Jutros se poradovah kad sam video najavu za Hattrick Open: http://hattrickopen.com/. Pomislih da bismo lepo mogli da premestimo odigravanje SD kupa na ovaj sajt pa i da osmislimo zanimljiviji format takmičenja sa dvokružnim liga sistemom, par puta nedeljno, i slično.. Ali, ovo čudo će se izgleda naplaćivati.. Šteta, velika šteta.

Ostaje nam da i ovaj 19. SD kup odigramo kako smo već i navikli. Znate pravila, znate gde se prijavljujete za kup, znate statistiku, znate istoriju.

Prijave se otvaraju danas 4. maja i traju do srede 11. maja. Kao i prethodnih par sezona kada nisu bile potrebne kvalifikacije idemo na to da imamo 32 učesnika. U pravilima piše koji timovi će igrati kvalifikacije ako bude nešto više od 32 prijavljena tima.

Satnica:
4. maj – otvorene prijave
11. maj – zatvorene prijave, žreb za kvalifikacije (po poterbi) ili žreb za grupnu fazu
18. maj – igraju se kvalifikacioni mečevi ili 1. kolo ligaškog dela

Sve jasno? Ostaje još da se prijavite


210 responses to “Hajde da se igramo!”

  1. Imam jedno pitanje. Da li će biti problem ako utakmicu drugog kola (ili prvog, ako budu kvalfikacije) igram dan ranije tj u utorak, na neutralnom terenu u nekoj državi gde se igra utorkom?

    Pitam jer će na taj utorak biti druga godišnjica ekipe pa sam planirao da proslavim utakmicom na taj dan 🙂

  2. Moraćemo da se konsultujemo sa Bekanom da vidimo da li se u tom slučaju krše pravila i narušava legitimnost ovog tamičenja. 🙂

    Što se mene tiče, nema problema.

    Koga da ti smestim u 2. kolu da ti uveliča slavlje?

  3. Samo se vi zezajte, nemojte da vam sad tamo posaljem nekog iz RRA da vam naplati mandatne kazne za nepostovanje selebritija!:)

    Moze da zakaze utakmicu i na marsu ako to zeli, tamo ima dovoljno neutralnih terena i regija, samo je vazno da se to uradi u skladu sa pravilima, koja vaze za sve jednako, i koja se svih jednako ticu, i sve je okej.

  4. A mogao bi ti i promociju da nam uradis. Onako, prijateljski, makar ironicnim tonom da izjavise da se “negde igra fudbal bez malverzacija, u odnosu na stvarnu Jelen SuperLigu Srbije” :))

    Stvarno u ovom slucaju nema problema oko regularnosti igranja. Em drugo kolo, em traze da igraju dan ranije (a ne kasnije, sto bi bio veci “problem”).

Leave a Reply