Prijave za 18. SD kup počinju danas!


 

red yellow card

Zdravo raja! Srećni Vam Novogodišnji i Božićni praznici! Želimo Vam puno zdravlja, sreće i naravno bez povreda na hettriku. Vreme je da počnemo 18ti put za redom da se igramo. Ako još uvek niste ispali iz kupa Srbije, požurite, šta čekate?!! 

Kup je kao i uvek otvoren za sve timove. Sastoji se iz grupne faze (maksimum 32 ekipe – 8 grupa od po 4 ekipe) iz kojih će u osminu finala biti plasirane dve najbolje ekipe iz svake grupe. Za divno čudo ovog puta krećemo na vreme pa, čak i ako bude prijavljeno preko 32 ekipe, imaćemo vremena i za kvalifikacije. Eventualne kvalifikacije igraće ekipe koje su među poslednjima podnele prijavu. Radi popularizacije hettrika u SD regiji timovi iz naše regije biće povlašćeni i neće igrati kvalifikacije. Primer: u slučaju 34 prijave – 30 ekipa biće direktno plasirano, a poslednje 4 prijavljene non-SD ekipe igraju kvalifikacije.

Ako ste novi u našem kupu molimo Vas da pročitate PRAVILA i da u PRIJAVI ostavite tačnu email adresu jer ćete tim putem svake nedelje dobijati obaveštenja i izveštaje.

Satnica:
8. januar – 18. januar: podnošenje prijava
19. januar: žreb za kvalifikacije (ili 1. kolo grupne faze)
26. januar: kvalifikacije (ili 1. kolo grupne faze)

Titulu u svojim rukama drži ekipa FC Galaktico koji se u svom prvom učešću domogao ovog trofeja. U finalu je savladan tadašnji branilac titule, čuveni Matija_m i ekipa Azdaje. Ovim je Galaktico osvojio simboličnu nagradu u vidu gostovanja naše A reprezentace u prijateljskoj utakmici protiv Indonezije na njegovom stadionu gde se okupilo 19 000 ljudi. Kao i mnoge prethodne kupove nije moglo proći bez napetosti i varnica. O tome možete pročitati u Hettrik štampi u članku sa naslovom "Gužva u SD kupu, MCiGGzy zakuvao čorbu" (articleid=11696) i u komentarima u prethodnim objavljenim vestima.

Dakle, ostalo je samo da i Vi podnesete PRIJAVU i kup može da počne. 

Bež’te slepci, stižu Smederevci! 


9 responses to “Prijave za 18. SD kup počinju danas!”

Leave a Reply