Titula Azdajama!!!


Citiramo izvestaj utakmice iz 89. minuta: 

У 89. минуту домаћину је досуђен пенал. Гости су жестоко протестовали, али је судија остао доследан. Сигуран извођач најстроже казне за екипу Azdaje је Edemorio Guerra. 1 – 0.

4. avgust 2010.
Azdaje 1 – 0 Mikijevi Puleni

Po veoma losem vremenu i blatnjavom terenu u Zemunu odigrano je finale 16. SD kupa. Matija_m, koji je u tri navrata bio selektor reprezentacije Srbije, u prvom ucescu u nasem kupu domogao se pehara i upisao se u istoriju naseg kupa. Cestitamo na tome!   

Mec je obelezio gore navedeni dogadjaj u poslednjim minutima utakmice. Prethodila je povreda igraca Azdaja Darko Rošić-a nakon cega je dosudjen jedanaesterac. Vaznost utakmice je svakako uticala na igrace pa je i Pulenima jos u 35. minutu povredjen igrac. Srecom, obe povrede nisu dugorocne. Menadzeri su se odlucili na simetricne taktike i ostvarili su slicne rejtinge. Na obe strane je izvedena 352 formacija i na obe strane sredina terena je bila u drugom planu! Zbog jace sredine Mikijevih Pulena proizilazi i nesto vise njihovih sansi i veci posed, ali jaka odbrana Azdaja je odradila svoj posao do tacnina kao svajcarski sat. To je, ispostavilo se, bila oducujuca karika u finalnoj utakmici. 

Do sledeceg kupa, zivi bili! 


19 responses to “Titula Azdajama!!!”

  1. То је гарант нешто преко везе било… 😉 Шалу на страну, све честитке! За победу некад треба имати и среће. Ја је, нажалост, нисам имао овога пута, али и овако сам постигао највећи успех у СД купу (до сада). Уосталом, биће дана за мегдана! 😉

Leave a Reply