Azdaje i Mikijevi puleni u finalu!


Odigrani su i mečevi polufinala, i oba su završena istovetnim rezultatom 1:2
P1: [Č1] FK Slavuj – [Č4] Aždaje 1:2
Sredina terena je i dalje glavno oružje u Hattricku! FK Slavuj je bio jači i u odbrani i u napadu, ali su Aždaje imale jaču sredinu i bolje izvođače slobodnih udaraca, što je bilo dovoljno da donese prevagu. Slavuj je odigrao na kontranapade, što im je donelo jedan gol, ali su Aždaje prethodno postigle 2.
P2: [Č2] Moravsko predvečerje – [Č3] Mikijevi puleni 1:2
2274 gledalaca je pratilo ovaj sjajan meč. Obe ekipe su izvele, čini se, najjače postave i postigle zavidne rejtinge. I obe su krenule sa istom taktikom – napadi preko krila. Odbrane i napadi su bili dobro postavljeni i ovo je bio meč gde su oba rivala mogla da odnesu pobedu. Međutim, sve je rešeno već u prvih 24 minuta. Mikijevi puleni su poveli 2:0 već u 24. minutu, u istom minutu je predvečerje smanjilo, i do kraja utakmice više nije bilo prikazanih šansi. Zanimljivo je da su sva tri gola postignuta iz specijalnih događaja na terenu.
Finale:
(4. avgust 2010)
F: [P1] Aždaje – [P2] Mikijevi puleni

Utakmica za 3. mesto:
3M: [P1] FK Slavuj – [P2] Moravsko prevdečerje
Ove srede je odigrana i tradicionalna prijateljska utakmica HOW MUCH – FC Zadrugar, koju je HOW MUCH dobio 4:2. Rezultat nije bio u prvom planu, već razvijanje prijateljskih odnosa dve ekipe, pa je na ovoj revijalnoj utakmici viđeno mnogo lepih poteza. Obe ekipe su izvele napadačke postave (2-5-3) i 1188 gledalaca na stadionu Jezavski plićak uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi.

14 responses to “Azdaje i Mikijevi puleni u finalu!”

  1. Mikiveliki, čestitke na jučerašnjoj pobedi i plasmanu u finale. Uprkos tome što ti je rival u finalu jedan od najkvalitetnijih menadžera HT Srbije – Matija_m, mislim da si ti veliki favorit za titulu.

  2. Alex, već sam pohvalio tvoje i smez-ove komentare utakmica na temi za četvrtfinale. Sada bih samo korigovao tvoj komentar moje polufinalne utakmice.
    Prvi gol na utakmici nije specijalni događaj. Predvečerje je smanjilo rezultat u 27.minutu. Nakon toga bila je prikazana još jedna šansa i to za predvečerje u 29.minutu.
    Pozdrav!

Leave a Reply