Četvrtfinale


Odigrano je i četvrtfinale, evo izveštaja:

Č1: [O1] FK Slavuj – [O8] Mocne Patke 4:1

Dominacija na svim delovima terena ekipe FK Slavuj donela je ubedljivu pobedu. Patke su povele tako što je u 10. minutu došlo do negativnog unpredictable događaja po FK Slavuj i to je bilo sve od njih za ovu utakmicu. Slavuji su se rapevali i postigli još 4 gola do kraja. 

 

Č2: [O2] Bekanismo Bekans – [O7] Moravsko predvečerje 0:1

Šampion je šampion! U tvrdoj utakmici, sa jakim odbranama, ipak je Predvečerje bilo bolji rival. U 73. minutu, Johannes Lund je pokazao da bez starca nema udarca. Najstariji igrač na terenu, iako ugruvan, postigao je gol odluke, gol za polufinale

 

Č3: [O3] FK Radnik – [O6] Mikijevi puleni 0:1

Još jedna tvrda utakmica, u kojoj je odlučujući gol postignut iz Technical vs. Head specijalnog događaja. FK Radnik je imao za 40 veći Hatstats, imao je i posed, ali je odigrao kontranapade. Mikijevi puleni su odigrali kreativnu igru, i kao što vidite – isplatilo im se. 

 

Č4: [O4] Produkcija – [O5] Azdaje 1:2

Iako sa slabijim rejtinzima, zbog znatno jače sredine terena, ekipa Produkcije je imala utakmicu u svojim nogama. Imali su i posed na poluvremenu i vođstvo od 1:0. Onda, u 60. minutu, Novica Miličević prelazi sa levog krila na centralnog napadača i u timu dolazi do konfuzije. Organizacija pada na nivo prosečan, a u 78. minutu i na nedovoljan, što je sigurno uticalo na to da Aždaje do kraja regularnog toka utakmice postignu još dva gola i pobede 2:1

 

Parovi polufinala:

P1: [Č1] FK Slavuj – [Č4] Aždaje

P2: [Č2] Moravsko predvečerje – [Č3] Mikijevi puleni

 


14 responses to “Četvrtfinale”

  1. Samo da pohvalim komentare utakmica. Ove sezone i smez i Alex su bili odlični. Zadovoljstvo mi je da ih čitam pa ne bi bilo lepo da autori ne dobiju satisfakciju bar na ovaj način.

Leave a Reply