Rezultati I kola


I to je fudbal..

A koga više briga što je danas odigrano I kolo SD kupa.. Ali eto, mislio sam da ću sada slaviti i da neću imati vremena da obradim tabele, kad ono.. Obično stignemo sve utakmice da prokomentarišemo, ali ove sezone broj učesnika se udvostručio pa samim tim i broj utakmica. Zato ćemo skratiti malo izveštaje po utakmici dok ne dobijem povišicu za obavljanje ovog novinarskog posla. 

Tabele su obračunate i nalaze se na stranici RASPORED. U slučaju da ima grešaka, javite, biće ispravljeno. 

 

GRUPA A:
FK_Smederevo 1 – 0 KF Slavuj
FC Zadrugar 2 – 0 NS Leksikosi
Aktuelni šampion FK Smederevo započeo je i ovu sezonu SD kupa angažovano, poprilično. Sredina terena ujednačena, ali na ostalim poljima znatno dominantniji u odnosu na ekipu FK Slavuja. Rezultat, samo 1:0. U drugom meču Zadrugar je dočekao novajliju napadačkom 253 taktikom i jakom sredinom. Za dobrodošlicu mu je dostavio samo dva gola u mreži.

GRUPA B:
Palanka – FC Vukovi sa bikare [službeno 3:0 za Palanku zbog greške pri zakazivanju utakmica menadžera Vukova sa bikare]
Bekanismo Bekans 6 – 0 OFK Balkan Mirijevo (95059)
Jedini meč koji danas nije odigran. Za sada je registrovan rezultatom 0:0 dok ne dobijemo izveštaje iz klubova o razlozima ne zakazivanja meča. U drugom meču još jedan novajlija se nije proslavio. Bekanisimo je jakom odbranom zatvorio sve prilaze golu, a onda su sredina i napad mogli neometano da obave svoj posao. 

GRUPA C:
FK Radnik 1 – 3 Inter 1
Produkcija 3 – 0 FK BMW NBG
Kad udari drug na druga.. Mora da je bolelo učitelja! Ne zna se da li su Radnik i Inter mogli ostvariti niže rejtinge, kad se sabere hatstats jedva prebaciše 200. Meč Produkcije i BMW NBG-a nešto kvalitetniji. U njemu je standardno sredina i posed odlučio čija će mreža biti punija. Khm, novajlije 0, starosedeoci 3.

GRUPA D:
BU-nkerica 2 – 1 BEOGRADSKA STOKA
Ofanziva 1 – 1 fc pokusaj
Bunker na bunker. 541 na 541. Rezultat je mogao otići na obe strane. Ovaj put je bunker BU-nkerice imao više sreće. Ekipa FC Pokušaj je pokušala svim snagama da se dokaže na prvom nastupu u SD kupu, ali protiv čike randoma se nemož’. Odlični rejtinzi, gotovo za 100 veći hatstats, preko 70% poseda lopte i samo 1:1. Novajlije pogodiše stativu!

GRUPA E:
HOW MUCH 3 – 0 Nocturnal’z
smezuljci 0 – 13 Azdaje
Majko mila, ovo nije humano! Selektor selektorski – 13 golova u mreži smezuljaka! Eto male zanimacije za statističare, koje inače nemamo u ovom kupu. Ne sećam se da li je bila ostvarena ubedljivija pobeda. Iznerivarni igrači počeli su da povređuju igrače ekipe Azdaje i tu se stadoše na 2 povrede i 1 flaster. I za to dobiše 4 žuta kartona. Drugi meč ne tako zanimljiv, HOW MUCH je postigao 3 gola čisto da se pokaže ko je gazda u ovoj kući. 

GRUPA F:
inter_sd 2 – 0 FC Stella Rosa
Mikijevi puleni 5 – 2 ATLANTIK SRBIJA
Glupo mi više smarati o novajlijama, znam da sam dosadan i da će početi da odustaju od kupa 🙂 ali i ovoj grupi ista priča. Inter_sd i Mikijevi puleni odigraše taman za nijansu bolje od protivnika i dobiše utakmice sigurnim rezultatima. Istakala se i ekipa Atlantika sa 5 žutih kartona. Srećom, povreda nije bilo. 

GRUPA G:
Moravsko predvečerje 4 – 1 Arsenal Srbija
Žarkovački Skengeri 2 – 2 Strsljeni
Meč Predvečerja i Arsenala očigledno korišćen za uigravanje taktika. Dvojica trenera kraj aut linije su imale pune ruke posla, pogotovo na poluvremenu, oko popravljanja uigranosti formacije. Iako rezultat kaže čak 3 gola više u mreži Arsenala, rejtinzi nisu toliko izraženo jači na strani Predvečerja. Skengeri i Strsljeni takođe se takmičiše ko će napraviti niži rejting. Ni hattrick nije znao ko je bolji u tome pa otuda i rezultat 2:2.

GRUPA H:
ofnzcrew 2 – 2 OFK Pocevica
jeep commerce 0 – 6 Mocne Patke
Da ne bude da nisam naglasio – Mocne Patke jesu jedini novajlija koji je ostvario pobedu u prvom kolu! Prednost na skoro svim delovima terena i posed lopte iskoristili su na najbolji mogući način – čak 6 golova u mreži protivnika. Meč između ofnzcrew i OFK Pocevice je treći koji se u ovom kolu završio nerešenim rezultatom. Zadovoljnija može biti Pocevica, kako hatstats kaže. 


15 responses to “Rezultati I kola”

Leave a Reply