Urekoh šampiona


Č1: [A1] Moravsko predvečerje 0 – 1 [B2] Palanka
Pre 7 dana pohvalih Moravsko predvečerje za izvanrednu seriju rezultata od 15 uzastopnih pobeda i skoro 365 dana bez poraza u SD kupu. Danas je Palanka htela i uspela da stavi tačku na taj niz pobeda. Iako je utakmica dobijena sa samo 1:0 golom u 86. minutu, Predvečerje može biti srećno što nije izgubio većom gol razlikom. Zapravo oba tima su odigrala veoma zatvoreno i otuda mali broj iskorišćenih prilika. Sredina i 70 veći hatstats je presudio. Palankinih 288 hatstatsa je verovatno jedan od najvećih u SD kupu. 

 

Č2: [B1] HOW MUCH 7 – 8 [A2] BU-nkerica
Bu-nkerica po prvi put u ovom ciklusu kupa, čini mi se, nije igrala defanzivnu taktiku sa 5 odbrambenih. Hatstats obe ekipe jednak – 216. How Much je imao nešto jaču sredinu i napade od protivnika, ali već u prvih 30 minuta Bu-nkerica stiže do odlične prednosti od 0:3! Stvari su tokom meča polako dolazile na svoje i u narednih 30 minuta utakmice stižemo do izjednačenja 3:3. Kako u poslednjoj trećini meča niko nije postigao gol otišli smo u penal završnicu. Treća serija penala je presudila, golman Bu-nkerice brani penal i jedan od favorita je završio takmičenje za ovu sezonu.


Č3:
[C1] inter_sd 2 – 3 [D2] FK Radnik
I ova utakmica je bila veoma neizve
sna, po rejtinzima rezultat je mogao da ”ode na bilo koju stranu”. Za razliku od druge utakmice ne mogu čak reći ni ko je na kojem delu terena imao osetljivu prednost, totalno ujednačeno, pa čak i u indirektnim udarcima. Inter je dva puta vodio, 1:0 i 2:1. I čini nam se, izgleda da je crveni karton u 84 minutu bio odlučujući momenat utakmice. Inter je ostao sa igračem manje. Samo dva minuta kasnije Radnik iznednačava na 2:2 i utakmica odlazi u produžetke. A u njima samo jedan detalj u izveštaju – "Ivan Balaban kruniše nekoliko lepih kombinacija sa leve strane".


Č4: [D1] FK_Smederevo 3 – 0 [C2] Ofnzcrew
FK_Smederevo nastavlja u istom ritmu. Očigledno je i ekipa Ofnzcrew uvidela da je protivnik veoma ozbiljan i nepopustljiv te se unapred "predala". Čak za 103 veći hatstats i dileme oko pobednika nije bilo. Tri pogotka u mreži dovoljni su bili za prolaz u polufinale. 

 

POLUFINALE
P1: [Č1] Palanka – [Č2BU-nkerica
P2: [Č3] FK Radnik [Č4] FK_Smederevo

 

Ulog je supporter. Ko ‘oće do njega?


16 responses to “Urekoh šampiona”

  1. Kupite mi nekog igraca da mi klub ne ode pod stecaj! Hitno mi je, ostalo je jos nekoliko dana! Klaic i Ackovic su dobri igraci! Pogledajte!
    Bekanismo Bekans

Leave a Reply