Evo snega, jeb’o njega


Ovo belo govno opet napadalo. Oće li skoro sunce da možemo otići na pivo?

Ako kojem slučajem za 7 dana, zbog snega, bude kasnio izveštaj poslednjeg kola, znate sa RASPORED stranice da se ukrštaju grupe A i B, odnosno C i D, te tako zakažite mečeve. Podsećam, knockout po KUP pravilima.

Grupa A:
Moravsko predvečerje
5 – 0 BU-nkerica
Bekanismo Bekans 6 – 0 smezuljci
U grupi A nije bilo neizvesnih mečeva, poražene ekipe nisu postigle ni jedan gol. Dve lagane pobede Moravskog Predvečerja i Bekanisimo Bekansa. BU-nkerica je pokušala istom taktikom kao i prošlog kola – 541 sa napadom preko veoma jakih krila, ali bezuspešno zbog gubitka sredine terena. Predvečerje i smezuljci očigledno uvežbavaše taktike, oba tima su izmenjala čak 4 različite formacije.


Grupa B:
HOW MUCH 4 – 3 f
k slavuj
Palanka 4 – 0 Mikijevi puleni 
Meč između FK Slavuja i How Much-a je bio možda i najkvalitetniji u ovom kolu pre svega zato što su oba tima ostvarila dobre sredine terena, što je veoma redak slučaj u našem kupu računajući grupnu fazu. Slavuj je bio blizu u nameri da priredi iznenađenje kola. Što bi se reklo, pravi hettrikaški meč, pobeda je mogla da ode na obe strane. Možda bi remi bio najpravedniji ishod. Iako je How Much gubio sa 3:2 do 86. minuta, uspeo je da u roku od 2 minuta preokrene rezultat! Zanimljivo je videti iz kola u kolo preokrete u poslednjim minutima.. Drugi meč grupe B je bio nešto manje zanimljiv. Palanka je skupila snagu i izvela veoma jak sastav u formaciji 343, ali paradoksalno, odbrane su mu najjače oružije – brilijantne! Otuda nijedna iskorišćena šanse Mikijevih Pulena.

Grupa C:
Ofnzcrew 3 – 2
BEOGRADSKA STOKA
Ofanziva 0 – 5 inter_sd
Kao i meč FK Slavuja i How Mucha, takođe i meč Ofnzcrew-a i Beogradske Stoke mogao je da ”prevagne” na obe strane. Stoka nešto bolja u sredini, Ofnzcrew na ostalim delovima terena i prava rezultatska klackalica 0:1 – 2:1 – 2:3. Inter_sd je rutinskom pobedom od 5:0 obezbedio prolazak u knockout fazu, dok će u poslednjem kolu Ofanziva i Ofnzcrew u direktnom okršaju odlučiti drugu plasiranu ekipu. Inter je dominirao na gotovo svim delovima terena, otuda sigurna i visoka pobeda. 


Grupa D:
FC Zadrugar 1 – 2
inter 1
FK_Smederevo 4 – 1 FK Radnik
Kada se pogleda tabela, ista situacija kao i u grupi C. FK Smederevo je drugom pobedom obezbedila prolazak dalje. Kao i u prvom kolu ova ekipa je opet ostvarila najbolji hatstats – 257! Ovog puta odbrana je bila samo "silna"
, ali zato je sredina i napad dobio na snazi. Sa slabijom sredinom terena i nijednim probijenim napadom FK Radnik nije mogao ništa učiniti protivniku. Druga utakmica, opet donekle "prava hettrikaška" zbog taktike Zadrugara "sve u sredinu". Sredinu terena je osvojio sa čak 3 skila više u odnosu na Inter 1, ali svi napadi daleko slabiji te je samo jedna lopta pronašla put do mreže. 


21 responses to “Evo snega, jeb’o njega”

  1. a ja sada na Radnik.Iako smo dobri drugari-necemo nista namestati vec cu probati sa znatno slabijom ekipom bar da mu povredim jedno 3 igraca 🙂

  2. Ja najavio batine a on me prebi kao vola.!?povredio mi 2 igraca,dobio 4:0 i jos ce da me zove u Subotu da pratimo tekmu zajedno.NAPLAVECU GA!!!!

Leave a Reply